Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סקר] צליל המכונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מנועי טורבו בעיקר תמיד מושכים יותר גם בגלל השסתום פריקה.

אבל בכלל לא הייתי מתנגד לשמוע איזה 147 GTA עוברת :p

כנ"ל.

וגם:לאנצ'יות למיניהן,VR6,ותתפלאו שגם MR-S

MR-S????? אין לה רעש בכלל... אני אישית אוהב רעש של מכוניות עם סופר צ'רצ'ר...

ואם אתה מתכוון לMR2 הכחולה שהייתה של אריק...אז תדע שכל הרעש שם היה בגלל הטורבו..האוטו לא מגיע סטנדנט עם טורבו...

אתה מתכוון לאוטו רעש שכרגע בוקע מ MR צהובה יפיפיה אחרת שאותה אתה ..אני מניח... מכיר מקרוב.. ? :)

שיט עלית עליי....

פורסם
אני אישית אוהב את הסאונד של אגזוז לחץ, כשמאיטים ומורידים הילוכים לפי הסדר,

אז המנוע בולם את האוטו ועושה סאונד של יאק חרמן!!!

משהו מצמרר!!!!

אני חולה על הגרגור של האמפרזה זה פשוט מטריף אותי (ואם יש שסתום פריקה אז :lol: ).

וחוץ מזה צליל שיוצא לי לשמוע יותר זה כאשר אני נוהג על הרכב שלי בירידה בהילוך נמוך בלי גז ואז יש לי מקהלה של :snipersm: בק פאייר :2gunfire: משהו עצבני לאוזן.

דרך אגב למי שיש פריפלוו,גם לכם יוצא להתעלל באזעקות של השכנים בלילה?

המבין יבין... :lol:

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

פורסם

צליל שאני לעולם לא ישכח-"ה-VR6 טורבו" בלחיצה מהילוך שני.

פשוט מדהים.

ראיתי אותו ממרחק מאוד רחוק של בסביבות 500 מטר כאשר הוא מתחיל בהשוואה אלי מצד שמאל ואמור לסיים בצד ימין.

הוא לוחץ מפרפר אבל לא חופר את הכביש אלא פשוט עףףףף כמו משהו דימיוני,מעביר לשלישי ועדין מפרפר וממשיך לרביעי ועדין נשמעים קולות פירפור.

זו הפעם הראשונה שראיתי ושמעתי מפלצת כזאת.

2800 סמ"ק פלוס טורבו-פאקקקק!!(הוא גדש 1.4 באותו הרגע)

פשוט לא להאמין.

פורסם

אין.....אבל אין על הצליל של שמונה בוכנות העולות ויורדות להן בתוך שמונה צילינדרים בתצורת V....ופולטים הכל דרך האדרס וזוג דודים פתוחים...גרגור של מנוע עם הרבה שרירים....לחיצה עדינה על הגז אשר מעירה איזה כמה עשרות סוסים ומכת גז עצבנית המאפשרת לשמוע מאות סוסים שוברים את גדרות החווה ושועטים קדימה.....האחחחחחחח...........אורגזמה...

אני יוצא רגע לקמארו שלי כדי לשמוע את זה...אפילו שיש גשם... :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...