Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, סיאט ארונה 2019..הרכב נסע סה״כ 56 אלף ק"מ ומועד הטיפול שלי קרב. להבנתי טיפול 60 אלף הוא יותר גדול מטיפול רגיל ורציתי לשאול לגבי רצועת טיימינג כי שאלתי אנשים ובדקתי מידע שאומרים להחליף כל 5 שנים או לאחר 120 אלף ק"מ. יש כאלה שגם אומרים שבמנועים של 3 צילינדר היצרן משתמש ברצועות עמידות יותר. אשמח לדעתכם

פורסם (נערך)

שאלתי פעם את ״יועץ השירות״ במוסך צ׳מפיון, הוא אמר 8 שנים (איני זוכר כמה ק״מ). 

חיפושים במרשתת לא העלו תשובה ברורה, מספרים שונים שהגיעו עד 15 שנה ו-200,000 ק״מ. (ואפילו יותר), אבל לא מצאתי תשובה מוסמכת. המספרים האלה מאנגליה, יתכן שיש גם הבדלים גיאוגרפיים בהמלצות.

אגב, לבן שלי עם רכב דומה (סקאלה) החליפו השבוע במוסך כללי/מתמחה אחרי 6 שנים ו-92,000 ק״מ.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 41 דקות, lior_mu כתב:

היי, סיאט ארונה 2019..הרכב נסע סה״כ 56 אלף ק"מ ומועד הטיפול שלי קרב. להבנתי טיפול 60 אלף הוא יותר גדול מטיפול רגיל ורציתי לשאול לגבי רצועת טיימינג כי שאלתי אנשים ובדקתי מידע שאומרים להחליף כל 5 שנים או לאחר 120 אלף ק"מ. יש כאלה שגם אומרים שבמנועים של 3 צילינדר היצרן משתמש ברצועות עמידות יותר. אשמח לדעתכם

רשום בספר רכב, 

אצלי בסיאט איביזה 1.0 3 צילנדרים רשום 5 שנים או 120,000 ק"מ

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...