Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגדרות לערס...

Sprint
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בעקבות הירידות, ההשמצות, והשימוש במילה ערס לכל עבריין... [והקריאות "להכחדת הערס המצוי" (ע"ע redR)]

איך אתם מגדירים ערס?

בהתנהגות, לבוש, רכב, פוזה, תרבות, (עדה???) וכו'...

האם אדם ששומע מזרחית בבפול ווליום עם ההונדה סיויק "המצועצעת" שלו אבל בעל כבוד לזולת נחשב בעיניכם ערס ?

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקבות הירידות, ההשמצות, והשימוש במילה ערס לכל עבריין... [והקריאות "להכחדת הערס המצוי" (ע"ע redR)]

איך אתם מגדירים ערס?

בהתנהגות, לבוש, רכב, פוזה, תרבות, (עדה???) וכו'...

האם אדם ששומע מזרחית בבפול ווליום עם ההונדה סיויק "המצועצעת" שלו אבל בעל כבוד לזולת נחשב בעיניכם ערס ?

הראל,

אני גם פעם אחת ולתמיד רוצה לשמוע את ההגדרה לשם"ערס".

צבע עור\שירים\מכונית\בגדים(שרשראות)\פנים???????????????????

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי כן...

ערס זה פשוט דרך חיים מסויימת ואני יסביר את טענתי.

אם יש אחד שבוחר להתנהג ברחוב כמו פרא אדם כלומר,מקלל בקול רם,יורק מול אנשים ללא בושה,גונב דברים וכדו', לא ניראה לי שהוא אחד מן השורה הראשונה.מה שאני רוצה להגיד פה שהתרבות ואורח-החיים ללא ספק קובע.

וכן,גם לבוש במידה מסויימת מראה על אופי האדם.לא נדמה לי שתמצא מישהו מרמת אביב ג' ששם עליו שרשראות למינהן,טבעות או בגדים של בית"ר.(ובטח שזה לא הסטייל שרץ עכשיו ברחבי שיינקין).

והדוג' שאתה הבאת לא ממש קשורה מפני שזה כבר "אופי" של בן אדם.מבין?

הוא יכול להיות הבן אדם הכי טוב כלפי הזולת,אבל החברה איתה הוא מסתובב,ההתנהגות,הדיבור וכו', היא זו שמשפיעה על השתייכותו לקבוצה מסויימת.

עוד דבר,

גם ה"שפה" עצמה מראה על אישיות מסויימת.כלומר,טון הדיבור,עברית מתוקנת,לשון צחה וכדו'..

תסכים או לא תסכים זו דעתי האישית.

אשמח לקבל הערות או תגובות.

כל עוד אני נוסע משמע אני קיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי כן...

אם יש אחד שבוחר להתנהג ברחוב כמו פרא אדם כלומר,מקלל בקול רם,יורק מול אנשים ללא בושה,גונב דברים וכדו', לא ניראה לי שהוא אחד מן השורה הראשונה.מה שאני רוצה להגיד פה שהתרבות ואורח-החיים ללא ספק קובע.

וכן,גם לבוש במידה מסויימת מראה על אופי האדם.לא נדמה לי שתמצא מישהו מרמת אביב ג' ששם עליו שרשראות למינהן,טבעות או בגדים של בית"ר.(ובטח שזה לא הסטייל שרץ עכשיו ברחבי שיינקין).

הוא יכול להיות הבן אדם הכי טוב כלפי הזולת,אבל החברה איתה הוא מסתובב,ההתנהגות,הדיבור וכו', היא זו שמשפיעה על השתייכותו לקבוצה מסויימת.

עוד דבר,

גם ה"שפה" עצמה מראה על אישיות מסויימת.כלומר,טון הדיבור,עברית מתוקנת,לשון צחה וכדו'..

אז שוב לדוגמא :

אוהד בית"ר, על סיויק עם מוזיקה מזרחית, ששר בקולי קולות - אבל ללא שום עבר פלילי, לא משתולל על הכביש (מקסימום נוהג מהר) ושיודע לכבד את הסובבים - ערס ???

(שורה תחתונה לשרשור הזה לדעתי -

ערס/ לא ערס - כל עוד הוא לא פוגע (פיזית ו/או מילולית) בסביבה, ברכוש, ובחיות/בני אדם - שיחיה איך שבא לו ! ואין לי שום טענות כלפיו !)

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי כן...

עוד דבר,

אז שוב לדוגמא :

אוהד בית"ר, על סיויק עם מוזיקה מזרחית, ששר בקולי קולות - אבל ללא שום עבר פלילי, לא משתולל על הכביש (מקסימום נוהג מהר) ושיודע לכבד את הסובבים - ערס ???

ערס/ לא ערס - כל עוד הוא לא פוגע (פיזית ו/או מילולית) בסביבה, ברכוש, ובחיות/בני אדם - שיחיה איך שבא לו ! ואין לי שום טענות כלפיו !)

