Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מרגיז על בחור ששרט לי את היאריס מה עושים

עדי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היי

טוב חזרתי לא מזמן מהנמל אני אספר בקיצור מה שהיה

חונה את האוטו, נשאר מקום קטן מאחוריי איזה חכמולוג עם אוטו ענקי שאין מצב שייכנס נכנס כמובן שמשפשףף לי את הרכב למזלי אני בדיוק קולטת אותו כאשר הטמבון שלו מתחכך בפגוש (מאחורה) מבקשת פרטים הנהג מתעלם ובורח מהר רושמת את המספר אבל הוא נוסע ברחוב ללא מוצא אני רצה לעברו וטוענת שהוא שרט לי את הרכב והוא בלי שום בושה עונה לי אני מה פתאום לא נכון וכו' ומעלה לי את העצבים מבקשת פרטים מבקשת ת"ז לא נותן אומרת שאני אתבע אותו על פגע וברח כלום.... פקחית שנמצאת במקום וצופה במתרחש לא עוזרת לי בכל העיניין וזהו עכשיו ככה

הנזק מזערי אבל עדיין מעצבן לאאללה שריטות קטנטנות והתקלפויות צבע באוטו בן חודשיים זה ממש מעצבן !!!ועוד יותר איך השמוק הזה שבורח ממני עוד משקר לי בפנים :!: :!: :!: בעצם לא יודעת מה יותר.

בכל אופן ביטוח מקיף יש לי אבל תיקוני צבע אני לא אעשה כי זה עוד יותר מבאס מה אפשר לעשות הרי בגלל כמה שריטות אני לא אצליח להוציא מהביטוח פגוש חדש אני לא יודעת מה לעשות חוץ מזה שברור מה יקרה לבחור ביונדאי שמספרה********יותר נכון ליונדאי סתם.... :twisted:

מה אתם מייעצים לי לעשות עם הביטוח/משטרה אני יודעת שאני מגזימה שתראו את הרכב תבינו אבל זה ממש אבל ממש מעצבן אותי :evil:

תודה עדי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להגיש במשטרה תלונה על רכב פוגע , לתת את מספרו ולבקש

פרטים ( המשטרה חייבת לתת פרטים על הרכב הפוגע..)

, לתקן את הרכב , לתבוע את הפוגע תביעד צד ג'

בעלות התיקון כולל קבלות - ולהביא עדים ( תביאי חברה או משהו...)

אל תערבי את הביטוח שלך , חבל סתם להעלות את הפרמיה שבלאו הכי

גבוהה לנהג חדש.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם התאונה לא היתה באשמתה אין העלאה של הפרמיה.

תנחומי על הפגיעה, זה מעיק. :? .

תנסי לבדוק עלות של צביעה, אם הפגוש עצמו לא נפגע גם אם היו מחליפים לפגוש חדש

היו צובעים אותו בארץ, תלחי למקום טוב של פחחות שידע לעשות צביעה יפה לפגוש. תריצי חיפוש על המילה פחח היו כמה המלצות פה בפורום, אחת על מקום בנתניה, השניה על אוטופיקס בהרצליה.

גיא.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גיא התכוונתי שלא תתבע את הביטוח לתיקון של הפגוש

גם אם התאונה לא הייתה באשמתה אם היא תתבע את הביטוח

הפרמיה בעצם תעלה.

כזכור הבחור לא הודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושבת שעדיף לא לצבוע זה תיקון שבן אדם נורמלי לא היה עושה חבל סתם לצבוע בלי קשר לכסף(ד"א לדוד שלי יש מוסך פחחות טוב כך שגם בלי לתבוע אותו לא יעלה לי כסף)אחר"כ יראו שהרכב נצבע במכירה מתי שזה לא יהיה.....חוץ מזה אין כמו צבע מקורי לא?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אף אחד לא מתרגש מצביעת פגוש במכירה.

לגבי הצבע, המקורי אכן טוב, תשאלי את הקרוב משפחה שלך האם לדעתי כדאי לצבוע או לא. אני משער שבעל מקצוע ידע לתת תשובה טובה לזה, בטח אם אין לו אינטרס מהעניין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושבת שעדיף לא לצבוע זה תיקון שבן אדם נורמלי לא היה עושה חבל סתם לצבוע בלי קשר לכסף(ד"א לדוד שלי יש מוסך פחחות טוב כך שגם בלי לתבוע אותו לא יעלה לי כסף)אחר"כ יראו שהרכב נצבע במכירה מתי שזה לא יהיה.....חוץ מזה אין כמו צבע מקורי לא?

