Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר של חבר שלי אמר לו שהבלנו שלו עושה 8.6 מ 0-100

עכשיו הבלנו שלו זה 1600 הילוכים והוא אומר שהוא שם לה צ'יפ

לי זה ממש לא נראה הקטע הזה שהיא עושה 8.6 למרות שעוד לא יצא לי לראות את האוטו...

השאלה שלי אליכם אם זה הגיוני בכלל שהאוטו הזה יעשה תוצאה כזו???

פורסם

בלאנו ידנית עושה 11.5 שניות למאה, נתון יצרן.

אין שום מצב בעולם שהיא מגיעה לתוצאה כזאת, וספק שהצ'יפ ששמו לה עושה

הבדל כלשהו.

חבר שלך הוזה, או סתם שקרן.

לידיעתך, הבלאנו 1.8 (לא שווקה בארץ) עם תיבה ידנית עושה 10.2 וגם זה רחוק

מאוד מ 8.6 שניות למאה.

פורסם
בלאנו ידנית עושה 11.5 שניות למאה, נתון יצרן.

אין שום מצב בעולם שהיא מגיעה לתוצאה כזאת, וספק שהצ'יפ ששמו לה עושה

הבדל כלשהו.

חבר שלך הוזה, או סתם שקרן.

לידיעתך, הבלאנו 1.8 (לא שווקה בארץ) עם תיבה ידנית עושה 10.2 וגם זה רחוק

מאוד מ 8.6 שניות למאה.

בגלל זה שאלתי את דעתכם כי לי זה נשמע ממש מצחיק יענו אין מצב שהיא מגיעה לתוצאה כזו...

פורסם
חבר של חבר שלי אמר לו שהבלנו שלו עושה 8.6 מ 0-100

עכשיו הבלנו שלו זה 1600 הילוכים והוא אומר שהוא שם לה צ'יפ

לי זה ממש לא נראה הקטע הזה שהיא עושה 8.6 למרות שעוד לא יצא לי לראות את האוטו...

השאלה שלי אליכם אם זה הגיוני בכלל שהאוטו הזה יעשה תוצאה כזו???

צ'יפ-ורי אלף לילה ולילה...

פורסם

שלום , יש לי חבר עם אופני BMX משופרות (מדבקה של NO FEAR על השלדה , גומיות ברקסים החולפו, גלגלי פרפר , קידון הושתל מ אופני ראלי מפירוק, כיסא של אופני הרים והילוכים גם כן מאופני הרים אבל 24 הילוכים גם מפירוק) , רציתי לדעת , האם יש מצב שבירידה תלולה הוא יכול לנסוע 45 קמ"ש ואם הוא יכנס בעמוד הוא ישבור:

1. את היד

2. את הרגל

3. את הראש

4. סתם שריטה

5. יכנס בפיז'ו 106 ראלי לבנה MK1 ללא סמלים

תודה מראש לעונים.

פורסם

1

עצם העובדה שיש לחבר שלך באלנו -זה כבר גורם לפיקפוק מסויים בטכניקות בחירת החברים שלך. ניחא אם זה להורים שלו (רובנו מתביישים בהורינו בשלב זה או אחר...ובאלנו היא סיבה די טובה.) אבל שלו?!?!?

2

עצם העובדה שחבר שלך ראה לנכון לשים צ'יפ בבאלנו גורם לפיקפוק מסויים בשפיותו.יש לך אוטו אמין וחסכוני-תשאיר אותו כזה.למה לגעת?!?!

3

עצם העובדה שהוא עושה 0-100 בשמונה נקודה שש זה גם משעשע וגם משעשע.וגם מחזיר אותנו לסעיף 1.נראה לי שיש לו דימיון פורה-או בעיה בקריאת שעון עצר.

4

אם יש לו באלנו ידנית עם צ'יפ-אני שמח לבשר לו שלא הכל אבוד!!!! בעלי סמוראי מחפשים מנועים כאלה! ועוד עם צ'יפ!! בכלל סוף הדרך.יתנו לו על המנוע איזה 4-5 אלף בשקט!! שווה לו!! שיעשה מהבאלנו עציץ......

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לא הגיוני מסיבות אלו.

1)מד מהירות מזייף (סקאלת המהירות + מחט).

2)תנאים לא סטריליים (כביש, צמיגים, אקלים) להבדיל מנתוני היצרן.

3)תוספת הצ'יפ שכמעט ולא נותנת שיפור משמעותי בסוג מנועים אלו.

ואחרון חביב - הנהג, שיש מצב שהוא לא יודע להעביר הילוכים בצורה היעילה ומנצל את שיא המומנט בטווחי הסל"ד הנכונים.

כל זאת וודאי שלא יתנו תוצאה של 8.6 שניות מ- 0-100. אולי 8 דקות/שעות.

:wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תודה לכולכם (ובמיוחד לפותח ההודעה) על עוד ת'רד חסר משמעות לחלוטין, שלא נמחק רק בגלל שכבר הגבתם, וכדי שכולם ובמיוחד פותח ההודעה יבינו שכאן בפורום לא מתעסקים בזבל כזה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...