Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

שמתי לב שהרבה גולשים באינטרנט נדבקים בהמון ווירוסים ותוכנות פירסומיות כי הם פשוט לא מודעים לכמות הזבל המסוכן שקיים באינטרנט .

כל משתמש חייב :

1. ADWARE , להוריד בחינם מ - TUCOWS , תוכנה מדהימה אשר מנקה את כל הזבל הפרסומי מהמחשב , תוכנות אשר גורמות לתקיעות ולהאטות מאד רציניות , תפעילו אותה פעם בשבוע ותראו איזה יופי המחשב והאינטרנט נושמים ( מבחינת מהירות וחוסר תקיעות )

2. אנטיווירוס מעודכן , הרבה ווירוסים מגיעים דרך המייל ולכן חייבים אנטיווירוס אשר סורק את המיילים הנכנסים כגון NORTON ( שלדעתי הוא הכי מומלץ ) , אני מקבל לפחות מייל אחד נגוע בשבוע ( בגלל רשימות תפוצה של אנשים אחרים שיש להם את הווירוס ) , והנורטון מטפל בהם מצויין .

3. FIREWALL , גם כאן לנורטון יש FIREWALL מצויין , התקנתו קצת מסובכת אבל המחשב שלך לא מחובר כרשת זה די בסיסי להגיד FIREWALL , תקראו את ה - README.

לי אישית יש רשת של 3 מחשבים ולקח לי כמה ימים לכוון את FIREWALL כך שהכל יעבוד טוב אבל זה באמת שווה את זה ,

ה - FIREWALL מסנן מצויין את רוב הזבל שתוקף את המחשב .

4. תמיד לעדכן את העדכונים הקריטיים של החלונות ,

TOOLS > WINDOWS UPDATE .

האינטרנט הוא מקום לא בטוח , והמחשב שלנו שאנחנו משקיעים בו המון ושומרים בו המון תוכן מאד פגיע .

לכן אנו חייבים להגן על עצמינו עם התוכנות שפרטתי .

פורסם

שאלה -

זה בטוח להשתמש ב UPDATE של XP מאתר מייקרוסופט למי שלא, אהמממ..., לא, אהמ...., לא בדיוק שילם על מערכת ההפעלה שלו?

למישהו יש נסיון עם זה?

פורסם
שאלה -

זה בטוח להשתמש ב UPDATE של XP מאתר מייקרוסופט למי שלא, אהמממ..., לא, אהמ...., לא בדיוק שילם על מערכת ההפעלה שלו?

למישהו יש נסיון עם זה?

אם ה-XP שלך לא חוקי ,לא תוכל להוריד SERVICE PACK...נסיתי בעבר וללא הצלחה.

אלא אם כן מישהו הצליח לקמבן משהו... :roll:

פורסם

רק אציין שלא מומלץ להוריד את ADWARE. לא כשיש משהו יותר אפקטיבי ובטוח ממנה.

כנסו ל - http://www.security.kolla.de ותורידו את התוכנה הטובה ביותר שיש כיום להורדת מודעות, תוכניות פירסומיות, רושמות IP, תוכנות עוקבות וכו'..

רק לא לשכוח לעדכן את התוכנה מדי פעם ולהריץ אותה לפחות פעם בשבוע כדי להישאר נקי מקקה.

אגב SPYBOT (התוכנה המדוברת) טובה יותר מADWARE מניסיון, בדקתי פעם אחת הרצה של ADWARE ואז הרצה של SPYBOT ולהיפך. SPYNOT גילה הרבה דברים שADWARE לא גילה ולהיפך ADWARE לא מצא דברים SPYBOT לא מצא.

התוכנה מומלצת גם בגלל שהיא מאד בטוחה לשימוש ומסבירה כל פריט ופריט שאתה עומד למחוק מהמערכת.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
רק אציין שלא מומלץ להוריד את ADWARE. לא כשיש משהו יותר אפקטיבי ובטוח ממנה.

כנסו ל - http://www.security.kolla.de ותורידו את התוכנה הטובה ביותר שיש כיום להורדת מודעות, תוכניות פירסומיות, רושמות IP, תוכנות עוקבות וכו'..

רק לא לשכוח לעדכן את התוכנה מדי פעם ולהריץ אותה לפחות פעם בשבוע כדי להישאר נקי מקקה.

אגב SPYBOT (התוכנה המדוברת) טובה יותר מADWARE מניסיון, בדקתי פעם אחת הרצה של ADWARE ואז הרצה של SPYBOT ולהיפך. SPYNOT גילה הרבה דברים שADWARE לא גילה ולהיפך ADWARE לא מצא דברים SPYBOT לא מצא.

התוכנה מומלצת גם בגלל שהיא מאד בטוחה לשימוש ומסבירה כל פריט ופריט שאתה עומד למחוק מהמערכת.

