Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשבון שימושי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפילו ההוסטל יזרוק את המופרע.

לירן, אאאא (אנחנו אוהבים אותך)

(!NOT) :wink:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
מחשבון לא שימושי במקרה שלי :D:D:D

שמוליק

וואי, איך אתה חוסך כ"כ הרבה ???? ספר לנו את הסוד... :shock:

ואני מעשן L&M לייט... לא נובלס.

וכל יומיים אני אומר שאני מפסיק...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

35,587.5

שיט, אם הייתי יודע הייתי חוסך את זה, ומחליף ממזמן את הלנטרה. (שדרך אגב מונחת בצד הדרך בגלל התאונה :( ) מזל שאת רוב הקופסאות אני משנורר על חשבון ההורים.

משרד הבריאות קובע כי העישון מזיק לבריאות, אבל השנירור מועיל לכיס.

רק רציתי להסב את צומת לבכם שהמחשבון גורס שרירותית, שבגיל 77 אתם מתים, או מפסיקים לעשן.

פורסם

איזה מזל שהסיגריה הראשונה והאחרונה שלי הייתה טיים.קיבלתי בחילה,סירחון,איזה גועל נפש.אני לא יודע למה אבא שלי מעשן את החרא הזה(הרבה מבוגרים אוהבים את הסיגריה הזו).

אבל עשיתי לו את החישוב,ראלי זה כלום.אבא שלי היה יכול להיות עם איזה סדרה חמש עכשיו :lol: .

או בעצם :bigcry:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
116,800 ש"ח.

על מה אתם ממליצים לי :?:(טיפול אולי :twisted: ).

עמית

אוקיי, אז אתה מעשן עוד מימי גולדה. אבל עדיין זה נראה המון!

מה אתה מעשן? קוהיבה?

• תוכן חדש...