Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הבלאנו מיוון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה לא רוצה שהוא יצא עם הפונטו שלו נגד החבר שלך על הפיז'ו

האוטו שלא כל כך חזק שהוא צריך לסגור את הברז רק כדי להיות ב140 כ"ס המינמליים של האוטו וגם אז מכת גז בסיבוב תשלח אוטו לקיר...

אבל הוא כזה נהג טוב שאין פה ראלי אחת שתיקח אוטו בסיבוב ..

כי כל החלקה שהוא יעשה יהיה לו מספיק כח לצאת ממנה..

לראלי לא..

וזה לא משנה כמה שהשלדה של הראלי יותר טובה ..

שלדה בלי כ"ח לא שווה הרבה...

ועם נהג כמוהו מי צריך שלדה..

מספיק רק כח..

קח כל מסלול נתון תביא ראלי ואת זה עם הפונטו

לראלי אין סיכוי..

וגם לרוב האמפרזות לא..

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה לא רוצה שהוא יצא עם הפונטו שלו נגד החבר שלך על הפיז'ו

האוטו שלא כל כך חזק שהוא צריך לסגור את הברז רק כדי להיות ב140 כ"ס המינמליים של האוטו וגם אז מכת גז בסיבוב תשלח אוטו לקיר...

אבל הוא כזה נהג טוב שאין פה ראלי אחת שתיקח אוטו בסיבוב ..

כי כל החלקה שהוא יעשה יהיה לו מספיק כח לצאת ממנה..

לראלי לא..

וזה לא משנה כמה שהשלדה של הראלי יותר טובה ..

שלדה בלי כ"ח לא שווה הרבה...

ועם נהג כמוהו מי צריך שלדה..

מספיק רק כח..

קח כל מסלול נתון תביא ראלי ואת זה עם הפונטו

לראלי אין סיכוי..

וגם לרוב האמפרזות לא..

WTF???

אנא הסבר!!!!

האם זה היה בצחוק? ברצינות?

עצוב? שמח? :shock:

שמא התייחסותך מדברת על המחסור הכבד בבובות מין באיזור

עמק זבולון עקב מעשי עוולה בעקבות נהירה אחר המנהיג הרוחני של הג'יאהד

לירן אחד החזקים יש לו עגיל בפטמה ארוטיקה?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
מי שרצה שאני יסביר לו מיזה טיפני ד'ל

זה הנהג של טופ גיר

מה באמת???? לא יכול להיות

אבל אני עדיין חושב שהתכוונת ל- טיף נידל :wink:

if you feel in control , you're not going fast enough

פורסם

תכל'ס עכשיו,הבעיה שלכם שאתם חושבים שאתם כל כך מתקדמים מבחינה מוטורית ואתם כאלה תותחים,אבל דווקא בקטע של פתיחות לקטע של שיפור מכוניות משפחתיות (בחו"ל מאוד נפוץ),ואני לא מדבר על הוספת פלסטיקים אלא שיפורים מכניים,בקטע הזה אתם אטומים לאללה,ואתם חושבים שמכונית ספורטיבית זו רק מכונית 3 או 5 דלתות שיצאה מהמפעל עם כיתוב VTS\GTI\WRX\S וכו'.

אז מה ההתלהבות שלכם והירידות שלכם על כל אחד שעושה שיפורי יופי למכונית שלו (גם אם זו לנטיס\בלאנו\סיוויק)?

הרי אם היה שם את אותו פלסטיק על ראלי או וולקן זה היה ישר יפה\פצצה\מדליק\גם אני רוצה כזה,אבל על משפחתית זה ישר נהפך למכוער\חסר טעם\מגעיל\ערסי.

אני חושב שהג'אנטים המקוריים של הראלי (הלבנים) זה הדבר הכי מכוער שיש בעולם ועדיף במקומם לשים טאסות של סובארו ג'סטי שנת 85,אבל אני לא הולך וקוטל כל אחד פה שיש לו ראלי עם ג'אנטים כאלה,להפך,כיף לו איתם,זה מה שחשוב,ואני בטוח שכולם יגידו פה שאלה הגאנטים הכי יפים בעולם,הרי הם על מכונית ספורטיבית,ואפילו על WRX הם יהיו יפים,אבל כל מכונית לא ספורטיבית הם כבר יהיו ממש גועל נפש....

קיצר אם לא הבנתם,תנסו לפתוח את הראש שלכם קצת מעבר לצרפתיות שיש לכולכם,יש עולם שלם של שיפורים (קוסמטיים ומכניים) למכוניות משפחתיות,והרבה פעמים זה אפילו יוצא מוצלח ויפה ......

לפחות הנחמה היחידה של בעלי היפנומטיות שבפורום פה זה שעל כל פעם שהם נכנסים למוסך אתם נכנסים בערך 6-7....... :wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
תכל'ס עכשיו,הבעיה שלכם שאתם חושבים שאתם כל כך מתקדמים מבחינה מוטורית ואתם כאלה תותחים,אבל דווקא בקטע של פתיחות לקטע של שיפור מכוניות משפחתיות (בחו"ל מאוד נפוץ),ואני לא מדבר על הוספת פלסטיקים אלא שיפורים מכניים,בקטע הזה אתם אטומים לאללה,ואתם חושבים שמכונית ספורטיבית זו רק מכונית 3 או 5 דלתות שיצאה מהמפעל עם כיתוב VTS\GTI\WRX\S וכו'.

