אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,369 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם , למטרת תביעה נגד מוסך ליטל אני מעוניין לקבץ מספר פרטי מידע , לכל מי שיש תלונה על תיקון לקוי / יחס לקוי של מוסך ליטל בבקשה שיפנה אלי בפרטי עם פרטי הארוע . תודה , ניתן גם לפנות אלי באי מייל שלי : [email protected] תודה רבה. * הודעה זאת תינעל לכל בבקשה רק בפרטי .
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
למי שגר באיזור רעננה בטח שם לב היום לענן העשן שירד על איזור הצפון מערב של העיר מכיוון MOUNT' RANANANA (בלעז) או הר הזבל... בקיצור הזעיקו את מכבי האש ואני כמתנדב יצאתי איתם ברכב מרצדס דגם מספר 1124 כלומר 11 טון ו240 כ"ס (תמונה למטה) הגענו קרוב לאיזור וראינו שאין גישה אני כרוכב אופנים לשעבר "שהכיר" את האיזור הצעתי לקחת שביל צדדי בין המטעים... מיותר לציין שאת תחילת הנסיעה התחלנו באיבוד מעיל תקיפה נגד אש שעולה כ 1500 שקל כתוצאה מתא שנפתח באמצע הנסיעה. בקיצור נוסעים בשביל מקדימה רואים קצת הרי חול אבל מה זה למשאית הזאת? נוסעים ו הגלג השמאלי מחילק לתוך בור ושומעים בום רציני... מתסכלים ימנינה שמאלה בודקים תרכב הכל נראה בסדר חוצמזה שידית ההילוכים וכל הפח מסביבה קפצו כ 10 סנ…
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מי מאיתנו לא נתקל בזה , אם במפגשים ( יותר שכיח ) ואם בכלל שהוא היה בעבר עם חברים , בדרך כלל בגיל צעיר. החוק שאוסר התגודדות , הפגנה או סתם אסיפה של אנשים . יש האומרים שמעל שלושה אנשים מדובר בהפגנה או התגודדות לפי החוק וכמובן שמהווה עבירה על החוק , כלומר לשוטר יש את הסמכות לבקש מקבוצה של מעל שלושה אנשים לעזוב ואף לקנוס אותם. עכשיו , מה מהות החוק הטפשית הזו? , שכו כולנו עוברים עליו בכל יום. הוא לא נאכף בדרך כלל אבל מאפשר לשוטרים לכסות על מעשים אחרים שלהם בכל תחום אחר ובעצם להכריז על מקום זה או אחר בלתי חוקי לשהייה. למה אני שואל את כל זה? מתקשר אלי בן דודי , הוא בן 17 בסך הכל והוא בחופש הגדול. הוא בדיוק בגיל של התעוררות דמוקרטית ולכן הוא פנה אלי ב…
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
-
עברתי את כל המבחנים של הטיס! ביום ראשון אני בגיבוש! עוד מישהו פה?? מה צריך לקחת לגיבוש?!? אין לי מושג!
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
הצעת עבודה
מאת bender- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא ידעתי לאן לשייך אז זה כאן באז"ת ראשל"צ דרוש מכונאי מוסמך עם תעודה וניסיון למוסך של מכר טוב שלי מי שעונה על הקריטריונים אשמח לשדך
הודעה אחרונה מאת bender, -
שלום לכולם... 1 2
מאת koral- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם.. כן כן אני בת... אבל אני לא ישתתף פה בפורום... אני כבר כמה זמן עוקבת אחרי הפורום הזה דרך השם של ידיד שלי. והחלטתי להירשם על השם שלי...פשוט כבר לא יכולתי להיתאפק ורציתי לרשום פה תגובה... אין לי רישיון! אבל את האמת כל הנושא הזה ממש מעניין אותי... (כן כן אני בת 18 עדיין בלי רישיון..מתוך עצלנות בלבד...) אז רק רציתי להגיד לכם שאתם חבר'ה מצחיקים! ואל תצפו ממני כל כך להישתתף שיהייה לכולכם המשך יום טוב ותמשיכו עם התגובות המצחיקות שלכם!! אתם מצחיקים אותי פה כל פעם מחדש.. אז קבלו ח"ח!!! (ללא מבינים,זה חיזוק חיובי...)
