Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני שונא שליחים !!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום בערב אני חוזר הביתה מהסנוקר ויש סיבוב ליד הבית שאני תמיד אוהב לקחת אותו דיי חזק (רק דיי חזק מכיוון שאיכות הכביש לא משהו).

טוב, מגיע לסיבוב, 70 קמ"ש, תת היגוי, צמיגים גמורים, תת היגוי, צמיגים גמורים, תת היגוי, תת היגוי, תת היגוי, אוי כמה שהקורולע הזו משעממת, וחוזרים לתת היגוי, תת היגוי, תת היגוי, פתאום אני קולט שליח פיצה שהחליט שהוא מאוד ממהר, ולעמוד ברמזור זה ממש לא בשבילו, ושהפיצה המזד%^$ יותר חשובה לו מהחיים שלו ועבר את המעבר חציה בירוק (יענו מהכיוון הנגדי) ואז נכנס ישר לנתיב שלי (שד"א אם הוא היה הולך רגל היה לו אדום). אוקיי, לא מספיק שהוא נכנס לנתיב שלי הוא גם החליט לעצור באמצע הכביש. אני קולט אותו באמצע הסיבוב, מתחיל לאט לאט לבלום, עובר לידו לאט ומסמן לו "מה אתה דפוק???", הוא צועק לי "מה קרה???" (במבטא ערסי מאוד מאוד מצחיק שחושבים על זה בדיעבד). אני כבר הייתי קצת לפניו כשהוא צעק את זה וישר עצרתי והתחלתי לחזור (רוורס), לא הייתה לי כוונה להכנס לעימות פיזי פשוט רציתי לברר מדוע הוא חושב שהוא לא עשה שום דבר שלא בסדר כשאני יכול תוך שניה לזרוק 3 עבירות חמורות מאוד שהוא ביצע.

בכל מקרה, האופנוען ה"חביב" שלנו כנראה נבהל מזה שעצרתי והתחלתי להתקדם לעברו והוא נסה לברוח ממני, זה לא כל כך עזר לו (בכל זאת יש לי קורולע ראלי ליסינג :wink:) ואז הגענו לרמזור והוא פשוט עבר באדום כאילו היה ירוק. אני החלטתי שפה הגבול ואני לא אדרדר יותר ממה שהדרדרתי רק בשביל להעיר לאותו בחור. מחכה דקה, מתחלף לירוק, מגיע לרמזור הבא ואת מי אני פוגש ברמזור ??? בדיוק, את האופנוען ה"חביב" שלנו, הוא קולט אותי (היה רכב לפני שעמד ברמזור והוא היה לידו), פתאום הוא מחליט לעבור באדום, אבל לא מספיק שהוא עבר באדום הוא גם פנה שמאלה ברמזור שיש רק ישר וימינה !!!

אני ממשיך לי בשקט למחוז נפשי כשהדיסק של אוונסנס מתנגן לו בעוצמה מטורפת ...

אני תמיד שם לב שהשליחים לרוב עוברים במעברי חציה, עוברים באדום, נדחפים בפקקים וכו', ממש מזכירים לי את נהגי המוניות, פשוט תופעה מכוערת שמאוד מעצבנת אותי ...

נ.ב. אין לי שום דבר נגד אופנוענים, יש כאלה שממש בסדר ואפילו לפני כמה ימים עשיתי רוורס בגלל שקצת נצמדתי לרכב לפני והיה אופנוען שרצה לעבור אבל הגיע למבוי סתום ...

נ.ב.2. סהר, אתה יודע שאני אוהב אותך למרות שאתה שליח, אין מה לעשות, אף אחד לא מושלם :wink:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גם אני שונא שליחים. מכל השליחים אני הכי שונא את יהודה איש קריות.

ובשיא הרצינות - חברים שלי שהפכו לשליחים התחילו לספר לי איך הם מיום ליום מדרדרים בנהיגה שלהם.

אין שליח שאין לו סיפורים מסמרי שיער על כמעט תאונות (או, כמו חבר אחד שלי - פלטינות בעקב), ומורשת קרב של בריחה ממשטרות לאין כניסה והתחבאות בחניות.

פורסם
נ.ב.2. סהר, אתה יודע שאני אוהב אותך למרות שאתה שליח, אין מה לעשות, אף אחד לא מושלם

את זה תצטרך להגיד לו פנים מול פנים כי אין לו מחשב ואת ההודעה הזאת לא נראה לי שהוא יראה :wink:

אגב...קפץ אלינו לאיזור..(אין לי כסף לשיחות אז אני מנצל את הפורום :D )

לגבי אותו מקרה......אתה חי בישראל פה לחלק מהאנשים רמזור ירוק ואדום זה אותו דבר..מה זה משנה אם זה צבע אחר? ומה זה משנה עם המיקום של האור שונה? אותו דבר... :?:roll:

פורסם

סיפור שליח מצחיק מסוג אחר...:

היו אצלי חברים באיזה יום שישי והחלטנו להזמין פיצה,קיצר מגיע השליח,אני שואל כמה זה יוצא אז הוא עונה לי 60 ש"ח,אני מביא לו 65 ש"ח,אומר לו תודה וערב טוב,ההוא מסתכל ככה על ה-5 שקל של הטיפ,אמר לי משהו כמו "זהו??" וזרק לי את המטבע חזרה לתוך הבית....