הראל,

פגשת אחד כזה פעם? :shock::shock::shock:

כי אני ממש לא, כמו בשיר "מילה לא במקום ותגיד שלום" ככה אני מרגיש כל פעם שאני מדבר אם אחד שעונה על התיאור הנ"ל.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז שוב לדוגמא :

הראל,

עוד הפעם..

זה לא קשור אם יש לו עבר פלילי או שאין לו.התרבות היא זו שמעידה עליו.

לא ניראה לי שאחד שמסתובב עם סיויק ומדבקות של כאוס ודיאדורה על האוטו ושומע בפול ווליום מוזיקת דיכאון של איציק קלה או אבי ביטר ייחשב סטייליסט.

וזה ברור שכל אחד יחייה איך שבא לו כל עוד הוא לא מזיק,אבל הוא עדיין יישאר בגדר "ערס".

כל עוד אני נוסע משמע אני קיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפי דעתי כן...

עוד דבר,

אז שוב לדוגמא :

הראל,

פגשת אחד כזה פעם? :shock::shock::shock:

כי אני ממש לא, כמו בשיר "מילה לא במקום ותגיד שלום" ככה אני מרגיש כל פעם שאני מדבר אם אחד שעונה על התיאור הנ"ל.

אתה מוזמן להכיר את בן דוד שלי,נראה כמו שור, מרוקאי/תימני שאימץ את הדייהטסו של אמא שלו ושם בה מערכת רק בשביל לשמוע את שריף,שראל, ומושיק עפיה כמה שיותר חזק, לובש רק חולצות צמודות, אוהב לנהוג מהר עם יד אחת ועם המושב סטייל-מיטה... מצד שני אין לו שום עבר פלילי, חוץ מנרגילה הוא לא נוגע באף סם/סיגריה, ואני מבטיח לך שיוסי שריד יתמוך בטרנספר לערבים לפני שהוא יפגע במישהו/משהו...

ערס ????????

(ואל תגיד לי מקרה מיוחד - אני מכיר המון כאלה)

הראל,

[/b]

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד הפעם..

זה לא קשור אם יש לו עבר פלילי או שאין לו.התרבות היא זו שמעידה עליו.

לא ניראה לי שאחד שמסתובב עם סיויק ומדבקות של כאוס ודיאדורה על האוטו ושומע בפול ווליום מוזיקת דיכאון של איציק קלה או אבי ביטר ייחשב סטייליסט.

וזה ברור שכל אחד יחייה איך שבא לו כל עוד הוא לא מזיק,אבל הוא עדיין יישאר בגדר "ערס".

אם ככה אז יש בפורום הזה/בחברה שלנו אנשים שהם אנטי-תרבות מסוימת אפילו כשהתרבות הזאת לא פוגעת בהם בשום אופן ??? (מישהו אמר חופש-הביטוי?)

אני רק מפתח את זה, רוצה לדעת עוד מה אתם חושבים...

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל מי שאוהב ולובש טבעות ושרשרות הוא ערס?? :shock::roll:

אני למשל אוהב תכשיטי זהב,ואם היה לי כסף היתי קונה איזה שרשרת זהב של 100 גרם ולא קטנה של 10 כמו שיש לי...וככה גם לטבעת וצמיד,פשוט אני אוהב את זה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה הגדרה לא ברורה ומשתנה מעין לעין..

י כאלה שמסתובבים אם אנשים.. שלאחרים יראו כערסים.. אבל להם זה בכלל לא מזכיר ערס..

כל מקרה הוא ספציפי ובעיני המסתכל...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה!!

אתם לא בכדור ערס=סרסור. מי אבן שושן לקחתי את זה.

וערס לא הולך לפי עדה תלוי מי רואה ומאיזה עיין מסתכלים ואם כבר אומרים עדה אז מה זה אומר שאתם גזענים!!!

ו :lol::lol::lol: חחחחחח :screwy:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה!!

וערס לא הולך לפי עדה תלוי מי רואה ומאיזה עיין מסתכלים ואם כבר אומרים עדה אז מה זה אומר שאתם גזענים!!!

א. יש לך שגיאות כתיב רציניות.

ב. ידוע שערס = סרסור.

ג. תתפלא, אבל הרבה מקשרים ערסים עם עדה...

ד. כל עוד אנשים יחלקו אחד את השני לעדות תהיה (סוג של) גזענות בישראל. עוד 20 שנה אני מקווה שזה יעלם...

הראל,

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברה!!

א. יש לך שגיאות כתיב רציניותץ

ב. ידוע שערס = סרסור.

ג. תתפלא, אבל הרבה מקשרים ערסים עם עדה...

ד. כל עוד אנשים יחלקו אחד את השני לעדות תהיה (סוג של) גזענות בישראל. עוד 20 שנה אני מקווה שזה יעלם...

הראל,

טוב שאתה רושם שגיאות ככה!!!

ומה אכפת לך שיש לי שגיאות אני לא כל החיים שלי הייתי בישראל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רק שנייה,

אם אני שומע מזרחית רק בגלל שלפעמים זה מתחשק לי, ואני עונד שרשרת בגלל שהאקסית שלי קנתה לי, וכן, יש לי שעון כסוף של ברייטלינג, אני ערס?

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...