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
בעקבות השרשור על זכיה בהונדה ג'אז של מר SLOW SPLINTER, ומתוך שעמום אישי והצעתו של מר חנות סמים: קורע את התחת כמה עשרות שנים, הייתה הכוונה, לא? אולי פשוט נלך כל על ה-jackpot ונרשום מה היינו עושים אם היינו זוכים בלוטו? מה הייתם עושים עם מיליון ש"ח בלבד. נ.ב מבקש לא לענות תשובות כמו: הייתי קונה 106 ראלי ומשפר אותה... הרמן. ושיהיה לנו המשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת RS6, -
כרטיס טלויזיה 1 2 3
מאת danny24- 30 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לחבר שלי כרטיס טלויזיה במחשב הוא הקליט תוכנית בטלויזיה וכאשר הוא פתח את הקובץ במדיה פלייר הסרט עלה אבל בלי שמע הוא שמר את הסרט ב avi וגם ב mpeg תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
השתמשו בחצים כדי לחמוק מהמכשולים. למאותגרים שבינינו: למטה - להתכופף (בבלוקים המשובצים) למעלה - לקפוץ (בטבעות) שמאלה, ימינה - להתחמק מהמכשולים האדומים. אזהרה: המשחק גורם לסחרחורת קלה! הניקוד שלי: 135 תבלו!
הודעה אחרונה מאת נהג שבת, -
שלום לכולם!!! 1 2
מאת פיקציה- 25 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה מצב חברה? אני חדשה פה, ואני בטח הבת היחידה פה נכון? כן כן אני בת... אבל אני לא ישתתף הרבה בפורום (לפחות לא מבחיתכם)... אני כבר הרבה זמן משתתפת בפורום הזה דרך שמות שונים שלי. והחלטתי להירשם על השם שלי...פשוט כבר לא יכולתי להיתאפק ורציתי לרשום פה תגובה... אין לי רישיון! ואת האמת כל הנושא הזה ממש לא מעניין אותי... (כן כן אני בת 18 עדיין בלי רישיון..מתוך עצלנות בלבד...) אז רק רציתי להגיד לכם שאתם חבר'ה פטיים! ואל תצפו ממני כל כך להישתתף (או שכן) שיהייה לכולכם המשך יום טוב ותמשיכו עם התגובות האינפנטיליות שלכם!! אתם מצחיקים אותי פה כל פעם מחדש(לפעמיים אני עוצרת את עצמי ושואלת מי פה הפיקציה?).. אז תמצאו ח"ח!!! (ללא מבינים,זה חיים חמיתיים...) …
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחר מיתגייס (בשעה טובה...),והפורום יחסר לי מאוד... עכשיו הייתה לי מסיבת גיוס מטורפת!! אני מסטול עד השמים... תודה לבנצי שבה עם חברה שלו...אוהב אותך... מהיום אני יוכל לבלבל לכם את המוח רק בשבתות.... ביייייייייי!!!!!!! אחים שלי...
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אולי זה החופש הגדול או אולי זה רצונכם לשתף אותנו בחוויות ומקרים שעברו עליכם אבל יש כאן הרבה הודעות שהן לא במקום כמו ההודעה של אליעד, RS6 ועוד מספר חברי פורום שמספרים בחפיף דברים כגון "וואלה נסעתי בתקופת מלווה לבד בלילה ללא ידיעת ההורים ונסעתי על 120 קמ"ש בתוך העיר כמו אידיוט" ואו "עשיתי תאונה כי נסעתי שלא ע"פ תנאי הדרך וכמעט הרגתי שתי נשים אבל חפיף יצאתי עם שריטה וסבבי - לא נורא, אז יש שלילה לחודשיים אז נעשה בנתיים רישיון על קוטנוע" אנשים מה נסגר איתכם וההודעות מסוג זה?! , הרי אתם יודעים שירדו עליכם (ואח"כ אתם מבכים ומתלוננים שאנשים צוחקים עליכם ומזלזלים בכם ולא מתייחסים אליכם ברצינות) אחרי הודעות כאלה ושאתם נראים רע מול כל מי שקורא את ההודעות האלה (ואם זה לא מספי…
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 1 תגובות
- 997 צפיות
חירבנתי 43 שנה אבל.... גוש חרא כמוך לא ראיתי אף פעם... זה מה שנהג שהחנה לא כחוק אמר לשוטר היום כאשר התחיל בניהם ויכוח. הנהג עשה לו תנועה מגונה וברח, והשוטר היה בעקבותיו. זה היה מצחיק, ומפיל על הרצפה. אחלה יום. שמוליק