תעשי ככה:

1. קחי מצלמה.

2. צלמי את הפגוש בצורה נדיבה.

3. תכתבי את פרטי המקרה, רצוי בכמה שיותר פרטים, תכללי את מס' הרכב הפוגע.

4. צרפי את התמונות לתיאור שכתבת בזה הרגע.

5. גשי לדודך וצבעי את הפגוש ללא חשש. וצלמי לאחר הצביעה.

6. אכסני את התיאור+התמונות יחד עם פוליסת הביטוח או בכל מקום חסין אחר.

בעת המכירה תתוודאי על צביעה של פגוש אחורי והציגי את התמונות ואת תיאור המקרה. ככה יצא לך פגוש אחורי צבוע למהדרין וגם הסרת כל חשש בעת המכירה.

ותנחומיי לגבי המקרה, הייתי עד למשהו דומה והספקתי לרשום את מס' הרכב הפוגע והשארתי אותו על הרכב הפגוע.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה ,אם אני מחליטה לא לצבוע ביינתיים ואולי בעתיד לטפל בעיניין עד שתהיה סיבה יותר רצינית לצבע(בתקווה שלא) או שזה יציק לי יש לי משהו לעשות עכשיו נגד הבחור הזה או בכלל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה לי אלייך:

יש לך סבלנות וכוח להתחיל הליך משפטי?

אם ענית כן,אז צלמי את הנזק שנגרם למכוניתך,גשי לתחנת משטרה והגישי תלונה נגד הנהג הפוגע (לעיתים לנהג כזה יש סיבה "להבריז" ממקום התאונה,את זה ייבדקו במסוף המשטרתי),במקביל גשי לחברת הביטוח שלך ותתבעי את הנהג הפוגע דרכם (במידה והוא יכחיש אשמה אל תהססי לגשת לבית משפט לתביעות קטנות),תלכי עד הסוף בקטע הזה.

הסיבה שאני כותב לך את כל זה היא שלפני שנתיים וחצי הייתי מעורב במקרה דומה כאשר אני חציתי רמזור ומכונית ב.מ.וו שהגיחה באדום פגעה בי,לאחר דין ודברים ביני לבין הנהג הפוגע ואישתו (במהלכם ניסה להפיל עלי את האשמה באמצעות הפחדה....מה לעשות הייתי נהג חדש אז והוא איים להזמין משטרה ואמר שישללו לי את הרישיון וכו'),לבסוף א_חי הגיע לזירת התאונה וקלט שלנהג הפוגע אין ביטוח בתוקף,ואז אחי רצה להזמין משטרה ומיד הנהג ואישתו נכנסו לרכב וברחו.

למחרת ניגשתי לתחנת משטרה והגשתי תלונה,כאשר עלו פרטי הנהג והרכב השוטר אמר לי (ציטוט) "הוא ידע טוב מאוד למה הוא ברח,אין לו ביטוח על הרכב,והמכונית לא עברה טסט".

הגשתי תלונה וחשבתי שאני עשיתי את שלי,לא רציתי לערב ביטוח כי היה לי נזק מזערי (בקלית של הווינקר נשברה,500 ש"ח נזק),ולא ממש עניין אותי לתבוע אותו,אבל אחרי חודש הגיע לי זימון לבית משפט (החוצפן עוד הגיש תביעה...),והחלטתי שאם מתחילים אז עד הסוף, צילמתי את הצומת המדוברת ולקחתי עורכת דין של חברת הביטוח (והיא היתה שווה..... :wink: ),ובבית משפט אכלתי אותו.....

השופט פסק שהוא אשם,הוא שילם את הנזק שלי (500 ש"ח),הנזק שלו (10,500 ש"ח,טוב שהוא נהג בב.מ.וו),והוצאות משפט (כ-330 ש"ח).

אם יש לך כוח,לכי עד הסוף יקירתי.

אה כן, נ.ב:

אל תהיי ישראלית טיפוסית,מפריע לך בעין השפשוף על הפגוש של המכונית-צבעי מחדש אצל פחח טוב,אם לא מפריע לך אז אל תתייסרי מזה,זה רק פח (אני יודע שזה מעצבן שאוטו על הכביש רק חודשיים וכבר יש עליו סימני חניות,אבל כפרה עלינו,אנחנו חיים במדינה שהיא כמו חבית חומר נפץ,אז חבל להתעצבן גם על זה........לא שווה את זה.)

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...