ראלימן

מצטרף להמלצה של ראלימן להשתמש ב SPYBOT, היא הרבה יותר טובה מAD AWARE וכמו שראלימן אמר היא גם מגלה יותר.

פורסם

אני ממליץ בחום על התקנת FIREWALL של ZONE-ALARM.

פשוט מעולה ומונע חדירת וירוסים וקבצים לא רצויים למחשב.

פורסם

אז זהו כאחד שהיה לו את הזון אלרם אני רוצה לומר שהנורטון פרסונל פיירוול 2003 הרבה יותר טוב, ומונע יותר טוב פריצות למחשב.

פורסם

אז זהו כאחד שהיה לו את הזון אלרם אני רוצה לומר שהנורטון פרסונל פיירוול 2003 הרבה יותר טוב, ומונע יותר טוב פריצות למחשב.

מוזר,אני שמעתי בדיוק ההיפך.

פורסם
שאלה -

למישהו יש נסיון עם זה?

כן.

אפשר גם אפשר.

למיקוסופט אין את הזכות (כיום) "לחטט" לכל אחד ואחד במחשב האישי שלו.

אתה יכול להיות רגוע.

quote="E.L"]"]

ממש לא נכון.

פורסם

דבר ראשון תתקינו נורטון אנטיוירוס.....החברה סיימטק תעדכן לכם את האנטי וירוס..

דבר שני אני מצייע לא סתם זון אלרם אלה זון אלרם פרו זה עדיף.

דבר שלישי העדכונים של ווינדוס XP בטוחים ביותר אני מוריד אותם ואתמול במתקפה שהייתה על מערכות הפעלה של XP המחשב שלי לא סבל מבעיות ואני מאמין שזה בגלל העדכונים הן של סיימטק והן של ווינדוס

פורסם
דבר ראשון תתקינו נורטון אנטיוירוס.....החברה סיימטק תעדכן לכם את האנטי וירוס..

דבר שני אני מצייע לא סתם זון אלרם אלה זון אלרם פרו זה עדיף.

דבר שלישי העדכונים של ווינדוס XP בטוחים ביותר אני מוריד אותם ואתמול במתקפה שהייתה על מערכות הפעלה של XP המחשב שלי לא סבל מבעיות ואני מאמין שזה בגלל העדכונים הן של סיימטק והן של ווינדוס

התכוונתי ל-ZONE-ALARM PRO .

פורסם

לא צריך SERVICE PACK ,

צריך את כל השאר ...

ונ,ב : את רוב ה - SERVIC PACK אפשר להתקין , פשוט הוא מפסיק באמצע ( שבערך 80% מותקן כבר ) .

פורסם

KERIO (מקווה שלא טעיתי בשם) הוא פיירוול קטן, לא זולל משאבים וקל לקינפוג. מהשוואות שראיתי הוא צועד ראש בראש מול zone alarm ו norton

פורסם
שאלה -

למישהו יש נסיון עם זה?

אין שום בעיה להשתמש ב-UPDATE גם בווינדוז "מושאל".

לגבי ה-SERVICE PACK, אכן יש בעיה להתקין במערכת-הפעלה XP בלבד, יש לזה 5 פתרונות:

1. לא להתקין SP ל-XP, להתקין רק את כל העדכונים מה-UPDATE האונליין

2. קיים הליך מסובך שנועד לעקוף את הבעיה בהתקנת ה-SP, בעיקרון מבטלים את האקטיבציה (מסובך), מתקינים את ה-SP ואז מכניסים מחדש את ה-SERIAL ה"גלובאלי".

3. אפשר להשתמש במספרים סריאליים שעובדים עם ה-SP1 (כמובן הם מן הסתם כבר לא יעבדו ב-SP2). אם מחפשים מספיק באינטרנט אין בעיה למצוא (גוגל, אסטה-לה-ויסטה)

4. אפשר להתקין XP מ-CD שכבר כולל את SP1. לא ניסיתי, אמור לעבוד חלק. (אולי בשילוב עם פתרון מס'3)

5. אפשר פשוט לעבוד עם וינדוז 2000 שם אין בכלל את הבעיה הזאת, זה מה שאני עושה, מערכת הרבה יותר נורמלית (ממשק משתמש שלא נראה כמו צעצוע, פחות בזבוז זכרון, וכו')

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

יש לי 2 מחשבים מחוברים לרשת שאחד מהם פשוט נתקע בימים האחרונים בכניסה לרשת.

זה כולל גם את סמן ההורדה של העמוד.

כל התמונה כמעט תקועה ולהגיע עד לתיבת ה-E.MAIL שלי בלי שהוא יעצור לגמרי בדרך,זו משימה בלי אפשרית.

מוזר גם שבאתר MSN.CO.IL(פשוט נתקע) התופעה שכיחה בהרבה מאשר ב-CARSFORUM(איטי מאוד) למשל.

יש למישהו מושג מה הגורם?

• תוכן חדש...