Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו פעם נתקל בשוטר מתחשב???

Olechko
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לי זה קרה בפעם הראשונה ביום שישי...בזמן שנסעתי לאיזה פאב עם חברים ...ביציאה מהעיר עמדה ניידת של משטרת תנועה...(לא מהעיר לשנו מה שהפתיע אותי)...הקיצר הם עצרו כל אחד לבדוק רשיונות וכולי...והם ראו שחברים שלי היו בלי חגורה מאחורה...

הסתכל אמר לי שזה לא בסדר ושחרר אותי.....הייתי מופתע ביותר...אבא שלי מקבל קנסות על זה ואני יוצא בלי כלום...אפילו כמעט נעלבתי חחחחחח...

בקיצר רציתי לדעת אם לכם גם היו שוטרים עם לב או פשוט מתחשבים...(אתם יודעים,כמעט בני אדם) :wink:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן יש אבל ממש מעט.

שתפסו אותי לפני שבועיים על האגזוז הם רצו להוריד לי את האוטו מהכביש ולתת לי 1000 שקל כנס :shock:

בסוף הם הביאו לי רק 250 שקל ככה שיצאתי ממש בזול.

אבל זה באמת נדיר ליפול על "שוטר מתחשב"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן....באמת נדירים...פעם אחת 2 מנאייקיות מתנדבות מהמשטרה בעיר שלי עשו סיור בתוך העיר..נכנסו לחניה שלי וראו את אבא שלי בחניה בלי חגורה ... בחניה !!! דפקו לו קנס 250 שקל !!!

יש יותר מדי כאלה..."מתנדבים" שעושים כסף קל...ובאותו יום שישי שעצרו אותי...אותו שוטר הרוויח איזה אלפייה על בטוח...כל אחד ששכח את הרשיון בבית הביא לו קנס...

והיו איזה 5 מכוניות כשעצרו אותי...אין לדעת כמה היו לפני....

הלוואי כל השוטרים היו כמוהו נחמדים (בדרך המיוחדת שלו) :wink:

Opel Corsa 2000 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני יומיים ישבתי אם כמה חברים בלילה בחנייה של תחנת דלק

שאחד החברים עובד בה,עשיתי כמה צלחות וזריקות תחת (הרטבנו את החנייה).

בקיצור לא שמתי לב שביציאה מהתחנה היו שוטרי תנועה שעצרו רכב,

השוטרים עזבו אותו ורצו אליי. היה שוטר מבוגר (העצבני) וצעיר (הרגוע),

העצבני מגיע אליי ומתחיל לצעוק כאילו הרגתי מישהו ואז מגיע הרגוע (ואני נרגעתי)

שנינו ישר מתחילים לצחוק ולדבר ולא מתייחסים לעצבני,אז הוא הבין שאנחנו מכירים וחזר לרכב שעצר לפני זה.

לסקרנים הצעיר היה אח של ה-x שלי...

בעלי איסוזו או רנו הינכם מוזמנים לקבוצות "איסוזו טרופר בשטח" ו-"רנו קליאו החדשה" בפייסבוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי פעם אחת לא פעלו כל האורות מאחורה (באמת שלא שמתי לב, שלא תחשבו שאני חאפר :lol: ), ואז עצר אותי שוטר, ואמרתי לו שלא שמתי לב וכל מיני שטויות ובסוף ויתר לי ואמר לי לתקן את זה במהירות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שגם לי היה מקרה של 2 שוטרים נחמדים מאוד אתמול בערב.....

חזרתי עם ההורים שלי מראשון לציון ואני נהגתי ואבא שלי ישב לידי,ומשום מה לא לקחתי איתי את הארנק שלי שבתוכו יש את הרשיון נהיגה.

