Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מזה שגם NAD זה לא ממש "ליגה"

הם מציעים תמורה מצוינת לציוד ברמת ה-"entry-level" ולפעמים גם ב"mid-priced"

מי שקונה רסיבר אונקיו יקר כמכשיר עיקרי לשמיעת אודיו שוגה, כי בהרבה פחות כסף אפשר לקנות מגבר שלא מיועד לקולנוע ביתי אלא לסטריאו (היום זה קללה) ויבצע הרבה יותר טוב.

הרסיברים האלו מפתים במראה שלהם, בשלט, בשלל היציאות והכניסות השונות ובתצוגה במסך הטלויזיה - אבל בדבר הכי חשוב שהוא האודיו הם לא מצטיינים וזאת עובדה.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קניתי את ה-ONKYO לשם הקולנוע הבייתי.

לא יודע מה תגיד, אבל הוא עושה את העבודה בצורה מ-ע-ו-ל-ה.

ובתחום הסטריאו, אני לא מתלונן, לא התלוננתי וכנראה גם בעתיד לא אתלונן, היות ואני נהנה מכל רגע שהמכשיר הזה פועל.

בכל אופן, צריך לשמוע את המערכת בשביל להתרשם.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

גלעד אני בטוח שהאונקיו שלך מגבר AV מצוין ואם הוא מספק אותך באודיו אשרי וטוב לך.

האונקיו או כל מגבר AV מתוצרת אחרת ברמת המחירים הללו או יותר לעניות דעתי אינם קניה טובה בייחוד למי שרכש את המכשיר עבור סטריאו ופחות לקולנוע ביתי.

פורסם

למה אני רואה שהשם DENON לא עלה פה.יש לי אחד כזה ואני מרוצה ממש ממנו.

? what do think about it

AVR surround receiver

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

את האונקיו שלי קניתי במחיר מבצע, לדעתי לשלם 6000 שקל בשביל מכשיר כזה, כמו שאומרים, מציאה.

חודש לפני שקניתי אותו הוא עלה בחנות 12,000 שקל.

האונקיו אצלי מפעיל 5 רמקולים של סרווין והשילוב יוצא פצצתי.

המכשיר הזה יודע לדחוף טוב, גם רמקולים חזקים.

לגבי ה-DENON, יש לי אחד כזה בחדר, קניתי אותו עוד ב-1998 ועד היום היו לי 0 תקלות.

מכשיר אמין ומעולה, בעיקר לתחום הקולנוע הבייתי.

פורסם
את האונקיו שלי קניתי במחיר מבצע, לדעתי לשלם 6000 שקל בשביל מכשיר כזה, כמו שאומרים, מציאה.

חודש לפני שקניתי אותו הוא עלה בחנות 12,000 שקל.

האונקיו אצלי מפעיל 5 רמקולים של סרווין והשילוב יוצא פצצתי.

המכשיר הזה יודע לדחוף טוב, גם רמקולים חזקים.

לגבי ה-DENON, יש לי אחד כזה בחדר, קניתי אותו עוד ב-1998 ועד היום היו לי 0 תקלות.

מכשיר אמין ומעולה, בעיקר לתחום הקולנוע הבייתי.

אונקיו מתומחרים גבוה מאוד יחסית לתמורה שהם נותנים, ועל זה אין כלל ויכוח.

לגבי הסרווין ווגה מישהו הגדיר אותם פעם כקופסת עץ שבה אתה מקבל וופר מפלצתי עם טוויטר מתנה והמיד הלך איפה שהוא לאיבוד בתהליך הייצור/אריזה.

ומילה אחת לדוויד, אין מה לעשות מי שיש יחסי ציבור ופירסום טובים תמיד יתפס כטוב יותר מדברים עלומי שם ונטולי הילה.

פורסם

לגבי העניין השני, שבו אתה טוען שאמרו פעם על סרווין, אני יכול להגיד לך רק דבר אחד-----> אתה מדבר שטויות, ואם אתה חושב גם כך, אז כנראה לא שמעת סרווין בחיים שלך.

השמצות על חברה כזו או כזו לא חסר, בפועל מה שקובע זו המציאות, והמציאות אומרת שסרווין מייצרים אחלה רמקולים שנותנים תמורה מעולה לשווי שלהם.

לי יש את הסרווין 10" שדוחפים 200 RMS כמו כלום, ותאמין לי ששומעים את המיד ואת הבאס ואת כל שאר הירקות כמו שצריך.

פורסם

גלעד אני לא מתכוון בניגוד אליך לזרוק מילים לאוויר ללא כל ביסוס. האמן לי ששמעתי סרווין ולא פעם בחיי, לצערי :bigcry: ולאחרונה יצא לי להאזין, אם ניתן לתאר זאת כהאזנה לרמקול שלהם בשווי של 4500 ש"ח (V10 F? ) .

