Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה כרגע אני בלימודים מחכה להרצאה שלי בסוציולוגיה, אך לפני כן סיימתי את העבודה והחלטתי לקפוץ למוסך המרכזי של לובינסקי על מנת לקנות מדיד שמן חדש (הישן דפוק ולא אוטם), ופילטר שמן לטיפול.

הגעתי למוסך וביקשתי את המדיד שהזמנתי, המחסנאי זכר אותי והביא לי מדיד מוזר שבחיים שלי לא ראיתי, אמרתי לו שזה לא המדיד המתאים, אצלי המדיד בכלל שטוח ומה שהוא מראה לי עגול.

בכל אופן הוא ביקש לראות את האוטו ולראות בעצמו במה מדובר.

פתחתי מכסה מנוע, המוסכניק מסתכל ושואל אותי: "זה מנוע 1.6 כן"?

ואני "לא". והוא: " אהה כן זה 1.4" ואני "לא, זה 1.3" המחסנאי ההמום לא ידע מה פגע בו.

בכל אופן הוא ביקש את רישיונות הרכב על מנת לבצע התאמה של הרכיב דרך המחשב..המדיד נמצא לבסוף ומסתבר שזה מדיד רגיל לחלוטין.(אוי לובינסקי).

אגב, יש להם בלובינסקי אחלה תוכנה של חלפים לכל סוגי הפיז'ו, לא הייתי מתנגד לשים את ידי על תוכנה כזו.

נחזור לתא המנוע, כאשר פתחתי למחסנאי את תא המנוע, הסתכלתי על בית המצערת ומשהו היה מוזר לי, הזכר היה ללא נקבה, ובאותו רגע נפל לי האסימון, בגלל זה הסל"ד לא היה יציב מידי פעם, בכל אופן לקח לי כמה שניות עד שמצאתי את הנקבה ואחרי שמצאתי אותה מתחבאת אי שם חיברתי אותה והכל חזר למקומו, אין בעיות סרק.

חזרתי למוסך, מי ישמע חניתי את האוטו בכניסה :D המחסנאי שאל אותי אם אני צריך עוד משהו, נזכרתי שאני צריך צינורית וואקום, המחסנאי שאל אותי איזה אורך אני צריך וסימנתי לו עם היד משהו כמו חצי מטר.

המחסנאי הדפיס לי קבלה, משום מה היו רק 2 דברים: פילטר שמן ומדיד.

שאלתי את המחסנאי למה אין איזכור לצינורית והוא חייך אלי ואמר לי "מה איכפת לך, לך לשלם". לא יאמן קיבלתי משהו בחינם מלובינסקי, אני בשוק :shock: כמעט מטר שלם של צינורית וואקום, ימות המשיח הגיעו?! כנראה שלא :lol: .

שמח ומרוצה (חסר לי עכשיו רק שמן טוב) נסעתי לי לכיוון האוניברסיטה, ברמזור שמתי לב שהחלון האחורי מלוכלך והפעלתי את הווישר האחורי בשילוב השפריצר.

אני מחכה שהזרם יצא ולהפתעתי מי שקיבל התזה הגונה זה הרכב שהיה מאחורי.

אני מסתכל משועשע משהו ,הבחורה מאחורי לא התלהבה בכלל :wink:

בכל אופן ניסיתי עוד פעם, ופעם שניה הבחורה מאחורי חטפה זרם ישר למכסה המנוע.

טוב וויתרתי, חשבתי לעצמי שהכיוון נדפק למרות שאף אחד לא נגע שם.

הגעתי לאוניברסיטה, חניתי את האוטו ובדקתי במה מדובר, :shock: לא להאמין, מישהו החליט לעשות וואנדליזם לראלי שלי, פשוט חיררו את בית השפריצר ומה שנשאר שם זה פשוט חור ענק, אז הבנתי למה יש כזה סילון ועוד בכזו זווית, אין את המכוון שמצוי בבית השפריצר.

עכשיו אני צריך לקנות רכיב כזה, ימח שמו של הוואנדל הקטן, מי יתן והוא יקח תרופות לשארית חייו.

זהו, מסע הקניות להיום הסתיים, מחר אני אקנה שמן וביום חמישי בבוקר אני עושה טיפול 10K וצביעה לגג+למכסה מנוע. (מקווה שיצא יפה).

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

1 גם לי יש עוד שעה סוציולוגיה.זה סיוט.

2 למה לא דיברת איתי על המדיד? יש לי בבית.הפלסטיק למעלה נאכל והדבילים תמיד מביאים מדיד מסולסל של 1600.

3 יש לי גם צינורות ואקום בבית.חבל שלא דיברת.

4 גם אני מצאתי נקבה.זה די מגניב....

5 תחשוב פעמיים לפני צביעה באדום של חלקים שחשופים לשמש.במיוחד בפיז'ו שנוטה להתקלף.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לגבי :

3)קיבלתי בחינם אז שטויות.

לגבי:

4) גם אני רוצה, תסדר לסחבק :lol: .

לגבי:

5) זו יד אחרונה אז לא איכפת לי, הגג דהוי וצבעו לבן מעצבן, והמכסה אם אתה זוכר עם פיצוצי צבע, אחרי הצביעה אני אעשה ציפוי, חוץ מזה לא מפריע לי לצבוע כל שנתיים שלוש.

המחיר בריצפה כי אני עושה את זה אצל חבר, דוד שלו אומן.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

שימו לב אלף פעם כשמחליפים מדיד שמן שהוא זהה ב-ד-י-ו-ק לקודם.

חבר שלי, שהוא אדם עם נסיון עשיר מאוד במכוניות ובמכונאות נפל פעם על קטע כזה. הוא לא בדק ושם בטעות מדיד ארוך מדי.

אז למרות שהוא הקפיד על מדידות שמן - ת'כלס כל הזמן היה חסר לו שמן והוא היה בטוח שהכל בסדר!

פורסם

דרך אגב קיבלת הצעת מחיר לגבי צביעת מכסה מנוע?

אני גם מתכוון לצבוע את המכסה מנוע ואני מחפש מקום זול.

פורסם
אגב, יש להם בלובינסקי אחלה תוכנה של חלפים לכל סוגי הפיז'ו, לא הייתי מתנגד לשים את ידי על תוכנה כזו. .

אני ביקשתי מהמוסך שאני מטפל בו בדרך כלל והם נתנו לי דיסק קטלוג חלפים מקורי של דגמי מזדה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
דרך אגב קיבלת הצעת מחיר לגבי צביעת מכסה מנוע?

אני גם מתכוון לצבוע את המכסה מנוע ואני מחפש מקום זול.

תזהר. כשאנשים רואים מכסה מנוע צבוע הדבר הראשון שעולה להם בראש זה "תאונה"

לאון..

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

• תוכן חדש...