Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני כבר חצי שנה אומר לו את הוא עדיין חושב שהם בסדר,עכשיו אמרתי לו שלחורף צריך להחליף הוא גם אומר שכן,אבל לא ממש ממהר...זה כמובן מסיבה תקציבית אם לא הינו מחליפים כבר 20 פעם...השאלה איך לשכנע אותו ומה להגיד? :roll:

פורסם

אני חושב שכבר ענינו לך..

מה הפרטים המדויקים של הצמיגים? בני כמה הם? כמה ק"מ עברו?

קח אותו לסיבוב כיכרות, נסה לעבור לכביש רטוב ולבלום בלימת חרום..

תוכיח לו שבפעם היחידה שהוא יצטרך צמיגים חיים - הם לא יהיו, ומי יודע מה יכול לקרות אז.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

זה שהם לא בסדר אני כבר יודע וניסיתי אותם לא פעם! בשבילו הם בסדר-הוא אומר לי שאני נוסע לאט....

הם בני יותר מ 3 שנים-עברו 30 אלף..

פורסם
אני חושב שכבר ענינו לך..

מה הפרטים המדויקים של הצמיגים? בני כמה הם? כמה ק"מ עברו?

קח אותו לסיבוב כיכרות, נסה לעבור לכביש רטוב ולבלום בלימת חרום..

תוכיח לו שבפעם היחידה שהוא יצטרך צמיגים חיים - הם לא יהיו, ומי יודע מה יכול לקרות אז.

ראלימן

בפעם הקודמת זה היה גיא שגב ואביו :? (מה קורה אתכם :p )

ראה פה:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=19452&highlight=%F6%EE%E9%E2%E9%ED+%E0%E1%E0

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
למרות שאני כבר חצי שנה אומר לו את הוא עדיין חושב שהם בסדר,עכשיו אמרתי לו שלחורף צריך להחליף הוא גם אומר שכן,אבל לא ממש ממהר...זה כמובן מסיבה תקציבית אם לא הינו מחליפים כבר 20 פעם...השאלה איך לשכנע אותו ומה להגיד? :roll:

טוף לפני כשנה וחצי גם לי היתה הבעיה הזו....

וגם אבי לא ממש השתכנע בלהחליף בקלות ...

אבל הוא יודע שלפעמים אני לא ממש נהג זהיר בלשון המעטה :wink:

אז אחרי ייאוש .. פעם לקחתי את המכונית וחזרתי "ממש כועס" ... אמרתי לו שכנעט עשיתי תאונה בגלל הצמיגים הדפוקים הללו ...

ושכשרציתי לעלות עלייה תולולה מאוד (יש אחת בזווית כמעט 60 מעלות בנצרת ) שהרכב לא עלה אותה עד הסוף וכמעט עשיתי עוד תאונה שם בגלל שהצמיגים חרקו והרכב נשאר במקום .

אבי לבסוף השתכנע כי לא רצה שלי יקרה משהו בגלל הצמיגים ..

אבל לא לפני שהוא ניסה לעלות את העלייה בגשם חזק ולא הצליח ...

אגב אם אתה מכיר אחת כזו תגיד לו שלך שם כמעט קרתה תאונה בגלל הצמיגים ושהתצטרכת לחזור את הכל ברוורס וכן הלאה...

בעליות בזווית קשה מאוד כזו אני כמעט בטוח שלרוב הרכבים יהיה קשה לעלות ... שלא נדבר על רכבים עם צמיגים גמורים :wink:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אין ניסיתי תקטע שאני נוסע יותר אגריסיבית ממנו והוא יודע את זה....אמא ישר מתחילה את אל תסע :shock: ...טוב בכל זאת אני חושב שאם נמצא צמיגים בינונים לא יקר ואפשרות לתשלומים יש מצב שניקח..

מה אתם אומרים על AUTO DEPOT שווה לבדוק שם או שהמחירים לא משהו?

שכן קנה רביעה במידה שאני צריך(185\60\14) של YOKOHAMA שמאוד אהבתי(בעיקר את החריצים :lol:) ב 1200 ש"ח מה אתם אומרים?

פורסם

לשכנע את אבא להחליף צמיגים....

1. תקח סכין מומלץ קומנדו או לחילופין Leatherman ותחתוך את כל ארבעת הצמיגים מומלץ בהיקף.

2. תיסע לחניון הקרוב לביתך ותיכנס אליו נגד כיוון התנועה מהיציאה (אזהרה- הג'נטים עלולים להפגע גם).

3. תיקח שיחה רצינית עם אביך, ו/או תראה לו את השירשור הזה ותסביר לו שזה מאוד מסוכן גם לו, גם למשפחה וגם לסובבים אותו לנסוע עם צמיגים לא טובים!

Finger's gonna kill me.

פורסם

תראה לו תמונה מזעזעת של תאונה

ותסביר לו טוב טוב שגם שנוסעים לאט לפעמים יש הפתעות וצריך את הצמיגים במלוא מיטבם כי

הם הקשר היחידש של הרכב עם הכביש

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...