אני עדיין ממשיך להחזיק בדעתי שמדובר בסאב בתחפושת של רמקול. מצידי אתה יכול לכנות זאת שטות גמורה, דבר שלא יגרום לי לחשוב שדעתי מבוססת לאין שיעור משלך.

פורסם
גלעד אני לא מתכוון בניגוד אליך לזרוק מילים לאוויר ללא כל ביסוס. האמן לי ששמעתי סרווין ולא פעם בחיי, לצערי :bigcry: ולאחרונה יצא לי להאזין, אם ניתן לתאר זאת כהאזנה לרמקול שלהם בשווי של 4500 ש"ח (V10 F? ) .

אני עדיין ממשיך להחזיק בדעתי שמדובר בסאב בתחפושת של רמקול. מצידי אתה יכול לכנות זאת שטות גמורה, דבר שלא יגרום לי לחשוב שדעתי מבוססת לאין שיעור משלך.

אכן כך, עידון ואיזון טונאלי הן מילים גסות בלכסיקון של החברה הזאת.

זה לגטימי והם (סרווין) לא מסתירים זאת, רבים אוהבים לשמוע כך מוזיקה ויש לטעם הזה פלח שוק נכבד במיוחד היום בעידן ה-home theatre

פורסם

אוקיי אני רואה שהולך פה מלחמה על המערכות מה טוב ומה לא אז שכל אחד יהיה מפסוט ממה שיש לו :wink:

ויש לי עוד שאלה אחד קטנה אחרי שקניתי את המגבר אני יחבר אותו ל 4 רמקולים שיש לי,הבעיה היא שאין לי רמקול סנטר :?

האם אני יוכל לשמוע טוב בלעדיו בנתיים :?: או שהוא הכרחי.

ואם לא אז איזה רמקול סנטר טוב כדאי לקנות :?:

תעזרו לי כי אני ממש לא מבין ברמקול הזה ולא יודע בכלל מה היעוד שלו :roll:

פורסם
אוקיי אני רואה שהולך פה מלחמה על המערכות מה טוב ומה לא אז שכל אחד יהיה מפסוט ממה שיש לו :wink:

ויש לי עוד שאלה אחד קטנה אחרי שקניתי את המגבר אני יחבר אותו ל 4 רמקולים שיש לי,הבעיה היא שאין לי רמקול סנטר :?

האם אני יוכל לשמוע טוב בלעדיו בנתיים :?: או שהוא הכרחי.

ואם לא אז איזה רמקול סנטר טוב כדאי לקנות :?:

תעזרו לי כי אני ממש לא מבין ברמקול הזה ולא יודע בכלל מה היעוד שלו :roll:

סנטר-כשמו כן הוא.

סנטר יושב במרכז מתחת\מעל למירקע.משתמשים בו בעיקר בסרטים כדי להשמיע את כל הדיבורים וכל סאונד שבא "מכיוון המסך".

ניסיתי וניתקתי את הסנטר....הDENON שלי כנראה הבין ופיצל את הרעשים שונה (ואל תגידו שאני פשוט יכלתי לשמוע את הדיבורים מהרמקולים הקידמיים יותר טוב,זה בדוק!).

יש לי סנטר של אינפיניטי שמוציא 200 RMS .....לא נראה לי שצריך יותר מזה ,הוא עושה את העבודה שלו יופי!

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

יש למישהו עוד הצעות לרמקול סנטר לפני שאני קונה :?:

איזה חברה טובה למשל ומכמה כסף מתחיל סנטר טוב :roll:

בוא נגיד שזה חשוב לי כי עם אני קונה מגבר ברמה כזאת אז אני רוצה לשמוע כמו שצריך.

ומאיפה כדאי לקנות בזול סנטר טוב.

תודה לעונים :)

פורסם
יש למישהו עוד הצעות לרמקול סנטר לפני שאני קונה :?:

איזה חברה טובה למשל ומכמה כסף מתחיל סנטר טוב :roll:

בוא נגיד שזה חשוב לי כי עם אני קונה מגבר ברמה כזאת אז אני רוצה לשמוע כמו שצריך.

ומאיפה כדאי לקנות בזול סנטר טוב.

הסנטר צריך להיות מאותה הסידרה של הרמקולים, ברוב המקרים סנטר שאינו מתאים רק פוגם בסאונד.

הבנתי שאתה קונה את הJBL אם כך אתה צריך להתאים את הסנטר אליהם, או לפחות סנטר בעל אותו גוון.

פורסם
יש למישהו עוד הצעות לסנטר לפני שאני קונה :?:

לך על דיזינגוף סנטר.

זה הסנטר הכי טוב שאפשר לקנות בכסף...

לי יש עד היום ימאהא שקניתי לפני איזה 5 שנים מתצוגה.הוא עושה עבודה בת זונה.

