Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אהלן חבר'ה, חזרתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי חודש בקנזס סיטי.

אז ככה, הנוף בקנזס סיטי, הכל ירוק, המון עצים(מסביב לבתים - מרחוק השכונות נראות כיער ולא רואים את הבתים), הכל שם בנוי מרווח, לא צפוף(גם הכבישים). בום . מיצובישי אקליפס. בום . טויוטה סיליקה.

טוב, אז התחלתי בניו יורק לכמה שעות...

כשהמטוס עבר מעל האוטוסטראדה ראיתי המון פולקסווגן פאסאטים על הכביש...

כשהרכבת עברה ליד אחת השכונות הפחות "מוצלחות" לפני ניו יורק נדהמתי לראות... יונדאי אקסנט.

אבל במנהטן, מכל טוב... מרצדסים(ML ואחרים), BMW(סדרה 3, 5 וX5), לימוזינות (לינקולן), לקסוס RX300(שזה הSUV), ג'יפים של הונדה וטויוטה... האמרים(H2), ניסן אלטימה(במציאות היא מרשימה יחסית, בתמונות פחות)וניסן Z350, פולקסווגן פאסאט ובורה(הם קוראים לה ג'טה) - והכל בגרסאות מנוע חזקות בלבד.

בקנזס סיטי הרחוב הראשי הוא הרחוב בו נמצאות כל סוכניות הרכב... תענוג לעיניים. אבל גם על הכביש יש ייצוג של כל המכוניות החדשות.

אז שם כבר רואים גם פוקוס, מאזדה(פרוטיג' - לאנטיס), הרבה PT.CRUISER, המון SUV, לקסוס, ACURA(אקיורה- חברת בת של הונדה) והונדה- האקורד שלהם זו לא האקורד החדשה שאנחנו מכירים אלא משהו נחמד ומעוגל יותר ואילו האקורד החדשה היא דגם של ACURA, אינפיניטי - גם הSUV שלהם מדהים(ד"א נראה לי שאינפיניטי זה חברת בת של ניסאן),מרקיורי- חברת בת של פורד, שוב... האמרים, ניסאן- שוב האלטימה והSUV שלהם שגם הוא מדהים. מיצובישי פאג'רו(מונטרו) והOUTLANDER ודי הרבה.... מיצובישי אקליפס, טויוטה סיליקה מדהימה ומרשימה בעיקר החלק האחורי אחרי שהם תמיד עוקפים אותך. לפעמים ראיתי גם אימפרזה טורבו,

ו... קאיה ריו ויונדאי אקסנט. מצד שני קשה להם להאמין שקיימות מכוניות יותר קטנות מאלה, על טויוטה יאריס, סוזוקי איגניס ואפילו כל מיני מיני ארופאיות הם לא שמעו.

כשסיפרתי להם על אופל אסטרה, הם אמרו ש"פעם" היה אצלם אופל... אבל אין כל זכר לזה. צרפתיות ואיטלקיות הם לא מכירים, "פעם" גם היה אצלם סיטרואן, "אבל זה לא אמין" אז גם זה נעלם כלא היה.

בניו יורק נוהגים כמו בתל אביב- ג'ונגל שלם, נהגים שחותכים וחוסמים צמתים בפקקים. ואילו בקנזס סיטי, נהגים רגועים, מנומסים, סבלניים - אתה מגיע למעבר חציה ומיד עוצרים לך, מקפידים על חוקי התנועה ועל החוקים המוזרים שלהם עם הרמזורים.

יצא לי לנהוג שם כמה פעמים על לקסוס ES300 בורדו וליסוע בה כמעט כל החודש.- נוחה, יציבה, משככת את הכבישים הגרועים וחזקה.(נהגתי ונסעתי גם על יונדאי סנטה פה).

toyota celica rear.jpg

Toyota Celica.jpg

LeftRea altima.jpg

nissan murano4.jpg

nissan_350z_nagy.jpg

lexus300.jpg

:-D

פורסם

אחרי שנהגתי בלקסוס, שלחתי מייד ICQ לאחי שיבדוק אם הדודה כבר ביצעה את ההזמנה לוקטרה(כי היו לנו כל מיני בעיות בהזמנה והדרכתי אותה איך לפעול מולם), קיוויתי שאולי היא עוד לא הזמינה ואז אולי שווה לבדוק את הטויוטה אוונסיס.(נכון שטויוטה זה לא לקסוס אבל לקסוס זה טויוטה).

