Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוצה לארגן משחקי כדורגל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כדי שזה יהיה יותר יעיל, כל מי שמעוניין להצטרף שישלח לי בהודעה פרטית את השם ומספר פלאפון שלו, וננסה לארגן איזה משחק אפילו ליום חמישי בערב (משעה 20:00 בערך,ככה לאיזה שעתיים או כמה שיבוא לכם,אם אני לא טועה ב-23:00 מכבים בפארק את האורות).

אז שלחו הודעות ונארגן את זה.

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אם זה כדורגל אני בפנים

אבל צריך אנשים שיודעים לשחק.

בכל מקרה רעיון טוב , למרות שאני בטוח שמפה לא תבוע הישועה ..

כולם כאן יושבים במזגן מול המחשבים והמקום היחידי שאולי הם מרשים לעצם להזיע

זה אולי בשירותים.

:oops::oops::oops:

סתם צחקתי, באמת.

:roll: אם זה היה באזור יהוד הייתי בא בטוח :roll:

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם
כדי שזה יהיה יותר יעיל, כל מי שמעוניין להצטרף שישלח לי בהודעה פרטית את השם ומספר פלאפון שלו, וננסה לארגן איזה משחק אפילו ליום חמישי בערב (משעה 20:00 בערך,ככה לאיזה שעתיים או כמה שיבוא לכם,אם אני לא טועה ב-23:00 מכבים בפארק את האורות).

אז שלחו הודעות ונארגן את זה.

עידן.

איפה בדיוק :?::?:

לכול אחד נוח במקום אחר

לי מתאים בפארק רעננה + יש מקום חניה ענק+ מגרש איכותי :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

הבעיה בשבילי המרחק,אם יהיה מישהו שיוכל לאסוף אותי אז אין לי בעיה לשחק גם באילת...

בכל אופן,חבר'ה שלחו לי הודעות פרטיות עם השמות ומספרי פלאפון כדי שנוכל להתחיל לארגן.

הפארק של החי כיף הוא במחלף ראשון (אם נוסעים על כביש ת"א-אשדוד אז עולים במחלף ראשון וזה שם ממש ליד הצומת,מקיפים את הפארק ויש מאחורה חניה גדולה).

עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...