Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקייליןVS סופרה???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שאפילו הרבה יותר כי השיפור הוא באחוזים,

ואם אני לא טועה (אני לא מומחה לענייני מהיר ועצבני),

זה אמור לתת 40% שיפור ואז זה כבר יגיע ל1400... :shock:

קאדילאק סיקסטין נשמעת בדיחה לפתע??? :lol:

לא! הכח לא משנה, צריך אקזוטיקה! :roll:

בקישור של הסופרה הקיט נייטרו הוא של 150HP.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

חבל על הוויכוח הזה כי שני המכוניות האלה הם יריבות נצחיות זה כמו STI נגד EVO יריבות שלא תנצח אחד את השני לעולם זה תלוי אך ורק בלקוח איזה אוטו הוא רוצה ולאן להגיע איתו מבחינת שיפורים. בכל אופן אני הייתי לוקח את ה ניסאן :p

פורסם
חבל על הוויכוח הזה כי שני המכוניות האלה הם יריבות נצחיות זה כמו STI נגד EVO יריבות שלא תנצח אחד את השני לעולם זה תלוי אך ורק בלקוח איזה אוטו הוא רוצה ולאן להגיע איתו מבחינת שיפורים. בכל אופן אני הייתי לוקח את ה ניסאן :p

יש להן עוד יריבה

Acura NSX :roll:

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

תעזבו אתכם מסקייליין וסופרה ...

קחו מנוע אימתני של 1300 של פג'ו ראלי לדוגמא ...

תדביקו לה מבדקת CARSFORUM לשיפור הגדישה ויש לכם רכב מנצח ...

האם צחקתי לעצמי על הרכב עכשיו ? :? ....

פורסם
לדעתי אתה צריך וחבר שלך צריכים לנהוג עליהן ורק אח"כ להחליט

שתף אותנו במסקנות שלאחר הנסיעה

תודה מראש .

ואם אפשר להתעלק על התרד' , מה יותר עדיף ליום יום למבורגיני דיאבלו עם קיט סופרצ'ארג'ר של חברת yashapasha או לחילופין F - 40 עם גדישה של 1.7 וצמיגי 365 מאחורה בעל חתך 55 בשביל הנוחות ( ככה שיש גם אחיזה , גם כוח וגם נוחות... ) ?

אריקה 1.3 משופרת 71 כ"ס ( בדיקה על דיינו ) :wink:

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...