אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,367 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש רכב כביש משופר ברמה גבוהה, (במספר מכלולים) עבור כתבה בעיתון רכב. במידה ומישהו מעוניין ניתן להשאיר הודעה בפורום או לפנות אליי בדוא"ל ל[email protected] . תודה, אדי.
הודעה אחרונה מאת UrbanDK, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, כמו שחלקכם יודעים (או שלא...), לאבא שלי יש מוסך חשמלאות ומיזוג בא.ת. חדש ראשל"צ. עיקר העבודה מתבססת על אוטובוסים פרטיים (סופר-בוס, מאיה-תור וכדומה), אבל עקב תקופת המיתון הממושכת והיעדר התיירות לישראל (אין תייירים = אין אוטובוסים פרטיים נוסעים = אין קלקולים ) אבי החליט להתחיל לתת שירותי מכונאות למשאיות, זאת בנוסף לשרותי החשמל/מיזוג הקיימים כבר. כמובן שפירסמנו מודעות דרושים בעיתון, אבל אולי גם כאן הפורום יוכל לעזור במציאת בעלי מקצוע מיומנים ומנוסים למחלקה החדשה. העבודה במערב ראשל"צ, תנאים טובים. צרו קשר בה"פ או 056-558880 ג'קי. צחי.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי מחשב מעבד AMD 2400+ )Authlon) עם לוח של גיגהביט 7VAXP VER 1.1 מאיזו סיבה מסתורית אני לא מסוגת להתקין ווינדוס אקס.פי. הוא מתחיל ואז נתקע על "Setup is strating windows" אמרו לי שיכול להיות שהבעיה בביוס, וגם לאחר עידכונים של הביוס זה לא עזר. למישהו יש רעיון או חווה דבר דומה?
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
cd key בnfs החדש משהוא יודע????? "אנדרגראונד"...
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
- 1 תגובות
- 815 צפיות
יש לי rsi ואני רוצה להנמיך אותה ולהחליף לבולמי קוני. לפני זה אני רוצה להרגיש את ההבדל בין rsi רגילה לבין מונמכת. יש מישהו כזה שיהיה מוכן לעשות לי סיבוב? תודה דניאל נ.ב. אני מאזור השרון
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 14 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
אנשים!!!!! גנבו לי לפני שעתיים טרקטורון פולריס סקרמבלר 4X4 400, שנת 95. אני בדיכאון כזה שאתם לא יודעים! הייתי בצבא כשזה היה... זה היה הסיבה היחידה לה חזרתי כל שבת ועכשיו... הכלי נגנב מגבעת עדה, שזה בנימינה (מאוחדים) לכלי לא היה ביטוח, ואני הייתי משקיע בו את כל המשכורת הצבאית שלי! חייב עזרה דחוווווף! מה לעשות? כמו כן, אני מוכן לקנות את הכלי בחזרה או לשלם למי שימצא אותו. כוס ראבק! לפני חודש וחצי שמתי צמיגי קנדה דנדשים שקניתי מ 3 משכורות חודשיות אווווווווווווווווווף......... אין טעם לחיים מי שיכול לעזור, בבקשה בבקשה. אני נואש!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת טייס על גRאס, -
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שבוע לפני שבוש החליט שהגיע הזמן להחזיר את כבודו האבוד ולהיכנס בסדאם (היום אני כבר לא בטוח מי נכנס במי, אבל מילא...), החלטתי לפנק את חברתי שתחיה ולקחת אותה לאילת. דיל לא-רגיל הוזמן, המאגד בתוכו מלון (מלכת שבא ) עם ארוחות ערב ובוקר, טיסות (עם כל האהבה והבולשיט הזה, אני לא מתכוון לנסוע לאילת בפיז'ו, כשחברתי - שתחיה, כבר אמרתי - בודקת כל שניה באיזו מהירות אני משייט ו"אוי המנוע עושה הרבה רעש"). המחיר היה שערורייתי (and I mean it. עם ההנחה, בכלל ) ומזלי שהזמנתי לפני שכל הבלאגן החל... otherwise... הפיז'ו ננטשה לה ל-3 ימים ב-Long Term של נתב"ג והטיסות מאידך היו סבירות: קצת Bumpy בהלוך, לא הגישו אוכל בחזור. מלון מלכת-שבא פשוט מהמם ומפנק, מומלץ בחום …
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, יש לי כרטיס טלויזיה. WINFAST TV2000 XP DELUX. נקנה אתמו לאו שלשום הבעיה - אני רואה מין גלים כאלה שאני רואה לא משנה איזה ערוץ, האם זה ביגלל שיש לי כבלים אנלוגיים מחורבנים ? האם יהיה שיפור שנעבור ל YES\כבל דיגיטלים. ואם כן ממה ממולץ ולמה? קחו כמה דוגמאות...
