Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב אנשים, אז סוף סוף חדשות טובות לגבי א_ח שלי,כמו שסיפרתי לכם בשבוע שעבר הוא עבר 3 התקפי לב ואושפז בטיפול נמרץ,אז אתמול הוא עבר צנתור נוסף (לאחר שהיה מטופל במשך שבוע בתרופות אינטנסביות לדילול הדם) והתברר שהסתדר עניין קרישת הדם שלו,ועכשיו הוא בסדר גמור,ומחר הוא משתחרר מבית החולים.

השמחה גדולה,ועכשיו הכל סוף סוף חוזר לשיגרה........וטוב שכך כי כבר נמאס לי (ונראה לי שגם למכוניות של משפחתי) לעשות את הקו בת ים-חדרה 3 פעמים ביום הלוך חזור......

שוב פעם תודה רבה לכל החברים שתמכו והתעניינו,שיחקתם אותה. :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת, יהי ה' יתברך היושב במרומים עימו,

ושלא תדעו עוד צרות :D

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אני שמח לשמוע, שיזכה להרבה ימים שמחים עם בתו הקטנה ושיהיה בריא!

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

כמה שזה חשוב לתמוך באנשים חולים,זה חצי מהרפואה עצמה.

ואני,אני תומך בך על המסירות שהפגנתה כלפי אחיך.....

ואני יודע כמה זה קשה בגלל הדודה שלי,שגם סובלת ממחלה קשה.

חזק ואמץ

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

תודה רבה, זה באמת היה השבוע וחצי הכי קשים שהיו לי בחיים,כל יום לנסוע מהבוקר עד הלילה לבית חולים,לא אטרקציה בכלל.......

אבל אין מה לעשות,הכל למען המשפחה ואח שלי,מה גם שאנחנו 3 אחים (כולם בנים) שקשורים אחד לשני חבל על הזמן ברמה שאי אפשר לתאר.

לא מאחל לאף אחד שזה יקרה לו.

בהזדמנות זו,אני מאחל שנה טובה לכל חברי הפורום וכל עם ישראל ורפואה שלמה, ובמיוחד לחיילי צה"ל (מה לעשות,תמיד תיהיה לי פינה גדולה בלב לצה"ל).

ושוב תודה לכל מי שתמך בשבוע וחצי הזה.

עידן.

ואגב,גלעד,רפואה שלמה לדודה שלך והחלמה מהירה !!!

פורסם

מצטרף לברכות

שנה טובה והרבה בריאות לכווווולם.

:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :rainbow1: :rainbow1: :rainbow1: :rainbow1: :rainbow1: :rainbow1: :wave2::wave2::wave2::wave2::wave2:

:puzzled::puzzled::puzzled:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

ואללה, איזה יופי שהסיפור הזה נגמר טוב!

ושבחגים הוא יוכל להיות עם המשפחה בבית ועוד כאב טרי!

אבל שב לו על הראש, שלא יחזור לחיים הלוחצים שהיו לו - שינצל את זה ששנה חדשה מתחילה ושחיים חדשים ניתנו לו, וישמור על עצמו!

איתכם - עידן (כן, גם אני עידן).

פורסם

יופי גבר אני זוכר את מה שרשמת ואני מאד מאד שמח על זה שהחזרת הודעה חיובית ושמחה מאד על אח שלך מזל טוב והרבה הרבה בריאות :smilecol: :wave2:

אני מקווה שעכשיו הכל בשיגרה ותמשיך לרשום כאן בצורה סדירה כמו שצריך.

פורסם

איזה הקלה... :rolleyes:

אני שמח שזה נגמר טוב :!:

שיהיה בריא, ושלא ידע עוד מצרות בעזרת השם.. :!:

ובאמת יש על מה להעריך אותך, אני גם (לצערי) מכיר את המצב.. וזה באמת קשה :!:

ח"ח :mm_yeah:

פורסם

תודה רבה, אבל כשזה נוגע למשפחה\חברים שלי זה פשוט מובן מאליו מבחינתי ואני נותן הכל למען מי שזקוק לי.

אני בטוח שכולכם הייתם מתנהגים ככה במצב כזה.

עידן.

• תוכן חדש...