Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת על שיקום המחשב מתוכנות הרוסות

RS6
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

האם אני יכול לפרמט את המחשב אך להשאיר את קבצי הmp3 שלי?

האם אפשר לנקות אותו לחלוטין ולהשאיר רק ווינדוס והשירים?

אני רוצה קצת שקט מכל הבלאגן שהצטבר לי במחשב.

לאחר פירמוט כזה או אחר,

האם צריך דיסק מקורי של ווינדווס?

איך ניתן להשיג את תיקיית "עזרים" של ווינדווס שנמחקה לי ע"י עולל מבני ביתי?

תודה

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הדיסק הקשיח מחולק ל PARTITIONS

פשוט תפרמט את זאת עם הWINDOWS מותקן עליה

אם הוא לא מחולק, אז תמחק את ספריות : PROGRAM FILES

WINDOWS

ואם יש לך XP אז גם את documents and settings

בהצלחה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם אני יכול לפרמט את המחשב אך להשאיר את קבצי הmp3 שלי?

תודה

כמו שאמר אייל, אם המחשב מחולק למחיצות (PARTITIONS) אתה יכול להעביר את הקבצים שברצונך לשמור למחיצה שהווינדוס לא מותקן עליה ולפרמט רק את מחיצת הווינדוס (בדרך כלל C).

אם יש לך רק מחיצה אחת (דבר שלא מומלץ), אתה יכול לצרוב את כל החומר שברצונך לשמור או לחלק את הכונן למחיצות ע"י תוכנה שנקראת Partition Magic.

האם אפשר לנקות אותו לחלוטין ולהשאיר רק ווינדוס והשירים?

אני רוצה קצת שקט מכל הבלאגן שהצטבר לי במחשב.

תודה

אתה יכול למחוק כל מה שתרצה כל עוד זה לא שייך למערכת ההפעלה, אתה לא יודע מה שייך ומה לא? פעם הבאה תדאג שתהיה לך מחיצה אחת ששיכת רק לווינדוס.

לאחר פירמוט כזה או אחר,

האם צריך דיסק מקורי של ווינדווס?

תודה

לא, אפשר להתקין גם מדיסק צרוב.

איך ניתן להשיג את תיקיית "עזרים" של ווינדווס שנמחקה לי ע"י עולל מבני ביתי?

תודה

איזה ווינדוס יש לך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

WINDOWS

שלא תעיז למחוק את התיקיות של PROGRAM FILES ו- WINDOWS אם תעשה את זה המחשב לא יעלה כמו שצריך...(או שלא יעלה בכלל)הרי ידוע שיש שם כמה תיקיות שבעזרתן רק הווינדוס עולה....שים לב לדברים האלה...

אני חושב שעדיף לך לעשות איחוי לדיסק הקשיח ואז תבוא ותגיב מה נגמר עם המחשב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ME

תנחומי.

תאמין לי, רק עשה לך טובה העולל! אמנם יש פירורי במבה על המקלדת, אבל לפחות תיפטר ממערכת ההפעלה המעפנה הזאת.

איזה מחשב זה? כמה זכרון יש לו? אני שואל את זה בשביל להעריך אם אתה יכול להתקין XP/2000 או להמליץ לך כברירת מחדל על 98SE.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

WINDOWS

שלא תעיז למחוק את התיקיות של PROGRAM FILES ו- WINDOWS אם תעשה את זה המחשב לא יעלה כמו שצריך...(או שלא יעלה בכלל)הרי ידוע שיש שם כמה תיקיות שבעזרתן רק הווינדוס עולה....שים לב לדברים האלה...

הבחור רוצה למחוק את ה WINDOWS

במידה ויש לו רק מחיצה אחת, זאת הדרך היחידה להעלים את ה WINDOWS

בלי להעלים את שאר הקבצים...

:!:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תיקיית עזרים מכילה קיצורי דרך לתוכנות שהן חלק ממערכת ההפעלה.

אתה יכול ליצור תקייה חדשה עם קיצורי דרך לתוכנות הללו. אני לא זוכר איפה הן נמצאות ב ME,

בXP כל התוכנות האלו נמצאות ב windows/system32.

תבדוק, אולי גם אצלך הן נמצאות שם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

WINDOWS

הבחור רוצה למחוק את ה WINDOWS

במידה ויש לו רק מחיצה אחת, זאת הדרך היחידה להעלים את ה WINDOWS

בלי להעלים את שאר הקבצים...

:!:

זאת ממש לא הדרך כי אין אפשרות למחוק את הווינדוס ללא אפשרות למחוק את כל המחיצה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב. נו. לא ממש המדריך.