ואז נתבשרתי שהיא מקבלת למחרת את הוקטרה(כמובן שזו בשורה טובה בכל זאת).

כמובן שבלילה היה לי סיוט, והסיוט הוא שכשאני חוזר לארץ, הוקטרה לא נמצאת ליד הבית שלה לנסיעת המבחן שלי. אני רציני לחלוטין, היה לי סיוט כזה!

בקיצור זה נתן לי עוד סיבה להתגעגע לארץ ולחכות ולצפות לתאריך החזרה.

חזרתי לארץ, ויום אחרי שחזרתי כבר התייצבתי לבקש סיבוב על האוטו, תכננתי שבסוף הנסיעה אחמיא על האוטו ואשאל אם אני מקבל סט מפתחות, אבל הקדימו אותי וכבר לנסיעה מסרו לי את הסט שלי (יש לי עותקים לרוב מכוניות המשפחה הגדולה כי אני אחראי לרוב הטסטים, מוסכים, התקנות וכו').

הנסיעה הייתה נחמדה לאללה, חלקה, שקטה, יציבה, חזקה ומשככת תחלואי הכביש יותר מהאסטרה כמובן אך לא כמו הלקסוס...

הנסיעה ההיא הייתה קצרה יחסית ועם אוטו מלא בבני משפחה כך שהיא הייתה מנהלתית לחלוטין.

אתמול בערב, עקב בעיה שקירקעה את האסטרה, ביקשתי מהדודה לקחת את הוקטרה, וזה היה תענוג. נסיעה לירושלים. כשהאוטו לא מלא, הרגשתי את השיכוך המעולה, האחיזה, הכוח והשקט. ואח"כ גם עם חברים, העוצמה והאחיזה נותרו כשהיו. הבעיה היא שמשום מה אנשים מסתכלים על מי שנוהג באוטו הזה. כנראה שבעקשנות של UMI למחיר גבוהה מידי לאוטו הזה יצרו לו תדמית יוקרתית משהו, כי בכל רמזור ופקק אנשים הסתכלו על האוטו ועלי.

מקווה שתהיה לי הזדמנות כשנגמור את ההרצה לקחת את האוטו לנסיעה לת"א, כדי להרגיש אותו על כביש מהיר. ואז אולי אגיש לכם דו"ח התרשמות מלא.

פורסם

וואלה אחי אחלה כתבה.. נראה שעשית שם חיים טובים..

אבל כמו תמיד אומרים: "אין כמו בארץ..." :D (ואני בטוח שגם אתה אמרת את זה בשלב כלשהו...)

וד"א, איזה אסטרה יש לך? (פרטים.. :) )

פורסם

וואי, איזה זיכרונות העלת לי מהטיול שלי בארה"ב (לפני 3 חודשים).. :roll:

אחרי חיפושים מרובים אחרי אוטו קטן(בארה"ב), הצלחתי למצוא בוושינגטון חיפושית מהדור הישן מתפרקת ולא מושקעת והתענוג היותר גדול היה ה M3 שעמדה לצידה ברמזור :D .

פורסם

ובמטוס ספרתי את הק"מ והזמן לנחיתה.

ד"א משהו שתכנתי במטוס הוא לכתוב בפורום שהייתה לי חוויה משהו מעולם אחר, שהייתי בכלי רכב שעושה 0-300 ב20 שניות. שהחלטתי שאפשר לשחרר את החגורה דווקא כשנסענו על 1000 קמ"ש. שתפסנו סיבובים ב 1000 קמ"ש בלי בעיות אחיזה. וכו'.

בנוגע לאסטרה- ירוק-כסוף. 5 דלתות, מנוע 1.8 שנת 2000, אוטומטית ושל אמא שלי. מת על המכונית הזאת, פשוט מאוהב.

ומה הפרטים של שלך?

• תוכן חדש...