Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים עוד כמה אנשים לקארטינג היום

הקארטינג פתוח עד 12 כך שאפשר להספיק בקלות. 8)

מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית או יפנה אלי באיי סי קיו מהר ככל האפשר.

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

בכל מקרה בסביבות רבע לאחת עשרה בקארטינג

מי שרוצה שיבוא

אני אהיה עם חולצה לבנה

סמל אדום קטן מקדימה וכיתוב שוחור גדול על הגב

פורסם
אנחנו מחפשים עוד כמה אנשים לקארטינג היום

הקארטינג פתוח עד 12 כך שאפשר להספיק בקלות. 8)

מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית או יפנה אלי באיי סי קיו מהר ככל האפשר.

ובכן

לא קבעתי ולא תכננתי

אבל הייתי שם...

מקצה 39...

פעם ראשונה שלי בקארטינג... והיה גדול!

ממש כיף.. השליטה, האחיזה, ההשתפרות תוך כדי נסיעה, הלמידה "על המקום", העקיפות, המתח... הילדים הקטנים המטומטמים שנכנסים בך מאחור כאילו שזה מכוניות מתנגשות (עד עכשיו כואב לי הגב והצוואר)... ממש נהנתי...

מה אתם אומרים על זמן של 34.73? לא רע? או לא טוב? יחסית לבחור במשקל של כמעט 90 ק"ג (זה בטוח הכביד על הקארט :)). דרך אגב, אם זה משנה, זה היה על קארט מספר 33... שמשום מה נראה לי שהיה אחד האיטיים (אולי זה בגללי (המשקל), והעובדה שרוב האחרים היו ילדים קטנים ששקלו בטח 50 ק"ג)...

בואו נעשה פה מעין סקירה על כמה כל אחד עשה.. יהיה מעניין....

יש מקומות אחרים שאפשר גם לעשות בהם קארטינג חוץ מבהרצליה?

יש מקומות שבהם אפשר להשכיר את המקום ליותר זמן מאשר רק 10 דקות?

מישהו יודע כמה בערך עולה קארט כזה?

מישהו יודע אם יש ליגה לזה בארץ או איך אפשר להשתתף? אפילו של חובבנים?

היה כיף... אחרי הניסיון שהיה לי היום, הייתי גם רוצה לדעת אם יש ג'ימיקנות בזמן הקרוב או משהו כזה... תעדכנו כאן בפורום, אשמח לבוא לראות ואולי אפילו להשתתף אם אחשוב שיש לי סיכוי...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

לא שמתי לב שלא רשמתי :?

בכל מקרה, מדובר בקארטינג נתניה ששינו בו את המסלול לחלוטין לפני שבוע.

המסלול הפך הרבה יותר טכני אך גם מהיר יותר בכמה קטעים.

בסיבוב הראשון נגרם לי ספין עצבני בגלל פנייה שזכרתי מהמסלול הישן ולא ראיתי ששינו אותה. מדובר על הפנייה הראשונה אחרי היציאה מהפיטס. פעם היא הייתה פניה ארוכה יחסית שהיה ניתן לקחת בה קו מושלם והיום בסוף הפניה יש התהדק ות נוראית שגורמת לכך שצריך בחלק הראשון שלהפניה לשמור על קו חיצוני ורק בהתהדקות להיכנס פנימה.

אם תרצו אוכל להכין שרטוט של המסלול + הפניה החדשה.

המסלול כיום הרבה יותר מאמץ ואימץ לי את הידיים הרבה יותר מבדרך כלל.

הזמן הטוב ביותר שלי היה 17.55 אך המצערות היו סגורות יחסית.

במקצה אחרי עלה חבר שלי לסיבוב שני והמפעיל אמר (וקיים) ופתח לו את המצערת והזמן ירד בכמעט שניה.

פורסם

בסיבוב הראשון נגרם לי ספין עצבני בגלל פנייה שזכרתי מהמסלול הישן ולא ראיתי ששינו אותה. מדובר על הפנייה הראשונה אחרי היציאה מהפיטס. פעם היא הייתה פניה ארוכה יחסית שהיה ניתן לקחת בה קו מושלם והיום בסוף הפניה יש התהדק ות נוראית שגורמת לכך שצריך בחלק הראשון שלהפניה לשמור על קו חיצוני ורק בהתהדקות להיכנס פנימה.

במקצה אחרי עלה חבר שלי לסיבוב שני והמפעיל אמר (וקיים) ופתח לו את המצערת והזמן ירד בכמעט שניה.

כן היה גדול אתמול דווקא... חבל שלא יצא לנו לסוע לשם ביחד ולהתחרות ביחד בסוף אבל... קארטינג ענק!! המסלול ששינו הרבה יותר מגניב, יצאתי משם עם ידיים תפוסות לאללה, הלכתי שוב עם אבא שלי היום 8) היה מגניב לאללה, עשיתי 17.86, לא רע לדעתי, פעם הבאה אני יורד מ-17 (אם הם יסכימו לפתוח לי את הגז). בקשר להרצליה, לא משהו בכלל וכבר הבעתי את דעתי על זה בשרשור אחר, סתם חבורה של ילדים קטנים שמשחקים אותה ערסים אבל אם אתה מרביץ לאחד אבא שלו העו"ד יתבע אותך על מליונים - הרצליה - צפונים מליונרים שמשחקים אותה ערסים, תופעה יותר גרועה מהערסים האמיתיים. ומבחינה מוטורית נתניה הרבה יותר מאתגר.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

מה זאת אומרת המצערות היו סגורות? מעין הגבלה שאפשר לפתוח אותה?

מעניין מאוד

אולי כדאי שנקבע לפעם איזה מפגש של חברי הפורום בראקינג נתניה, נזמין שם מקום מראש, נדסקס (כתבתי נכון?!) איתתם על מחיר טוב ונעשה אחלה יום/ערב/שעה?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

הנה המסלול (בערך - אני לא ממש מוכשר בציור) עם הקו שאני משער שהוא הנכון.

אם למישהו יש הסגות בנוגע לקו אני אשמח לשמוע.

אפור - המסלול

שחור - צמיגים

אדום - פיטס

כחול - הקו הנכון

הטעות העיקרית שלי הייתה שאת הפנייה הראשונה אחרי הפיטס עשיתי לפי המסלול הישן, כלומר החוצה-פנימה-החוצה דבר שגרם לכך שבנקודה שהפנייה מתהדקת יצאתי ישר לקיר.

רק לאחר מספר סיבובים הבנתי שעדיף לשמור על קו חיצוני ולהפוך את ההתהדקות לאפקס.

קארטינג נתניה.jpg

• תוכן חדש...