בקיצור אני מגיע לרחוב מקביל לרחוב שלי בבת ים,ואבא שלי ביקש ממני שאני אעשה עיקוף ואסע דרך הטיילת כי הוא אוהב את הטיילת (אני בחיים לא נוסע משם,לא אוהב),אז אני עובר את הרחוב שלי ונכנס לטיילת,אחרי 50 מ' שוטרת מסמנת לי לעצור לביקורת רשיונות....

היא ניגשת אלי ומבקשת רשיון נהיגה,וישר אמרתי לה שאני נורא מצטער אבל אין לי,אז היא ביקשה איזושהי תעודה מזה שלי,אבל כמובן שלא היה לי כי הכל היה בארנק,אז בא השוטר השני וביקש לפחות את הרשיון של אבא שלי כדי שהוא לא יצטרך לתת לי דו"ח,ורק ביקש שאני אתחלף עם אבא שלי ושהוא ימשיך לנהוג......

בקיצור יש שוטרים נחמדים גם.

נ.ב

מה שיפה זה שבמשך 4 וחצי שנים שיש לי רשיון לא עצרו אותי בחיים לבדיקת רשיונות או משהו כזה,ורק בשבוע האחרון עצרו אותי פעמיים לבדיקת רשיונות....

ונראה לי שאבא שלי מנסה לסבך אותי עם המשטרה עם כל הקטע הזה של "תמשיך ותיסע דרך הטיילת..."

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי פעם אחת לא פעלו כל האורות מאחורה (באמת שלא שמתי לב, שלא תחשבו שאני חאפר :lol: ), ואז עצר אותי שוטר, ואמרתי לו שלא שמתי לב וכל מיני שטויות ובסוף ויתר לי ואמר לי לתקן את זה במהירות.

ואותי עצר שוטר לבדיקת רשיונות פעם (כרגיל. אין מצב שיש בדיקה ולא עוצרים אותי) ולא עבד לי אור אחורי אחד.

הוא ישר רצה לדפוק לי דו"ח, אבל התחננתי ואמרתי שהרכב ישר אחרי טסט (וזה באמת היה כמה ימים אחרי) וכנראה זה קרה ממש עכשיו ולא שמתי לב. הודיתי לו שהסב את תשומת ליבי והבטחתי שאתקן בהקדם.

השוטר (מתנדב, את האמת) אמר שאם אני לא מתקן במקום הוא חייב לתת לי דו"ח.

השעה הייתה אחרי חצות (אלו השעות שהייתי יוצא מהעבודה אז) אבל אמרתי לעצמי שזה שווה את זה.

אתם חושבים שזו הייתה נורה שרופה? זובי נורה שרופה!

הייתי צריך לעבור על חיבורי החשמל של חצי אוטו עד שזה עבד.

שלושת רבעי שעה של עבודה בחושך עד שהוא הסכים להחזיר לי את הרשיון (שהיה בידיו כל אותו הזמן).

אבל בסוף יצאתי בלי דו"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

.

ואותי עצר שוטר לבדיקת רשיונות פעם (כרגיל. אין מצב שיש בדיקה ולא עוצרים אותי) ולא עבד לי אור אחורי אחד.

הוא ישר רצה לדפוק לי דו"ח, אבל התחננתי ואמרתי שהרכב ישר אחרי טסט (וזה באמת היה כמה ימים אחרי) וכנראה זה קרה ממש עכשיו ולא שמתי לב. הודיתי לו שהסב את תשומת ליבי והבטחתי שאתקן בהקדם.

השוטר (מתנדב, את האמת) אמר שאם אני לא מתקן במקום הוא חייב לתת לי דו"ח.

השעה הייתה אחרי חצות (אלו השעות שהייתי יוצא מהעבודה אז) אבל אמרתי לעצמי שזה שווה את זה.

שלושת רבעי שעה של עבודה בחושך עד שהוא הסכים להחזיר לי את הרשיון (שהיה בידיו כל אותו הזמן).

אבל בסוף יצאתי בלי דו"ח.