אבל השיפור בהחלט יהיה משמעותי (שיפור של כ30% בכ"ס לפחות... :? ) אם עושים את זה נכון...

טוב.

אז נתחיל מהטריוויאלי.

RegClean - תוכנה באדיבות מיקרוסופט... תנקה את הרג'יסטרי של המחשב שלך מכל הזבל שנחשב "מת" - כלוםר - כזה בלי אבא... והיא גם מגבה את הרגי'סטרי למקרה שצמטרך. (ואם אתה הולך להמשיך לקרוא ולפעול בהתאם - אולי אפילו תצטרך)

דבר שני - SpyBot - תכנה נוספת שתנקה את המחשב שלך מזבל שתוכנות שיתוף והורדה וסתם פרסומות שהקלקת עליהן בטעות שתלו לך במחשב.

דבר שלישי - Add\Remove progams - הסרה\הוספת של תוכניות - למי שמשתמש בעברית (מי לעזאזל!!?? :shock::shock: ) - כנס, כל מה שלא נראה לך תעיף. ואני מתכוון כ-ל מ-ה ש-ל-א נ-ר-א-ה לך... ותזכור - הכל לפי המשפט הנפלא "אם יש ספק -אז אין ספק".

אחר כך תריץ שוב את הRegClean ועכשיו למשחק האמיתי...

תלוי במערכת ההפעלה של המחשב שלך, אתה תצטרך להכנס לREGISTRY EDITOR על ידי לחיצה על RUN ובשורה שתפתח תכתוב את הפקודה REGEDIT.

זה יביא אותנו לעורך הרגי'סטרי שמובנה בווינדואוז ומשם למעשה אתה שולט במחשב שלך לחלוטין. :twisted: (החל מרזולוצית המסך והרענון שלו ועד לאיזה תכנה תפתח לך סרטי פורנו איכותיים....)

בקיצור...

מה שאכתוב נכון לכל גרסאות ווינדואוז. כמו כן חשוב נורא לגבות מה שאתה לא בטוח בשינוי שלו. אבל בכל מקרה, שווה לשחק וללמוד - כי יש שם המון כיף והמון שיפור להתנהגות של המחשב שלך...

אז ככה. בכל צורה של רגי'סטרי יש מספר ספריות שאחראיות על תוכן היישומים , התהליכים והשירותים שעולים יחד עם מערכת ההפעלה שלך (עוד לפני שהפעלת כל תכנה אחרת), הספרהי הקלה ביותר לאיתור והפשוטה ביותר לשינוי היא ספריית הRUN.

המיקום שלה משתנה לפי מערכת ההפעלה, לXP ו2K יש מספר ספריות RUN, ואילו ל98 ו-95 יש אחת (אם אני זוכר נכון...)

בכל מקרה, חיפוש ל-RUN יביא אותך לספריה הנכונה.

שם.

כל מה שאתה לא מכיר - תבדוק לאן מקושר ולאיזה תוכנה - ככה שאתה תדע בדיוק מה מפעיל כל דבר - יהיו כאלה שאחראים להעלות את האיי סי קיו שלך ויהיו כאלה שאחראים לשתות לך חצי מהRAM עוד לפני שהמחשב עלה.

בקיצור - כל מה שאתה לא מכיר ולא מקושר -לדעתך- למקום הגיוני ו\או שאתה בחרת שיותקן - תמחק.

אל תשכח לגבות.

אחרי שעשית את זה תפעיל מחדש את המחשב.

עלה - יפה - כנס שוב ונסה שוב.

לא עלה- עלה ב-SAFE MODE שחזר מהגיבוי ותנססה שוב למחוק - הפעם משהו אחר.

ושוב.

שווה לנסות ולשחק עם זה - טיפה הבנה יכולה למנוע המון פרמוטים של המחשב.

ובכל מקרה. מה שאתה לא מנסה - זה על אחריותך בלבד 8)

רון.

-אני באמת מאמין שלפרמט את המחשב זה להכנע לכל הזבל הזה שמסתובב סביבנו בצורת תוכנות דפוקות, ולצערי אין לי זמן להתקין כל יומיים ווינדואוז ולא בא לי עדיין לעבור ליוניקס.... ככה שאני באמת מאמין שלשחק ברגי'סטרי זה לפחות הפתרון המתבקש-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיין לא ניסיתי

אבל תודה על ההשקעה בתשובה ...

אני לפחות הולך לנסות את זה בקרוב :)

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...