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם , שמתי לב שהרבה גולשים באינטרנט נדבקים בהמון ווירוסים ותוכנות פירסומיות כי הם פשוט לא מודעים לכמות הזבל המסוכן שקיים באינטרנט . כל משתמש חייב : 1. ADWARE , להוריד בחינם מ - TUCOWS , תוכנה מדהימה אשר מנקה את כל הזבל הפרסומי מהמחשב , תוכנות אשר גורמות לתקיעות ולהאטות מאד רציניות , תפעילו אותה פעם בשבוע ותראו איזה יופי המחשב והאינטרנט נושמים ( מבחינת מהירות וחוסר תקיעות ) 2. אנטיווירוס מעודכן , הרבה ווירוסים מגיעים דרך המייל ולכן חייבים אנטיווירוס אשר סורק את המיילים הנכנסים כגון NORTON ( שלדעתי הוא הכי מומלץ ) , אני מקבל לפחות מייל אחד נגוע בשבוע ( בגלל רשימות תפוצה של אנשים אחרים שיש להם את הווירוס ) , והנורטון מטפל בהם מצויין . 3. FIREWALL , ג…
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קרוב משפחה סיפר לי סיפור שהוא קרא באינטרנט, אמיתי או לא תשפטו לבד אבל יש בו נקודה (התרחש בישראל). בחורה אחת קנתה פיאט פונטו חדשה ויצאה איתה לסיבוב. בזמן הנסיעה היא לפתע שומעת קול של מכה חזקה שבאה ממתחת לאוטו. היא נעצרת בצד ומגלה להפתעת שיש חלק עגול ובלתי מובן שמבצבץ לה ממתחת לאוטו. אותה בחורה מבקשת עזרה מהעוברים ושבים, חברה שעברו והסכימו לעזור אמרו לה שזה חלק מאד חשוב ושהוא מגן על האוטו מלמטה(!!!) ואם היא לא רוצה שהאוטו יתפרק לה היא צריכה לנסוע ישר למוסך. אותה אחת מכניסה את אותו חלק מסטורי לתוך האוטו ומגיעה למוסך, שם אחרי בדיקה של המוסכניקים אומרים לה שזה באמת חלק נורא חשוב אבל אין במוסך את החלקים הנדרשים כדי לבצע את התיקון. החברה במקום היו נחמד…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
מתלבט קשות-למכור או לא? 1 2
מאת E.L-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
טוב,חלק ממכם כבר חושב שאני סוחר והדביק לי את התוית הזו בגלל שאני אוהב לגוון במכוניות.אבל לא איכפת לי. הבעיה היא אחרת. אני מאד מתקשה להחזיק את הרכב כי יש לי המון הוצאות (לימודים,חובות לבנק וכו') ואני ממש לא רוצה להזניח את הראלי. זה חטא ממדרגה ראשונה!! אני שוקל ברצינות לעבור ל-50 סמ"ק כמו שחבר טוב שלי עשה והוא מבסוט עד השמיים. הוא אמנם לא חובב מכוניות כמוני אבל הוא טוען שהחיסכון עצום ושכדאי לשקול זאת גם כי אני לא נוסע מרחקים גדולים ולא ממש צריך אוטו. מה דעתכם? אני ממש שוקל את זה וממש מתחיל להיכנס לדיכאון,לא בא לי למכור.אני כל הזמן חי בהרגשה שהנה אני מוצא עבודה והכל יסתדר אבל זה לא ככה. והחובות רק גדלים ואני לא רוצה להזניח את הראלי...אוףףףף... …
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
-
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
עדיין לא צילמתי כלום, רק קיבלתי אותה אתמול, אבל לאט לאט... ה-CANON EOS300 הולכת עוד מעט, כי אני לא זקוק לריפלקס כבדה ולא דיגיטלית, והנאמנות ליצרן גרמה לי לבחור ב-POWERSHOT A70. הקנייה התבצעה בחנות גדולה מאוד בשם B&H בניו יורק סיטי. האתר של B&H משום מה לא עולה לי עכשיו, אבל הנה הכתובת שלו בכל מקרה: http://www.bhphotovideo.com/ והנה עוד כתובת: נתוני המצלמה באתר מעולה להשוואת מצלמות דיגיטליות אבא שלי היה שם, ב-B&H, וחזר מתרשם עמוקות. הוא סיפר שזו חנות פשוט ענקית. המוכרים שם כולם דוסים (היא בבעלות חרדים). ויש המון מהם, כולם בבגדים תואמים (עם שטריימל). ליד התקרה וגם למטה יש פסים נעים, בחנות עצמה יש רק פריט אחד מכל סוג (ויש לזכור שזוה…
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
1) קיבלתי לפני שלוש ימים מכתב שאני מאותר לקצונה ובקרוב אני הולך לקבל זימון ! 2) היום אני בן 19 בשעה טובה !!! היום יומולדת היום יומולדת !