הודעה אחרונה מאת HeadSpiN, -
-
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תחשבו על זה ?למה תמיד לוחצים על השלט יותר חזק כשיודעים שהבטריות לא טובות ?למה אנשים בלי שעון מסתכלים על היד שלהם כששואלים אותם מה השעה ?איך זה שלבחורות יש זוג מכנסיים ורק חזייה אחת ?למה האלף בית נקבע בסדר שנקבע ?איך היה נראה כסא אם הברכיים שלנו היו מכופפים לצד השני ?אם היום יש 0 מעלות בחוץ ובעוד יומיים יהיה קר פי 2 אז כמה מעלות יהיו ?כשאני מוחק מילה הכתובה בעיפרון לאן היא נעלמת תספר לבן אדם שיש 400 ביליון כוכבים הוא יאמין לך, אבל אם תגיד לו !שהספסל רטוב מצבע טרי הוא יהיה חייב לגעת בו ?למה הדבק לא נדבק בתוך הקופסא בה הוא מאוחסן ?מה רואות הציפורים כשהן מקבלות מכה בראש וחסרות הכר…
הודעה אחרונה מאת DaviX, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המחיר 850 ש"ח מהאתר EBAY. באותה הזדמנות גם רציתי לשאול איך עובד האתר: הכוונה איך משלמים? כמה ימים לוקח לסחורה להגיע? האם ניתן לסמוך עליהם בכלל?? וכשהבקליות יגיעו, אצל מי אני יכול להרכיב את זה? אפשר לעשות את זה בבית? (ד"א מדובר באופל אסטרה...) אדם (אם יש לכם עוד מה להגיד ולפרט אז.. בבקשה... )
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ככה נראת טויוטה קורולה דגם gli שנים 92-97 אחרי קצת השקעה
הודעה אחרונה מאת aviad_v, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הייתי חודש בקנזס סיטי. אז ככה, הנוף בקנזס סיטי, הכל ירוק, המון עצים(מסביב לבתים - מרחוק השכונות נראות כיער ולא רואים את הבתים), הכל שם בנוי מרווח, לא צפוף(גם הכבישים). בום . מיצובישי אקליפס. בום . טויוטה סיליקה. טוב, אז התחלתי בניו יורק לכמה שעות... כשהמטוס עבר מעל האוטוסטראדה ראיתי המון פולקסווגן פאסאטים על הכביש... כשהרכבת עברה ליד אחת השכונות הפחות "מוצלחות" לפני ניו יורק נדהמתי לראות... יונדאי אקסנט. אבל במנהטן, מכל טוב... מרצדסים(ML ואחרים), BMW(סדרה 3, 5 וX5), לימוזינות (לינקולן), לקסוס RX300(שזה הSUV), ג'יפים של הונדה וטויוטה... האמרים(H2), ניסן אלטימה(במציאות היא מרשימה יחסית, בתמונות פחות)וניסן Z350, פולקסווגן פאסאט ובורה(הם קוראים לה ג'טה) - והכל …
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
הגדרות לערס... 1 2
מאת Sprint- 24 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בעקבות הירידות, ההשמצות, והשימוש במילה ערס לכל עבריין... [והקריאות "להכחדת הערס המצוי" (ע"ע redR)] איך אתם מגדירים ערס? בהתנהגות, לבוש, רכב, פוזה, תרבות, (עדה???) וכו'... האם אדם ששומע מזרחית בבפול ווליום עם ההונדה סיויק "המצועצעת" שלו אבל בעל כבוד לזולת נחשב בעיניכם ערס ? הראל,
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הנה תמונה שלי היום משחק במשחק המעולה הזה לדעתי שימו לב לכיסא שפירקתי מהקליאו ההרגשה ממש כמו אמיתי כנראה שבימים הקרובים לא תשמעו ממני... עסוק בלגמור את המשחק
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
- 5 תגובות
- 919 צפיות
מישהו מוכן להסביר לי למה לעזאזל המשחק הזה עושה לי בעיות?? עד שכבר הצלחתי להתקין אותו בהצלחה,עכשיו הוא ניתקע לי בידיוק 4 שניות אחרי שאני מתחיל לנסוע....לא משנה כמה זמן אני יבלה ב- MENU , הוא יזכר להתקע בידיוק בהתחלת הנסיעה... למישהו יש מושג מה זה??? בבקשה תעזרו לי!! אני נואש..... אני חייב לשחק במישחק הזה....
