Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה צורב כדאי למחשב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אומר ש LG יותר טוב מימהה, ממתי ימהה הייתה טובה במחשבים ממתי?!?!?!?

חברה אין סיכוי שימהה...

LG לא רואה את ימאהה בצורבים.

אני משתמש ב-LG קרוב לשנה, עד היום ללא בעיה וללא נפילות (אפילו אחת).

וכש-LG מדברים על צריבה במהירות 52 , תהיה בטוח שתגיע למהירות הזאת.

בימאהה הסיפור שונה לגמרי ( כבעל ניסיון רב בתחום ).

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

אני גם ממליץ על הLite-ON פשוט צורבים מעולים!! אני משתמש כבר שנתיים בצורב שקניתי מחו"ל (אז אף אחד בארץ לא שמע על המותג LITE-ON)

הצורב לא עשה שום בעיה ועד עכשיו (תאמינו או לא) לא דפק לי אף דיסק!

המחירים של הצורבים לא בשמיים...

אגב, למי שהמליץ על הצורבים על 8MB BUFFER... על המחשבים של היום זה ממש לא נחוץ..

תכנת הצריבה "שואבת את כוחה" היישר מן הזיכרון הפנימי ולכן אם יש לי נגיד 256MB אפילו אם זה SDRAM (כמו אצלי) זה יספיק...

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

אגב, למי שהמליץ על הצורבים על 8MB BUFFER... על המחשבים של היום זה ממש לא נחוץ..

תכנת הצריבה "שואבת את כוחה" היישר מן הזיכרון הפנימי ולכן אם יש לי נגיד 256MB אפילו אם זה SDRAM (כמו אצלי) זה יספיק...

זה לא כל כך קשור. תוכנת הצריבה תמיד עבדה מהזיכרון של המחשב.

העניין פה הוא החשש מעומסים רגעיים על הבאס בין זכרון המחשב לצורב. ברגע כזה הצורב רץ רק על מה שיש לו בזכרון הפנימי. ועם 2MB זה מספיק בערך לחצי שניה (חישוב גס), שזה לא מעט זמן לפי שנים של מחשב אבל גם לא המון. בצורבים ישנים זו הייתה בעיה, כי ברגע שהצורב נשאר בלי מידע לצרוב נדפקת הצריבה.

בצורבים החדשים משתמשים בטכנולוגיה שלפיה ברגע שהבאפרים יורדים מהירות הצריבה מתחילה לרדת, וכך אפשר להסתפק בזכרון קטן יותר, כי ככל שהמהירות יורדת קצב ריקון הזכרון יורד גם הוא.

בכלל - צורבים מודרניים במחשבים מודרניים מגיעים לבעיות BUFFER UNDERRUN לעיתים מאוד נדירות.

אם מדובר בצירוף של צורב מודרני למחשב ישן עם HD איטי ומעט זכרון - גם אז רוב הסיכויים שהצורב ייסחב, ואם לא - מקסימום צורבים במהירות נמוכה יותר. זה לא כאילו שהחמש דקות הפרש בזמן צריבה בין X52 ל- X8 יהרסו לנו את החיים.

פורסם
זה לא כאילו שהחמש דקות הפרש בזמן צריבה בין X52 ל- X8 יהרסו לנו את החיים.

זה נקודה מאוד חשובה לדעתי,יש אנשים שפשוט לא מבינים אותה.

למרות שיש לי מחשב די חזק וצורב X52 (שלא מפספס אף פעם)אני תמיד צורב על 32,איזה בעסה זה להיכנס לאוטו עם דיסק חדש שצרבת ופתאום לגלות שהוא נדפק לך...

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...