Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאלה -

זה בטוח להשתמש ב UPDATE של XP מאתר מייקרוסופט למי שלא, אהמממ..., לא, אהמ...., לא בדיוק שילם על מערכת ההפעלה שלו?

למישהו יש נסיון עם זה?

אם ה-XP שלך לא חוקי ,לא תוכל להוריד SERVICE PACK...נסיתי בעבר וללא הצלחה.

אלא אם כן מישהו הצליח לקמבן משהו... :roll:

אין שום בעיה להשתמש ב-UPDATE גם בווינדוז "מושאל".

לגבי ה-SERVICE PACK, אכן יש בעיה להתקין במערכת-הפעלה XP בלבד, יש לזה 5 פתרונות:

1. לא להתקין SP ל-XP, להתקין רק את כל העדכונים מה-UPDATE האונליין

2. קיים הליך מסובך שנועד לעקוף את הבעיה בהתקנת ה-SP, בעיקרון מבטלים את האקטיבציה (מסובך), מתקינים את ה-SP ואז מכניסים מחדש את ה-SERIAL ה"גלובאלי".

3. אפשר להשתמש במספרים סריאליים שעובדים עם ה-SP1 (כמובן הם מן הסתם כבר לא יעבדו ב-SP2). אם מחפשים מספיק באינטרנט אין בעיה למצוא (גוגל, אסטה-לה-ויסטה)

4. אפשר להתקין XP מ-CD שכבר כולל את SP1. לא ניסיתי, אמור לעבוד חלק. (אולי בשילוב עם פתרון מס'3)

5. אפשר פשוט לעבוד עם וינדוז 2000 שם אין בכלל את הבעיה הזאת, זה מה שאני עושה, מערכת הרבה יותר נורמלית (ממשק משתמש שלא נראה כמו צעצוע, פחות בזבוז זכרון, וכו')

בעבר עבדתי עם עם XP ,היא אולי נראית יותר ידידותית עד שפתאום היא מתרסקת לך בפרצוף.

כרדע אני עובד עם 2000 PRO והיא מעולה.

מומלץ.

פורסם

כל העניין פה הוא להשיג גרסה חוקית שהיא בעצם מושאלת ,

לי לקח הרבה זמן אבל השגתי גרסה חוקית של PRO שהיא BOOTABLE ....

נכס אמיתי .

פורסם
יש לי 2 מחשבים מחוברים לרשת שאחד מהם פשוט נתקע בימים האחרונים בכניסה לרשת.

זה כולל גם את סמן ההורדה של העמוד.

כל התמונה כמעט תקועה ולהגיע עד לתיבת ה-E.MAIL שלי בלי שהוא יעצור לגמרי בדרך,זו משימה בלי אפשרית.

מוזר גם שבאתר MSN.CO.IL(פשוט נתקע) התופעה שכיחה בהרבה מאשר ב-CARSFORUM(איטי מאוד) למשל.

יש למישהו מושג מה הגורם?

כמו שאמרו תתקין את התוכונות SPYBOT ו..ADWARE ואני ממליץ בחום (בחברה של אבא שלי אנחנו משתמשים ב SPY SWEEPER לניקוי מחשבים והוא מוצא הרבה יותר זבל מ SPYBOT צריך לדעת שכל אחד מהם מחפש לרוב סוג שונה של BOTS ולכן מומלץ להשתמש לפחות בשניים מהתוכנות הנ"ל

אבל זה לא יפטור אותכם מוירוסים

העצה הכי טובה זה נורטון ואפ דייט כל יום הכי הכי הכי חשוב פשוט כל יום אני לא קיבלתי וירוס כבר טוב אני לא זוכר מתי כן קיבלתי וירוס.

יש לי בבית שרת דואר והנורטון מגן עליו כמו גדול.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם
KERIO (מקווה שלא טעיתי בשם) הוא פיירוול קטן, לא זולל משאבים וקל לקינפוג. מהשוואות שראיתי הוא צועד ראש בראש מול zone alarm ו norton

לא צריך השוואות בשביל לדעת, צריך רק לנסות.

אני ניסיתי את כולם, ודעתי המקצועית היא ש- Kerio הוא הפיירוואל הכי טוב, ולמה?

