Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב לי!! אני ברשות עצמי !!! (או אני גר לבד!)

אורן 16V
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אז ... מתי אתה מזמין אותי לחנוך את ביתך הדל והקט ? :D

כולכם מוזמנים עוד בערך שבוע וחצי שהכל יהיה מסודר ויהיה כבלים ואינטרנט וטלפון וכו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן כן עברתי לגור לבדי !! :))) בלי זיוני שכל של אמא

בלי בלאגן

בלי אח מפגר שתקוע לי בחיים

בסבבה שלי !@

:)

טיפים ? :)

מחפש אולי שותף בתמורה להנאות מיניות?

רציני אני מחפש מקום, איפה הדירה?

(נערך, תוקנו שגיעות כתיב בשביל שלא יהיה מה להוסיף, אני כרגע באמת מחפש מקום לגור בו.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כולכם מוזמנים עוד בערך שבוע וחצי שהכל יהיה מסודר ויהיה כבלים ואינטרנט וטלפון וכו

עזוב כבלים אינטרנט וטלפון

תזמין אותנו שיהיה מנגל, פחמים והרבה בשר :twisted:

מזל טוב

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה צריך עזרה בתיקונים ושיפוצים אני מוכן לבוא לעזור לך , אתה יודע שאתה רק צריך להתקשר ...

אני כבר אדאג לרתום את שאר חברי הפורום הבטלנים ( AKA ישי , זרזיר , לירן ... ) לבוא ולכלך את כפותיהם הלבנבנות ( חוץ מלירן ... ) . :wink:

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה צריך עזרה בתיקונים ושיפוצים אני מוכן לבוא לעזור לך , אתה יודע שאתה רק צריך להתקשר ...

אני כבר אדאג לרתום את שאר חברי הפורום הבטלנים ( AKA ישי , זרזיר , לירן ... ) לבוא ולכלך את כפותיהם הלבנבנות ( חוץ מלירן ... ) . :wink:

חחח המון תודה לכם :)

שי, יש מנגל וגם חצר ואפשר לעשות חופשי על האש :)

** אגב , אם מישהו מכיר פיטבול למכירה\מסירה בן לא יותר מחודשיים , צבע לבן (כמו של נריה) או רוב לבן וקצת שחור ...או שחור ולבן .... (לא ג'ינג'י בקיצור) אני אשמח לדעת עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...