Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משחק מס' 1 בכל הזמנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא זה לא הפרו, זה ה9800 הרגיל אבל בעזרת הדרייברים של אומגה (שמשחררים עוד4 צינורות עיבוד והופכים אותו ל 8 צינורות -שזה כל ההבדל בין הגרסאות ) הוא יהפך ל9800 PRO כשר למהדרין. :)

אחלה ...

כשהוא יגיע אשמח לקבל תגובה איך הכרטיס כי אני שוקל לקנות אחד

הוא יגיע בעזרת השם עוד מקסימום 10 ימים אבל אני מאמין שפחות (מנסיון עם PCH זה לוקח פחות זמן מ10 יום). ברגע שאני אקבל אותו אני אתן עליו חוות דעת.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא זה לא הפרו, זה ה9800 הרגיל אבל בעזרת הדרייברים של אומגה (שמשחררים עוד4 צינורות עיבוד והופכים אותו ל 8 צינורות -שזה כל ההבדל בין הגרסאות ) הוא יהפך ל9800 PRO כשר למהדרין. :)

אחלה ...

הוא יגיע בעזרת השם עוד מקסימום 10 ימים אבל אני מאמין שפחות (מנסיון עם PCH זה לוקח פחות זמן מ10 יום). ברגע שאני אקבל אותו אני אתן עליו חוות דעת.

תודה רבה...

אגב מי זה PCH ???

שם של חברה אני יודע אבל .. לא מכיר .משהו מיוחד אצלה או מה ?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אחלה ...

תודה רבה...

אגב מי זה PCH ???

שם של חברה אני יודע אבל .. לא מכיר .משהו מיוחד אצלה או מה ?

החברה (מקבוצת לוגיק) נמצאת ברמת-גן, ומה שמיוחד בה זה שהמחירים שלה זולים מאוד והשירות שם מצויין (שלא כמו במתחרות שלה ע"ע-פאנדה ששם המחיר זול אבל השירות לא טוב). לדעתי PCH זה החנות שהכי שווה לקנות בה קיום מוצרים למחשב בארץ.

(אני לא עובד שם ואין לי מניות שם, פשוט אני נותן את דעתי על סמך 3 רכישות שביצעתי מהם ורמת השרות שקיבלתי מהם)

פורסם
כמה עלה לך הכרטיס ???

אגב אני קונה אצל חברים .. ופעמיים מ KSP בחיפה

הכרטיס עלה 1349 ש"ח כולל משלוח (אני עצלן אין לי כוח לנסוע לשם :lol: ) והקטע זה שאני יכול לעשות ממנו (בעזרת אותם דרייברים) 9800PRO שעולה באלפייה יותר ממנו.

פורסם
כמה עלה לך הכרטיס ???

אגב אני קונה אצל חברים .. ופעמיים מ KSP בחיפה

הכרטיס עלה 1349 ש"ח כולל משלוח (אני עצלן אין לי כוח לנסוע לשם :lol: ) והקטע זה שאני יכול לעשות ממנו (בעזרת אותם דרייברים) 9800PRO שעולה באלפייה יותר ממנו.

מאיפה משיגים את הדרייברים הללו ??

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

PCH לא כל כך זולים.

אני מתכנן רכישה של GF5 5200 ועשיתי השוואת מחירים ב ZAP.

מצאתי שאני יכול להשיג בברבה פחות את הכרטיס (שהוא זהה) מהמחיר של PCH.

יותר מאוחר אני אוכיח, פשוט אני חייב לרוץ לעבודה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
PCH לא כל כך זולים.

שמוליק

אם זה FX5200 אל תקנה!!

הוא יותר גרוע מMX 440!

חבל על הכסף!

פורסם
PCH לא כל כך זולים.

שמוליק

אם זה FX5200 אל תקנה!!

הוא יותר גרוע מMX 440!

חבל על הכסף!

אוהד בהחלט צודק ה5200 זה זבל של כרטיס.

פורסם
PCH לא כל כך זולים.

שמוליק

לא שיש לי משהו נגד כרטיס זה ...

אבל יש לי בכלל נגד החברה INVIDIA ! .... רמאים מדרגה ראשונה .. אתה יכול לקרוא הרבה כתבות על הפדיחות שהם משיגים או על השוואות בינם לבין כרטיסי ATI ..

יש לי את אתר http://www.techno.co.il בעברית .. תתרשם ..

או אם יש לך זמן http://www.tomshardware.com

תחפש שם השוואות או בכל אתר שמכבד את עצמו ותקרא על הפדיחות שלהם ...

אגב במבחני ביצועים RAEDON מביס את כל כרטיסים INVIDIA המתחרים ..

פעם שיווקו כרטיס 9300 PRO שהיה ממש אבל ממש חזק ( בסוף התברר להם שהוא יותר מידי חזק אם עושים לו אובר קלוק והפסיקו ייצור אחרי שהשיטה נחשפה .. אני לא כל כך מומחה בזה אבל שותף פריק הכניס לי הרבה לראש .. הוא קנה אחד ועשה לו אובר קלוק ויא ואלאדי איזה כרטיס ..! מעבד שני היה לו !)

Henry Miller

פורסם

פאדי אתה צודק בהחלט ואני מסכים איתך מאוד.

אבל רדאון 9800 פרו לא הכרטיס הכי חזק, הFX5900ULTRA חזק ממנו אבל הוא עולה הרבה יותר יקר. הכרטיסים של ATI הם הכי טובים ביחס של מחיר\ביצועים.

פורסם
פאדי אתה צודק בהחלט ואני מסכים איתך מאוד.

אבל רדאון 9800 פרו לא הכרטיס הכי חזק, הFX5900ULTRA חזק ממנו אבל הוא עולה הרבה יותר יקר. הכרטיסים של ATI הם הכי טובים ביחס של מחיר\ביצועים.

בהחלט נכון ...

אבל ה RAEDON לא מתחרה עם ה ULTRA ... אני כבר מת לראות מה ATI יוציאו מול הכרטיס הזה ..( למרות שבדרך כלל הם אלה שמקדימים ) :wink:

Henry Miller

• תוכן חדש...