200 וואט ועובד יפה-וגם לא יקר.

אני מודה ומתוודה-אין לי את הידע של דויד.אין לי גם את האספירציות שלו כשזה מגיע לסטריאו.כשאני אצלו אני באמת נגנב מאיך ששומעים .אבל אף פעם לא מצאתי פגם במערכת שלי.(מגבר דנון AVR1803) להיפך-אני מאוד מרוצה ממנה ואין לי שום כוונות לשדרג אותה יותר.אצלי המערכת משמשת בעיקר למוזיקה והרבה פחות לקולנוע-אז נכון- חשוב לי DTS ופרו לוג'יק-אבל בשביל פעם בחודשיים סרט-אני לא צריך מעבר לזה.

אז נכון-זה לא לקחת רמקול של מע' המיני מגיל 16 ולחבר על הטלויזיה (חולני....דויד היה יורה בו)-אבל לי,אישית,אין צורך בB&W או משהו אחר בשביל סנטר שעובד אחת לחודש.קח גם את זה בחשבון.

כמה סרטים בן תמותה כבר רואה??

לעומת זאת-במוזיקה-תשקיע!! זה חשוב (לי בכל אופן).

אל תיתן לאנשים סתם לפוצץ אותך במידע-כי לרוב זה בסגנון "לי יש זין יותר גדול"-ובסוף אתה קונה איזה סט רמקולים ב500000 שקל-כי מישהו אמר לך.רק שהוא "במקרה" מנצח בפילהרמונית ומסוגל להבחין ברעש של נמלה תוקעת נאד (ומרוויח בהתאם.נאדים של נמלים זה מכניס.......).

(ד"א-בעידודו והדרכתו של דויד ראיתי את האור והכנסתי סאב הביתה.בהתחלה זילזלתי.אח"כ הבנתי..זה דבר חשוב! תחסוך קצת ברמקולים וקנה סאב מתצוגה).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כמה עובדות על סנטר במערכת קולנוע ביתי:

1) בשמיעת סרטים או תוכניות טלוויזיה ב-DVD, ב-Dolby Digital, DTS, או Dolby Prologic, לפחות שליש (ובדרך כלל הרבה יותר) מהבמה הקדמית עובר דרך הסנטר. למי שחושב שסנטר זה לא חשוב, שזה לא רמקול או שעדיף עציץ על הטלוויזיה נא לזכור זאת.

2) בשמיעה של מוסיקה רב-ערוצית, קרי באחד הפורמטים הרשומים מעלה או אפילו ב-DVD Audio או SACD-Multichannel, הסנטר הוא ערוץ שלם (discrete) אשר בו נמצא נתח מהמוסיקה שהוקלטה. זה פשוט מאוד - אם הסנטר שלכם נחות משאר הרמקולים - ערוץ שלם של המוסיקה שלכם (1/6) ישמע פחות טוב מהשאר, ויפגום בבמה (soundstage) שניגון ההקלטה אמור ליצור עבורכם (יש לציין שבכל פסקול DD ו-DTS הערוצים הם fully discrete. הנקודה היא שבהקלטה רב-ערוצית, בניגוד לפסקול ממוקסס של סרט, הבמה אחידה בהרבה, והפרשי איכות משחקים תפקיד גדול בהרבה).

אני לא מדבר כאן בתיאוריה. אני מדבר בפרקטיקה. אני שומע טלויזיה דרך yes באמצעות המגבר על Dolby Prologic II Movie. רוב האודיו בא מהסנטר. ככה זה מתוכנן.

לפני כשבועיים שמעתי DVD-Audio של אחת הסימפוניות של בטהובן על המערכת שלי, שלא תומכת ב-DVD-Audio, ב-Dolby Digital. נחשו מה הייתה החוליה החלשה?

אם אתם קונים מערכת סטריאו, אין לכם מה לחשוב על סנטר. אבל אם קונים מערכת רב-ערוצית, האיכות של כל ערוץ משפיעה על המכלול. כדאי שהסנטר יהיה באיכות תואמת לרמקולים הקדמיים, והכי חשוב - שהצליל שלו יתאים אליהם - כדי שתיווצר במה אחידה.

לעניין הדעה שהועלתה כי אונקיו מתומחרים גבוה ביחס לתמורה, אנצל את ההזדמנות לתת את העצה מספר אחת שלי לכל רוכש מערכת שמע. כשניגשתי לקנות רסיבר באתי כבר מוכן לקנות דגם ספציפי של ימהה. המוכר (שמאז כבר נהיה חבר טוב שלי) השמיע לי את הדגם המקביל של אונקיו זה מול זה. האונקיו נשמע יותר טוב.

מסקנה: מערכת שמע קונים עם האוזניים.

אגב, לסקרנים, מדובר בדגם רמת הבסיס של אונקיו, ה-TX-DS494.

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

• תוכן חדש...