Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על מצלמה דיגיטלית HP 735

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש את דעתכם על הדגם הנ"ל למי שיש כזה, או דגם דומה

יתרונות ,חסרונות, כדאיות וכו'

אגב מחיר קניה מתוכנן 1200 ש"ח

תודה מראש לעונים.

Rikshanoam-R

פורסם

תשמע, כעקרון אני לא הייתי נוגע ב-HP.

אבל יש לה מחיר טוב, זה הדבר היחיד שאולי הייתי בוחר בה.

אבל אם כבר HP, יש להם מצלמה די טובה במחיר מצחיק.

נראה לי שהמחיר שלה גם כן נע סביב המחיר שאתה מוכן להוציא מכיסך.

אני מדבר על ה-850

http://www.jugend.co.il/asp/ProductTemplate.asp?id=1412&nid=12

172

פורסם

לי יש את ה735 מצלמה לא רעה בכלל...מוציאה תמונות די טובות יחסית למצלמה אוטומטית.

לגבי ה850 ...היא טובה רק בגלל שיש לה זום מטורף אבל אם אתה לא הולך לצלם את הירח...אין לך מה לעשות איתה כי היא בעייתית מבחינת סוללות..היא ממש מחסלת אותן בשניות...

פורסם

תמונה בנגטיב ממוצע זה בערך 8 מיליון פיקסל!

אתה יכול לקנות מצלמת רפלקס ישנה בחצי מחיר ולקבל פי שתיים חדות!

...

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

תשמע,

איכות העדשה במצלמות HP ובכלל במצלמות של חברות שלא מתמחות בצילום הן נמוכות מאוד, מה שינפיק תמונות לא איכותיות, ללא קשר לגודל המגה פיקסל!

אני ממליץ לקנות מצלמה רק של החברות המתעסקות במצלמות כגון קאנון פוג'י אולימפוס וכו...

בהצלחה!,

ניר.

פורסם

חברות מוכרות מעולם הצילום - אני ראיתי את ה735 עם עדשה של PENTAX, שמעתי שה850 מגיעה עם עדשות מבית FUJI (אם אני אל טועה)...

בכל מקרה, אני לא חושב שזו הנקודה החלשה שלהן...

רון.

-לי אגב, יש CANON S200 קטנה, חמודה ומצלמת בן-זןXה (לטעמי היא מספיקה)-

ולבחור שהציעה ריפלקס - איך אתה משווה? הריפלקס שלי (עם כל הכבוד לה) יושבת מעלה אבק מאז שיש לי את הדיגיטלית, רק ההסחבות, הצילום, הפיתוח אחר כך, והעדשות, אלוהים... בקיצור המון פאס סביב תמונה , ואם אתה לא בענין של לצלם ההסחבות עם ריפלקס טובה היא מיותרת (שלא לדבר על מחיר של חומרים\עדשות שבכלל הופכים את הענין למקצוענים בלבד)

נ.ב.- אולי מישהו עם מצלמה של HP יעלה תמונה לדוגמא???

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
חברות מוכרות מעולם הצילום - אני ראיתי את ה735 עם עדשה של PENTAX, שמעתי שה850 מגיעה עם עדשות מבית FUJI (אם אני אל טועה)...

בכל מקרה, אני לא חושב שזו הנקודה החלשה שלהן...

רון.

-לי אגב, יש CANON S200 קטנה, חמודה ומצלמת בן-זןXה (לטעמי היא מספיקה)-

ולבחור שהציעה ריפלקס - איך אתה משווה? הריפלקס שלי (עם כל הכבוד לה) יושבת מעלה אבק מאז שיש לי את הדיגיטלית, רק ההסחבות, הצילום, הפיתוח אחר כך, והעדשות, אלוהים... בקיצור המון פאס סביב תמונה , ואם אתה לא בענין של לצלם ההסחבות עם ריפלקס טובה היא מיותרת (שלא לדבר על מחיר של חומרים\עדשות שבכלל הופכים את הענין למקצוענים בלבד)

נ.ב.- אולי מישהו עם מצלמה של HP יעלה תמונה לדוגמא???

זה לא ידעתי...

אם אכן כך... וצריך לבדוק טוב טוב טוב .... יש מצב ששווה...

אני פשוט לפני חצי שנה קניתי מצלמה, ובכל מקום שהייתי וכל אחד שדיברתי איתו ( בעיקר 2 חברים בתחום הצילום ) אמרו לי ללכת רק על החברות ה"מוכרות" בתחום הצילום... בגלל איכויות העדשה !

ניר.

פורסם

אכן צודק העדשות הן של חברות צילום ידועות כגון PANTAX ניתן לראות זאת בבירור בתמונות המצלמות באתרי המכרזים למיניהם.

קובי

Rikshanoam-R

פורסם

וביד שניה אפשר להשיג אותה בסביבות ה900-800 שקל בכיף... (לדגם 735)

אגב, בנושא מהות השיקולים שלך בקנית מצלמה - אם כבר, למהלא ללכת על ה850 באמת?

רון.

-סתם מידע-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
ראשית תודה לכל העונים.

אז אפשר להסיק מדבריכם ששווה ללכת על זה.

אם כך העניין סגור.

לא.

אני טוען בדיוק מה שניר טוען:

תשמע,

איכות העדשה במצלמות HP ובכלל במצלמות של חברות שלא מתמחות בצילום הן נמוכות מאוד, מה שינפיק תמונות לא איכותיות, ללא קשר לגודל המגה פיקסל!

אני ממליץ לקנות מצלמה רק של החברות המתעסקות במצלמות כגון קאנון פוג'י אולימפוס וכו...

בהצלחה!,

ניר

בתקציב הזה, אפשר למצוא משהו יותר טוב לדעתי.

אני יודע שלפחות לפוג'י, קנון ואולימפוס יש דגמים זולים יחסית (2 מגה פיקסל) - ואל תתלהב מרזולוציה גבוה ושלא ימכור לך רק מגה פיקסלים, יותר חשוב שתהיה עדשה איכותית מאשר רזולוציה גבוהה.

שים לב לצילום של הפוג'י שלי. בסה"כ 2 מגה פיקסל (התמונה הנוכחית היא "רק" על 1 מגה פיקסל) אבל האיכות מדברת בעד עצמה...היא יותר טובה מה HP ולא עולה הרבה יותר ממנה.

(תבין שבמציאות זה סמל של בקושי 5-7 ס"מ על 5-7 ס"מ)

גם אני כמעט קניתי HP ב 1200 שקל, לשמחתי קניתי את הפוג'י (עלתה אז יותר) אבל היה שווה.

איציק

download.php?id=9061

Dscf0002.jpg

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
וביד שניה אפשר להשיג אותה בסביבות ה900-800 שקל בכיף... (לדגם 735)

אגב, בנושא מהות השיקולים שלך בקנית מצלמה - אם כבר, למהלא ללכת על ה850 באמת?

רון.

-סתם מידע-

גם אני מצאתי את ה 735 ב 1200 ש"ח רשמתי זאת בהתחלה.

לא מחפש יד שניה.

למה לא 850- סתם ניראה לי מיותר ולא מצדיק את המחיר.

מה השוני בינהם? והאם ע"פ דעתכם כדאי באמת להעדיף את ה 850 על ה 735?

Rikshanoam-R

• תוכן חדש...