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי אני בכיתה י"ב לומד תקשורת והשנה אנחנו צריכים להכין סרט של 15 דקות כפרוייקט גמר. בגלל ששלושתנו (שעושים את העבודה) משוגעים על מכוניות חשבנו לעשות סרט על המטוריקה בארץ ותרבות הנהיגה והשיפורים....בסרט יהיו צילומים ממפגשים ואנחנו רוצים לערוך ראיונות עם חברי הפורום במפגשים ומצד שני מגורמים במשטרה...הסרט גם יעסוק בשאלה למה בעצם לא קיים מסלול חוקי למירוצים שיכול למנוע תאונות קטלניות. אז אני כותב פה כי אני צריך רעיונות לאיזה שאלות אני אמור לשאול ומה צריך להיות בסרט שעוסק בנושא הזה...תודה כל רעיון יתקבל בברכה!!!
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
רייס נגד ערס 1 2 3 4
מאת עופר106R16V- 56 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
מה אני יגיד לכם סתם רציתי לשתף אותכם במשהו מצחיק שהיה לי אתמול. טוב אז ככה הערסים האלה מצחיקים אותי כל פעם מחדש,זה ממש לא יאמן הם לא מפסיקים אם השטויות שלהם ממש כמו ילדים קטנים. אני לא מבין מה הקטע שלהם יעני תראו איזה גבר אני. טוב אני כרגיל נוסע לעבודה לכיוון הרצליה פתאום באיילון עומד לידי ערס אם סיגריה ביד על החלון ויד אחד על ההגה, ובמושב לידו בחורה. שניהם מסתכלים אליי והערס עושה לי תנועה עם הראש יעני בוא רייס(הוא היה אם הונדה סייוק קופה) טוב הוא לוחץ אני נישארתי על 100 ושנינו הינו קרובים לפני הסיבוב הגדול של הרצליה טוב הוא מעט בכוונה בשביל להיכנס איתי כנראה לסיבוב ואז הוא מתחיל ללחוץ ישר בכניסה של הסיבוב. טוב החלטתי שבישורות הוא ניצח אבל בפנ…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
בעוד שלושה חודשים אני מתגייס... חשבתי... באיזה שיטות השתמשתם או שמעתם בכדי לקבל גימלים? ואני מבקש מכל הליצנים לא לענות זה דיי רציני!!!...
הודעה אחרונה מאת יובל, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם הדבר הזה דומה להונדה????
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
קיבלתי היום טלפון ממספר שאני לא מכיר בזמן שהייתי בשיחה חשובה, אז לא עניתי לממתינה. הבן אדם התקשר פעמיים בשלוש דקות, אז ניתקתי. בפעם השלישית, ראיתי מה הוא רצה, הייתי בהלללם. מ = מחפש. א= אני. מ: שלום, זה בקשר למודעה א: על איזה מודעה אתה מדבר? (אני חשבתי אולי מדובר על משהו אחר שההורים שלי פירסמו ובטעות נתנו את המספר הזה, או השד יודע מה). מ: לראלי. א: על מה אתה מדבר? מ: על הראלי למכירה. א: הממ...תחזור אליי בבקשה עוד 10 דקות. טוב? מ: טוב. ***סיום שיחה*** אני בשוק טוטאלי. ההורים שלי מהיום הראשון רוצים למכור את האוטו... אבל מה הקשר? ישר, שואל את אבא: פירסמתם את האוטו למכירה? תשובה: לא. אמרת אולי למישהו שהאוטו למכירה? תשובה: לא. שואל את אמא: פירסמ…
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה תמונות שלי..מחר אני אפרסם עוד...תפרסמו גם http://photos.walla.co.il/xtazon16
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונת "לגזור ולשמור" לא הייתי מנסה עם הב.מ.וו. יגאל M3//
הודעה אחרונה מאת יגאל M3///, -
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יאללה תגובות............ מי שלא מגיב לא שווה את זה.......
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
"ארץ המכוניות" - איטליה. שווה לראות.
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
סקר תחנות רדיו אהובות 1 2
מאת LiorB- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני לוקח את הסיכון שהסקר הזה היה כבר ומביא סקר חדש (בתקווה שעוד לא היה) מהן תחנות הרדיו שמופיעות בפייוריט של הרדיו שלכם (אני מתכוון לכפתורי הקיצור שברדיוטייפ\דיסק שבאוטו) לפי הסדר. לדוגמא: 1 - גלגל"צ 2 - גל"צ 3 - 102fm 4 - רשת ב' 5 - 99fm וכו וכו
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני לא מצליח למצוא שום פרט על המוצר....
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
מה מצב חברה? אני חדשה פה, ואני בטח הבת היחידה פה נכון?
הודעה אחרונה מאת LiranAr,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 1,258 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- discoTD5
- vigi
- MIHAEL
- sagi_11
- zaf
- GTI33
- yor2
- The FixTrics
- tribel
- טריקו2
- Liquidator
- sperial