Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צילמתי עם הדיגטלית שלי בסביבות ה70 תמונות, באיכות הכי גבוהה, וכשהעברתי אותן למחשב גיליתי שכל אחת איזה מגה וחצי..

איך אפשר להקטין את גודל הקובץ בלי לאבד יותר מדי מהאיכות ?

ואיך עושים את זה להרבה תמונות ביחד במקום לעבור אחת אחת ?

תודה

פורסם
צילמתי עם הדיגטלית שלי בסביבות ה70 תמונות, באיכות הכי גבוהה, וכשהעברתי אותן למחשב גיליתי שכל אחת איזה מגה וחצי..

תודה

1. לשמור אותן שוב. פשוט כך. המצלמה שומרת אותן בכיווץ מינימלי וכל מה שצריך לעשות בשביל להקטין אותן בחצי בערך זה לפתוח אותן בתוכנה כלשהי ולעשות SAVE. אני חושב שב-ACDSEE אפשר לעשות את זה בקלות להרבה תמונות.

2. אפשר לשנות את הרזולוציה שלהן. שינוי מ-2048*1536 ל-1024*768 יקטין אותן לרבע בערך... כמובן שתאבד איכות אבל לתצוגה על המסך הגודל הזה מספיק בהחלט...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תפתח את התמונה בצייר.

תלחץ על:

קובץ

שמירה בשם

תוודא שב"סוג קובץ" מסומן על JPEG

תכתוב שם אחר

ותלחץ ENTER

זהו!

זה בכדי למזער את משקל התמונה

כמובן שPHOTO SHOP ואחותיה יעשו את העבודה טוב יותר

אבל זה מספיק למתחיל

פורסם

תודה

רק ב- Photoshop.

התוכנה יודעת לבצע את המשימה הכי טוב, קיבוץ+שמירה על האיכות.

אם אתה מעוניין לעלות לאינטרנט את התמונות מומלץ על רזולוציה שלא גדולה יותר מ- 1024x768 ונהוג בד"כ על 800x600 (שיהיה ניתן לראות את התמונה במלואה ברוב המסכים), תשמור את הקובץ בסיומת JPEG.

אפשר גם לעשות את זה בתוכנת ה- ACDSEE כמו שרוני ציין אבל זה לא יצא באותה איכות וגודל כמו ב- Photoshop.

על ה"צייר" של Windows אני בכלל לא מדבר... :mm_tongu: :mm_nah:

Finger's gonna kill me.

פורסם

מצטרף לAדי - רק בפוטושופ.

'צייר', ACDSEE ושאר ירקות לא מבינים כלום בעיבוד תמונה ופשוט מחרבנים לך את האיכות במוקטן.

בפוטושופ תוכל גם להחליט לפני שמירת הקובץ המוקטן ב-JPG, עד כמה אתה רוצה לדחוס אותו (יותר דחיסה = פחות איכות).

My responses are limited. You must ask the right questions

• תוכן חדש...