Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקייליןVS סופרה???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!!!

אני וחבר שלי דיברנו וכרגיל על מכוניות ואני אמרתי שהחלום שלי זה בלי שום ספק הטיוטה סופרה אבל הוא טוען שניסן סקיילין GTR עדיפה בהרבה על הסופרה ושהמון אנשים היו חושבים ככה בקיצור זה התגלגל לויכוח!!!

אז אתם שואלים את עצמכם איפה אתם נמצאים בכל הסיפור הזה או איך אתם יכולים לעזור אז אתם יכולים להכריע את הויכוח הזה סקייליןVSסופרה מה עדיף!!!!

תודה מראש לכל העונים.

NOS (Nutrous Oxide Systems) NOS

פורסם

ניסן סקיליין כי היא יותר יפה!

תחשוב אם היא כזאת יפה אז היא מסובבת ראשים ואז נוצר מאין טורנדו אווירי מסבבה ועכשיו יש לה את היכולות לנסוע אם טורנדו MODE! וגם יש לה מקום טוב יותר להנחת בלון הNOS.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אני הייתי לוקח את הסופרה..

הכל עניין של העדפה אישית....

לשתיהן בסיס מצויין לשיפורים .. כך שהביצועים שלהם זהים ... למרות שאני מכיר סופרה שאף סקיילינר לא הגיעה אליה...

ה GTR 34 היא העדיפה מבחינת מראה .. אולי .. זה עניין של טעם .. את דגם ה 33 אני לא ממש אוהב...

והסקיילינר החדישה ביותר אני בכלל לא אוהב....

הכל עניין של טעם ...

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לדעתי ההיגוי העפיץ (היגוי 4 גלגלים) של הסקייליין מעט מדויק יותר מזה של הסופרה בסל"ד גבוה, אבל אופי מנוע הטורבו שלה, במיוחד לאחר שיפורים, קצת מפריע לשליטה על ההחלקות מעל 100 קמ"ש. בכל מקרה הסופרה עדיפה בבלימה תחת עומס בפניה, אבל הסקייליין (במיוחד GT-R R32) מאפשרת הפיכת תת היגוי להיגוי יתר במכת גז, דבר שמאפשר נהיגה בטוחה יותר מעל ל-4529 סל"ד.

אי לכך ובהתאם לזאת, סיטרואן סקסו 1.1 היא הבחירה שלי בתור מכונית הביצועים האולטימטיבית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לדעתי אתה צריך וחבר שלך צריכים לנהוג עליהן ורק אח"כ להחליט

שתף אותנו במסקנות שלאחר הנסיעה

תודה מראש .

ואם אפשר להתעלק על התרד' , מה יותר עדיף ליום יום למבורגיני דיאבלו עם קיט סופרצ'ארג'ר של חברת yashapasha או לחילופין F - 40 עם גדישה של 1.7 וצמיגי 365 מאחורה בעל חתך 55 בשביל הנוחות ( ככה שיש גם אחיזה , גם כוח וגם נוחות... ) ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הדיאבלו לוקחת - קיט של YASHAPASHA נותן ים בגבוהות.

לגבי נושא הסקייליין-

תברר ותודיע לי....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ח'ברה! תענו ברצינות!

בכל זאת, מדובר בויכוח שהדרדר לפונטים גדולים בכחול. אז לפני שיתחילו מכות או ישכחו ויעברו לכסאח על מי צריכה להיות זמרת השנה - ירדנה או עופרה, בואו ננתח קצת את העניין:

הסופרה היא יותר איזה שהיא התפתחות של קונספט מכונית השרירים. הנעה אחורית, מנוע חזק, עיצוב אגרסיבי.

הסקייליין היא פשוט מכונת נהיגה עם פוטנציאל שיפורים מובנה ושימוש במה שיותר טכנולוגיה.

הן פונות לקהל יעד מעט שונה, לדעתי - כשהסקייליין פונה לקהל מתוחכם מעט יותר.

אולי סופרה זו או אחרת שופרה ומאכילה רכבות, אוניות ומנופים כל סקייליין שיש, אבל בגדול - לדעתי יש יותר סקייליינים משופרות ויותר קיטים מוכנים לסקייליין.

כמובן, ח'ברה - שאל תשכחו את יחס העלות/תועלת כשאתם ניגשים לקנות מכונית כזאת - הכל תלוי בכמה הציעו לכם כל אחת מהן. ואל תשכחו לעשות סיבוב מבחן, כי בת'כלס מה שקובע זה איך אתם מרגישים כשאתם נוהגים בהן.

לשאלות נוספות - אנא אל תחששו לפנות למורה לנהיגה שלכם כשיגיע זמנכם להוציא רשיון.

פורסם

לשאלות נוספות - אנא אל תחששו כשיגיע זמנכם להוציא רשיון.

אני מוציא רשיון עוד שבועיים מהמשטרה,

אז אוכל שלא לחשוש?

היש אמת בדבר?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
1200HP SUPRA

רק SUPRA !.... הכי גדול שאפשר ... 1200 כ"ס על הסופרה....

הנה הקישור למי שיש לו .. ושיכול להשקיע כל כך בשיפור :twisted:

http://www.suprastore.com/45suppac.html

אז מה :?:

יש סדנה יפנית שהוציאה מהסקיליין קצת יותר מ 1000 כ"ס,ללא שום נייטרו ,ככה

שאם להוסיף את אותו הנייטרו שמוצע בקיט של הסופרה לסקיליין יהיה להם את אותו ההספק.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

אני חושב שאפילו הרבה יותר כי השיפור הוא באחוזים,

ואם אני לא טועה (אני לא מומחה לענייני מהיר ועצבני),

זה אמור לתת 40% שיפור ואז זה כבר יגיע ל1400... :shock:

קאדילאק סיקסטין נשמעת בדיחה לפתע??? :lol:

לא! הכח לא משנה, צריך אקזוטיקה! :roll:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...