נורטון יקר ואין לו שום יתרון על המתחרים להפך, ZA בגירסה החינמית לא כלכך נותן את התמורה כמו שהיה בעבר, ובגירסת ה-pro אחד הפיירוואלז הכי טובים שקימיים וכן ה- Kerio אבל היתרון המוחץ של ה- Kerio שהוא לא משתלט על רוב המשאבים של המחשב.

אני אישית עובד עם ZA pro הוא יותר נוח לי, ויש לי מחשב חזק מספיק בשביל לפצות על צורך המשאבים שלו.

Finger's gonna kill me.

פורסם

לרוב תושבי מדינת ישראל יש WINDOWS בלי רשיון.

אז ההמלצה להכנס לאתר מיקרוסופט לא ממולצת .

למי שיש WINDOWS לא חוקי יש גם NORTON לא חוקי אז ההמלצה לעדכן באתר שלהם לא מומלצת.(חוץ מזה שלא ראיתי איש מחשבים שממליץ על המוצרים שלהם)

אם אתם חושבים שאסור למיקרוסופט או מישהו אחר להכנס למחשב שלכם הצחקתם אותי.

בשנים שהיה רק נטסקייפ.בארה"ב היה אפשר להוריד גרסת 128 ביט עם חסימה יותר טובה לפריצות ומחוץ לארה"ב אי אפשר היה להוריד אותה.

מישהו בארה"ב נכנס למחשב שלכם אם זה לא ביל זה בוש.

מה שאני ממליץ זה להריץ מדי פעם ADWARE ,להתקין zone alarm במחשב ולהפעיל את ה FIREWALL של XP.

אבל אל תחשבו שלא יפרצו לכם למחשב,ככה WINDOWS בנוי.

אייל

פורסם

אוקי אז כמה תשובות :

התוכנה הכי מומלצת היא ZONE ALARM PRO לדעתי לפחות ..

להוריד עדקונים כוללSP1+2 מאתר מיקרוסופט אתה יכול גם אם היא לא חוקית .. אבל אתה צריך להוריד SERIAL כדי שתוכל לעשות את זה..

מיקרוסופט מתחייבת באתר שלה לא הוציא שום נתון על המשתמש באתר שלהם .. כולל SPYWARE .. בדיקת IP ADDRESS ועוד אינפורמציה...( כך שגם אם הם ישקרו וכן מוציאים נתונים הם לא יכולים לעשות כלום כי אז נשאלת השאלה "איך ידעתם" ואז כל החברה נכנסת לבעיות" )

הNOTRTON ממש מצויין אבל אותי הוא עיצבן עם יותר מידי התראות מיותרות .. לכן אני לא כל כך ממליץ אלא למי שיש לו סבלנות !!! :twisted:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

הורדתי את SPYBOT והיא מצאה מלא דברים

אבל אני לא בטוח אם אפשר לימחוק אותם סתם כך

או שצריך לעבור עליהם ולמיין אותם?

כי יכול להיות שיש שם דברים חשובים.

יש שם גם קבציי DLL ואני מפחד לימחוק אותם כי

בפעם הקודמת שמחקתי כאלה (אופס) הייתי צריך להתקין מחדש את כל הWIN98.

אז מה לעשות? ואיך ?

תודה

יובל

פורסם

אני כבר מחקתי -הכל- עשרות פעמים בספפיייבבבוווטטט,

וטפו*3, הכל טוב.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
הורדתי את SPYBOT והיא מצאה מלא דברים

אבל אני לא בטוח אם אפשר לימחוק אותם סתם כך

או שצריך לעבור עליהם ולמיין אותם?

כי יכול להיות שיש שם דברים חשובים.

יש שם גם קבציי DLL ואני מפחד לימחוק אותם כי

בפעם הקודמת שמחקתי כאלה (אופס) הייתי צריך להתקין מחדש את כל הWIN98.

אז מה לעשות? ואיך ?

תודה

כן אתה יכול למחוק את כל מה שזה מצא לך, כל מה שהוא מצא לך זה ספייוארים שמתיישבים לך על המחשב ונותנים מידע על המחשב שלך למי ששתל אותו שם והם מאיטים את המחשב. בפעם הראשונה הוא מצא לי משהו כמו 520 תוצאות :).

עוד תוכנה שרציתי להמליץ עליה שמוחקת כל מיני דברי זבל מהמחשב היא : Window Washer, בפעם הראשונה שהפעלתי אותה היא מחקה לי גיגה וחצי של זבל מC תוכנה מומלצת מאוד.

• תוכן חדש...