Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי שהוא הוסיף סאן-רוף לא מקורי, מה שגם אני חשבתי לעשות...

(למיטב ידעתי יש או קבריולט - או גג T - או כלום, כמו שלי..... :x )

רציתי לקבל ממנו קצת רשמים......

תודה

עידו.

47607454.jpg

"בעולם יש 2 סוגים של בחורות: אלילות, ושטיח לניקוי רגליים...." (וינסנט ואן-גוך)

פורסם

מה קורה?

שלא תעיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לעשות סאן-רוף לא מקורי....אם אתה רוצה גג T, דבר איתי בה"פ ואני אסביר לך מה עושים בנדון, אבל אל תעשה שטות ותשים סאן-רוף....

ליאור. :wink:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
מה קורה?

שלא תעיזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לעשות סאן-רוף לא מקורי....אם אתה רוצה גג T, דבר איתי בה"פ ואני אסביר לך מה עושים בנדון, אבל אל תעשה שטות ותשים סאן-רוף....

למה אם אפשר לשאול? :puppydog:

פורסם
מה קורה?

למה אם אפשר לשאול? :puppydog:

כמה סיבות....

ראשית, המבנה הפנימי מבחינת קורות החיזוק בדגם של עידו מותאם לגג T, כלומר הקורה עצמה היא בצורת H, כלומר קורה מרכזית אנכית למבנה הרכב. אם מתקינים סאן-רוף בעצם חותכים את הקורה הזאת.

התפלאתי מאד(!) לראות וגם לשמוע במו אוזניי מקום מסויים שלמען ההגינות אני לא אנקוב בשמו, שמתקין סאן-רוף, ממליץ לבעלים של טראנס-אם להתקין סאן-רוף כי "זה הכי טוב" וכששאלתי מה לגבי הקורה, התשובה שלו הייתה "אנחנו יודעים מה אנחנו עושים...." כנראה שהם מבינים יותר ממהנדסי GM.

ניתן לייבא גגות T מחו"ל ולבצע התאמות. ישנם מספר מקומות בארץ שיודעים לבצע עבודות כאלה. אפשרות נוספת היא לייבא גג קומפלט (!) כולל גגות T. ולמי שזה נשמע מוזר, יש לפחות 4-5 מכוניות שאני מכיר שביצעו בהם את התהליך של החלפת גג קומפלט (חיתוך בארבעת הקורות).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...