Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[quote name=אחת מ-3 הלא משופרות החזקות ביותר".

.[/quote]

זאת אומרת שאני אחד מהשניים הנותרים בגלל שביום שישי הפסדת לי

(אפילו שפתחתי אחריך :!: ) :wink: !

הגלוז.

wrx 2001 8)

פורסם
אחת מ-3 הלא משופרות החזקות ביותר

אז מה זה אומר עלי.....? :king:

:wink:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

איזה אקסנוגמנט עם בעיות הבנה של לוגיקה פשוטה אתה.

אופס... "בעיות הבנה של לוגיקה פשוטה"...?

המממממ.........

וואלה,

אני באמת גניחט! :D

מגניב :!:8)

ישי - הגניחט עם הראלי הלא משופרת החזקה ביותר. :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אחת מ-3 הלא משופרות החזקות ביותר".

נתחיל מזה, שסטנדטי, אתה לא. פילטר אוויר ועוד כמה שטויות שיש לך, לי אין. אני רגיל כמו חדש.

ונמשיך בעובדה שלא הפסדתי לך. אולי התחלת אחריי (ככה אתה טוען), אבל הצלחת לעקוף אותי רק ב 130 בערך.

100 הייתי לפניך.

Back to the original - NC again.

פורסם

TB,אין לך אגזוז פתוח על הראלי?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

לא.

יש לי רק דוד אחורי....דוד זרימה חופשית, או לא יודע איך אומרים את זה. או בקיצור ולעניין - אגזוז מאחורה שעושה הרבה רעש. וזהו....אפילו לא טיפה יותר.

סטנדרטי. אגב, רייסים זה באמת לא מה שמעניין אותי באוטו הזה, אבל בכל זאת- לא ראיתי עדיין ראלי סטנדרטית או משופרת קלות, שלקחה אותי. לא עשיתי הרבה רייסים בחיים שלי, אבל בכללי - זה מה שראיתי.

ל KO3:

ההודעה שלך צוטטה לא נכון, וזה נראה כאילו אני רשמתי את מה שהגלוז רשם, ואת מה שאני באמת רשמתי, זה נראה כאילו אתה רשמת, רק שבטעות שכחת לצטט מישהו. ככה שמי שלא קרא את כל השרשור, יבין דברים לא נכונים בכלל....תערוך בבקשה.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...