אז מה ההתלהבות שלכם והירידות שלכם על כל אחד שעושה שיפורי יופי למכונית שלו (גם אם זו לנטיס\בלאנו\סיוויק)?

הרי אם היה שם את אותו פלסטיק על ראלי או וולקן זה היה ישר יפה\פצצה\מדליק\גם אני רוצה כזה,אבל על משפחתית זה ישר נהפך למכוער\חסר טעם\מגעיל\ערסי.

אני חושב שהג'אנטים המקוריים של הראלי (הלבנים) זה הדבר הכי מכוער שיש בעולם ועדיף במקומם לשים טאסות של סובארו ג'סטי שנת 85,אבל אני לא הולך וקוטל כל אחד פה שיש לו ראלי עם ג'אנטים כאלה,להפך,כיף לו איתם,זה מה שחשוב,ואני בטוח שכולם יגידו פה שאלה הגאנטים הכי יפים בעולם,הרי הם על מכונית ספורטיבית,ואפילו על WRX הם יהיו יפים,אבל כל מכונית לא ספורטיבית הם כבר יהיו ממש גועל נפש....

קיצר אם לא הבנתם,תנסו לפתוח את הראש שלכם קצת מעבר לצרפתיות שיש לכולכם,יש עולם שלם של שיפורים (קוסמטיים ומכניים) למכוניות משפחתיות,והרבה פעמים זה אפילו יוצא מוצלח ויפה ......

לפחות הנחמה היחידה של בעלי היפנומטיות שבפורום פה זה שעל כל פעם שהם נכנסים למוסך אתם נכנסים בערך 6-7....... :wink:

אני ממש לא מסכים איתך...

א) הגאנטים של הראלי\AX GT יפים מאוד (ולא אין לי ראלי)

ב) הבלאנו שהראו פה אין בה שום דבר יפה, ולא בגלל שזה בלאנו אלא בגלל הצבע (גם אם זה הייתה אותה עבודה על ראלי זה היה מכוער באותה מידה)

ג) ההערה האחרונה שלך הייתה ממש לא לעניין...

פורסם

אני ממש לא מסכים איתך...

א) הגאנטים של הראלי\AX GT יפים מאוד (ולא אין לי ראלי)

ב) הבלאנו שהראו פה אין בה שום דבר יפה, ולא בגלל שזה בלאנו אלא בגלל הצבע (גם אם זה הייתה אותה עבודה על ראלי זה היה מכוער באותה מידה)

ג) ההערה האחרונה שלך הייתה ממש לא לעניין...

1.אני סתם נתתי את הג'אנטים של הראלי בתור דוגמה (וכמו שאומרים,על טעם ועל ריח....).

2.לא מדובר פה ספציפית על הבאלנו הזאת,אלא בכלליות על הרעיון של קוסמטיקה ושיפורי מנוע למשפחתיות שמשום מה זה רעיון שלא מתקבל פה בפורום בעין יפה אלא מיד הופך את האוטו ל"אוטו ערס",ואם מישהו מוסיף חצאיות להונדה שלו אז ישר נותנים הערות בסגנון "נו בטח,חצאיות מוסיפות לפחות 15 כ"ס "וכו' (למרות שאם ישימו את אותן חצאיות על איזו איביזה קופרה אז מיד כולם יגידו "וואי,יצא מדהים,איזה יופי").

3.ההערה הזאת ניתנה בהומור כמובן (יש שם סמיילי קורץ אם לא שמת לב),כך שאם מישהו נפגע או נעלב אני מתנצל.

זה באמת יהיה נחמד אם החבר'ה פה יתחילו להיות פתוחים קצת יותר לעניין של שיפורי יופי ומכניקה גם בפרטיות\משפחתיות, ולא יתחילו לקטול ישר כל בעל משפחתית על החצאיות המזעזעות שהוא שם (כמובן הכל בגבול הטעם הטוב,יש כאלה שמוסיפים דברים מזעזעים,זה נכון,אבל יש גם כאלה שמוסיפים הרבה קיטים ממש יפים שבאמת מוסיפים למראה הרכב).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן כמו שאמרת על טעם ועל ריח .....

אני למשל חושב שלהשקיע הרבה בחיצוניות של הרכב שיראה כאילו הוא ספורטיבי בזמן שהרכב נוסע לא כמו שהוא נראה בלשון המעטה

זה דבר שטותי ומיותר

אבל מי שאוהב את זה ורוצה לעשות את זה לאוטו שלו שיהיה לו לבריאות לפעמים זה גם יוצא יפה "למרות" שהרכב משפחתי

לדעתי גם לשפר משפחתית אוטומטית זה לא הדבר הכי חכם מסיבות ברורות אבל מי שיש לו כזאת

ומעדיף לשפר אותה ולא להחליף לרכב יותר ספורטיבי במקור בבקשה

בקשר להערה בסוף הבנתי שזה בצחוק אבל יש דברים שלא צוחקים עליהם :wink:

נ.ב מה עם הכדורגל ? אין אנשים?

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

אני חושב גם שאנשים פה

ממש קוטלים בקטע של שיפורים

משהו שם חציות בהונדה

ישר קוטלים אותו

אתם יודעים מה יש לו במנוע

הרב פה "מתלהבים"