טוב שעוד שניה לא הייתי יוצא אליו ובונה לו פנים חדשות.......טרקתי לו את הדלת בפנים.

כל כך עיצבן אותי איזו חוצפה היתה לו להגיד לי "זהו?" על 5 שקל טיפ,שהפיצריה מרחק 100 מ' מהבית שלי !!.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם אצלי היו חברים אל מזמן והזמנו פיצה מפיצירה שהייתה במרחק 10 מטר. השליח המסכן שהיה צריך לנסוע דרך של 100 מטר ועשה את כל הדרך לקומה ה4 בעזרת המעלית, הסתכל עלי במבט מוזר :loco: יותר נכון כמו איזה כלב תמים שמתחנן למשהו.... :screwy: אז בכוונה לא הבאתי לו טיפ! :twisted:

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם
סיפור שליח מצחיק מסוג אחר...:

היו אצלי חברים באיזה יום שישי והחלטנו להזמין פיצה,קיצר מגיע השליח,אני שואל כמה זה יוצא אז הוא עונה לי 60 ש"ח,אני מביא לו 65 ש"ח,אומר לו תודה וערב טוב,ההוא מסתכל ככה על ה-5 שקל של הטיפ,אמר לי משהו כמו "זהו??" וזרק לי את המטבע חזרה לתוך הבית....

טוב שעוד שניה לא הייתי יוצא אליו ובונה לו פנים חדשות.......טרקתי לו את הדלת בפנים.

כל כך עיצבן אותי איזו חוצפה היתה לו להגיד לי "זהו?" על 5 שקל טיפ,שהפיצריה מרחק 100 מ' מהבית שלי !!.

יכולת באותו רגע, לקבל עוד פיצה עם שליח אחר :)

אני במקומך .. מתקשר לפיצריה ומתחיל לצרוח שהשליח מתייחס אלי באי כבוד , אני נותן לו כסף הוא זורק לי אותו בפרצוף , איזו מן חוצפה , אני רוצה פיצוי @!$

פורסם
אני שונא אנשים ששונאים :?

אחלה משפט........סטייל "תאמין לי,אל תאמין לאף אחד".

אבל ברצינות,משפט סיני עתיק: "כשאין לך מה לומר,תאמר משפט סיני עתיק".....

ותחשבו על זה....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
גם אצלי היו חברים אל מזמן והזמנו פיצה מפיצירה שהייתה במרחק 10 מטר. השליח המסכן שהיה צריך לנסוע דרך של 100 מטר ועשה את כל הדרך לקומה ה4 בעזרת המעלית, הסתכל עלי במבט מוזר :loco: יותר נכון כמו איזה כלב תמים שמתחנן למשהו.... :screwy: אז בכוונה לא הבאתי לו טיפ! :twisted:

ואתה גאה בזה? גם ככה אין מספיק שעות עבודה, גם נושאים הכי מהר שאפשר כדי להביא לך פיצה וגם בגשם... ואתה כמו ילד: בכוונה לא הבאתי לו טיפ! ועוד גאה בזה. :?

פורסם

אני מקווה שמעתה והלאה השליחים ישכילו ויפיצו שלבית שלך יש לשלוח פיצה עם סמוחטה עסיסית עם כמה שיותר ירוק.

אפילו אם לדעתך לא מגיע לו, לא היה עושה לך טוב לתת לו חמישיה? לתת לשליח 5 שקל יעשה אותי שמח יותר ואת השליח שמח יותר. והרי מה זה חמישיה? פחית קולה? אתה עד כדי כך קמצן?

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

למרות שהפיצריה שאני מזמין ממנה היא בערך במרחק שני רחובות(אפילו פחות).

אני תמיד אבל תמיד נותן טיפ גם אם הפיצה מגיעה אחרי חצי שעה.

בפעם הראשונה שהזמנתי פיצה בחיים שלי ששכחתי לתת טיפ וההורים שלי עשו לי הרצאה למה חשוב לתת טיפ,כבוד לאנשים ולעבודתם ועוד כל מיני דברים משעממים.....לכן אחרי שחוכמת החיים הזאת הועברה לידי אני מקפיד על מתן טיפ מכובד ביותר.("קצת יותר מחמש שקל")

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
זה כמו להגיד אני שונא ערבים!

אני שליח ואני ממש לא נוסע על מדרכות ולא במעברי חצייה.

תשנא כמה שאתה רוצה, רק שתדע שיש גם אחרים! :?

קראת בכלל את ההודעה שלי ??? או שיש לך קריאה סלקטיבית ואתה קןרא רק מה שבא לך לקרוא ???

רשמתי במפורש ואפילו הדגשתי שרוב השליחים עושים את זה, לא אמרתי כולם אלא רובם, אני שונא שמכלילים ודבר אחרון שאני אעשה זה להכליל !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...