:lol::lol::lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי זה קרה בפעם הראשונה ביום שישי...בזמן שנסעתי לאיזה פאב עם חברים ...ביציאה מהעיר עמדה ניידת של משטרת תנועה...(לא מהעיר לשנו מה שהפתיע אותי)...הקיצר הם עצרו כל אחד לבדוק רשיונות וכולי...והם ראו שחברים שלי היו בלי חגורה מאחורה...

הסתכל אמר לי שזה לא בסדר ושחרר אותי.....הייתי מופתע ביותר...אבא שלי מקבל קנסות על זה ואני יוצא בלי כלום...אפילו כמעט נעלבתי חחחחחח...

בקיצר רציתי לדעת אם לכם גם היו שוטרים עם לב או פשוט מתחשבים...(אתם יודעים,כמעט בני אדם) :wink:

סליחה אבל שוטר מפגר שצריך לפטר עכשיו למה הם היו בלי חגורה? מילא אבא שלך בחניה אבל באמצע נסיעה? מה הם גבברים מידי לנסוע אם חגורה...

שאר ההודעות פה מראות על משהו מיצד השוטרים אבל שלך פשוט טמטום וחוסר אחריות.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל בסוף יצאתי בלי דו"ח.

גדול!!!

קרעת אותי עכשיו... אבל יצאת בסוף גבר...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה אבל שוטר מפגר שצריך לפטר עכשיו למה הם היו בלי חגורה? מילא אבא שלך בחניה אבל באמצע נסיעה? מה הם גבברים מידי לנסוע אם חגורה...

שאר ההודעות פה מראות על משהו מיצד השוטרים אבל שלך פשוט טמטום וחוסר אחריות.

אממממ....הבעיה היא שחברים שיכורים זה מכה ! כשנכנסו שמו ואז החליטו להוריד...

אגב אני בעצמי לא שותה , לא מעשן , לא משחק סנוקר..ממש צדיק ! :) (עוד יציאה בלתי קשורה באדיבותי)

Opel Corsa 2000 1200

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פעם עשו לאוטו שלי (הקודם) דורשיין והורדת סמלים ב"אוטו פרפקט" בקניון הזהב והאוטו לא היה אצלי יומיים.

אחרי שלקחתי אותו,יצאתי לכביש הגישה של קניון הזהב ומשם לכביש בואכה בת ים. את הסיבוב לקחתי בהחלקה-ולא שמתי לב שהמכונית הראשונה שעמדה ברמזור האדום היתה קארינה עם כל הסמלים והצ'קלאקות.אני ישר נתתי גאז כי לא ראיתי אותו - ונפגשנו רק אחרי הרמזור הבא שהתחלף לאדום.

"פיז'ו לבן (מבהיק) עצור בצד" וכו וכו...

בהתחלה הוא צעק עלי ש"האוטו שלך כמעט התהפך" וכו וכו וכו ולאט לאט הוא התרכך.היתי גם בדרך לעבודה והיתי על עניבה אז נראיתי כמו בן אדם.ישבתי והסברתי לו למה האוטו דווקא לא יכול להתהפך ומסתבר שהשוטר הספציפי ההוא גם עשה נהיגה מתקדמת אצל פרדי פרייהאוף והוא חבר שלו.(מה שלא מבהיר לי למה הוא חשב שאני "מתהפך").

אז מהר עשיתי טלפון ותפסתי את פרדי בבית והוא דיבר עם השוטר כמה רגעים ומאותו רגע השוטר היה נחמד להפליא ודיבר איתי על נהיגה ועל האוטו וכיו"ב.

בסוף לחצתי לו את היד ואמרתי יפה תודה על שהוא לא ניקנק אותי בתחת-ובזה נגמר הסיפור......

לצערי זה השוטר היחיד שפגשתי שהיה נחמד.עם השאר זה תמיד נגמר או רע מאוד או מצחיק מאוד...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...