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
משהו חמוד שקיבלתי במייל. קצת שוביניסטי (אישה כתבה את זה), אבל נחמד... נלקח מ- http://www.tapuz.co.il/blog/previewEntry.asp?EntryId=25957 10 דברים שנשים לא עושות על הכביש: 1. לא עוברות את המהירות המותרת. 2. לא עוקפות. 3. אם הן כבר עוקפות ולצורך כך עוברות לנתיב השמאלי, לא חוזרות לנתיב הימני. 4. לא נוהגות ברכבים עם גיר רגיל. 5. לא זוכרות אף פעם באיזה צד המכסה דלק. 6. לא עושות חניות ברוורס. 7. לא יודעות להשתלט על האזעקה כשהיא מתחילה לעבוד. 8. לא מבינות למה לפעמים האוטו נוסע מאוד מאוד לאט (כי הן שכחו להוריד את הבלם יד). 9. לא יודעות ש"אמברקס" זה עיוות ישראלי של "הנדברייק" ובעברית - "בלם יד". 10. לא משקרות לשוטרים ("כ…
הודעה אחרונה מאת wil, -
-
האם ניתן להפוך סרטון לשומר המסך שלי? אני משתמש ב- Win 98. סהר.
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
סתם משאלון קטן. מי מחברי הפורום שהצטרפו בחודשים האחרונים לא היו במפגש לעולם ? (מי שרוצה, יכול לציין סיבה) שמוליק
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משהו נחמד שקיבלתי בICQ http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=1 כאן מצולמת תאונה בשידור חיי... אני שאול את עצמי מי המשועמם שבודק כל פעם את האתר הזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דבר ראשון תרשמו לפורום שלנו אספני המכוניות http://www.ototoy.com למי שצריך עזרה איפה קונים כמה עולה וכו' שידבר איתי באיי סי 123897037 למי שיש תמונות של המכוניות שלו או רוצה למכור חלק מהן גם שידבר איתי באיי סי נדב
הודעה אחרונה מאת impreza$turbo, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אם את\ה תל אביבי מצוי או גר\עובד במקום שקשה למצוא בו חנייה זה הפתרון בשבילך...
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
החלטתי לשלב בין שני צעצועים חדשים שלי... האוטו שלי (106GTI העונה לשם גולדי) והמצלמה הדיגיטלית החדשה שלי.... מקווה שתהנו.
הודעה אחרונה מאת Yarik, -
- 24 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
מה המצב אנשים? אז ככה אני מתגייס עוד שלושה שבועות + - עם העובדה שאני אאבד את השיער כבר השלמתי אבל רציתי לדעת אם במהלך הטירונות אני אוכל להמשיך להשתמש בעדשות מגע שלי אז ככה הטירונות שאני עושה היא 02 (ג'ובניק מן המניין פרופיל 64) אז ככה שזה יהיה בסביבות החודש של טירונות רציתי לדעת אם יש פה עוד אנשים עם בעיה כמו שלי ואיך זה הסתדר לכם... חשוב לציין שאני רוב היום עם העדשות כי המשקפיים מאוד לא נוחות לי(משקפיים יקרות וקלות שלא תגידו תקנה חדשות) יש למישהו פתרון בשבילי מה לעשות?!?!
הוא יצא כבר? אם כן כמה עולה.. ואיך המשחק?
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שתדעו שאני וחברי עם הראלי בלי הכסאות מזמן לא ההינו במפגשים וממש ממש נהננו במפגש האחרון וגם בכביש שנסענו מקווה שנהנתם גם פשוט היה לי צורך לכתוב את זה פעם הבא צריך לצלם תמונה קבוצתית של כול הראלי כי אף פעם לא היה כול כך הרבה .. שבת שלום נשתדל לבוא בשבוע הבא ....
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קבלו כמה סוגי חניה לא שגרתיות... חניה מהממת - 2.mpeg
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי את הטלפון הזה לפני שבוע ופתאום נעלם לי הרטט..אין לי מושג איך. אם יש למישהו את המכשיר הזה או שיודע איך לסדר את זה חייב לעזור לי. (אולי משהו בהגדרות??) *הכותרת נערכה. זה לא באמת דחוף אחרי הכל*
הודעה אחרונה מאת דניאל14, -
הבלאנו מיוון 1 2 3
מאת BOOM- 39 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
חזרתי מיוון וראיתי פול מכוניות משופרות כמעט כל המכוניות שמה ככה תראו את הבלאנו
הודעה אחרונה מאת BOOM, -
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
גנבו לי את הסמלים מהמכונית. אלו הם סמלים מיוחדים מאוד. אלו הם סמלים שאין לאף אחד אחר במדינת ישראל. אלו הם סמלים מיבוא אישי מקוריאה ייחודיים ל היונדאי קופה 2.7 אם אח שלך הגנב, אם בן דוד שלך הוא הגנב, אם השכן שלך הוא הגנב או חבר מהכיתה... אני רוצה אותו. מי שיביא לי שם מלא, תמונה של הגנב ואת הסמלים יקבל ממני פרס כספי של 300 ש"ח הודעות בפרטי
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אבקש את דעתכם על הדגם הנ"ל למי שיש כזה, או דגם דומה יתרונות ,חסרונות, כדאיות וכו' אגב מחיר קניה מתוכנן 1200 ש"ח תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת דניאל14, -
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,513 אורחים (הצג רשימה מלאה)