Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לא מפנים לי את הנתיב ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוףףף מעצבן !!

אבל מצאתי פתרון ! לקנות מרצדס!

אני נוסע לי אחרי מרצדס מפוארת וחדשה. משייט באותה המהירות, כמובן ששומר גם מרחק. כל המכוניות מפנות לה את הנתיב השמאלי (אולי בגלל שהיא נראתה כמו דיסקוטק :D ) ביתר קלות וללא עיכוב.

ברגע! אבל ברגע, שהמרצדס השתלבה בנתיב הימני ואני עוקף אותה, שום מכונית לא זזה לי מהנתיב, ואז אני נאלצתי לצפור ולהבהב. הייתה יונדאי אקסנט אחת שפשוט החליטה על דעתה להתקע בנתיב לאחר שהחלה לנוע עם איתות לנתיב הימני ואז חזרה לשמאלי.

אוףףףף מעצבן.

שמוליק :evil:

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כנראה שהאוטו שלך לא נראה מאיים מדיי :lol:

תוסיף לו פנסים שחורים,אגזוז רעשני, ספויילר, כונס ונאונים, ומוסיקה מזרחית ותראה שכולם יפנו לך את המסלול :lol:

פורסם
נו ו... :roll:

אתה רוצה המשך ?

טוב נו, הגעתי למקום העבודה שלי, לקחתי את מחשבון הכיס ששכחתי כשעזבתי. אכלתי ועכשיו הגעתי הבייתה.

זהו.

:D

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם
נו ו... :roll:

אתה רוצה המשך ?

טוב נו, הגעתי למקום העבודה שלי, לקחתי את מחשבון הכיס ששכחתי כשעזבתי. אכלתי ועכשיו הגעתי הבייתה.

זהו.

:D

שמוליק

ולזה בדיוק התכוונתי.

לא כל מחשבה שעולה לנו בראש אנחנו צריכים להעלות על הכתב בפורום.

אתה מוזמן לפתוח בלוג או משהו בסגנון "יומני היקר שלום.... היום הכרתי ילדה חדשה בגן..." :roll:

:-)

פורסם

טוב נו,

יש בזה משהו.

אתה רשאי למחוק.

שמוליק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...