Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רייס נגד ערס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רוני, אני לא מומחה בהורדת חלונות ברכבים אז בשיא העצבים והחום אני לא בדיוק חושב על איך להזיז לו את הרכב, במיוחד שזה הונדה סיוויק 1400 שנת 90 (המרובעות של פעם).

אם תלמד אותי איך מורידים חלונות, תאמין לי אני יותר לא אפגע באנשים שחוסמים אלא אני רק אדרדר להם את הרכב.

אני לא חושב שהיית צריך להזיז לו את הרכב, ולא מצדיק את מה שעשיתי (עשיתי את זה גם בשיא החום וממש במקרה, כי כשנשענתי על החלון להביט פנימה, הוא זז טיפה).

בכל זאת - להוריד לו לחץ אוויר בגלגלים או משהו בסגנון, זה לא הפתרון...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רוני, אני לא מומחה בהורדת חלונות ברכבים אז בשיא העצבים והחום אני לא בדיוק חושב על איך להזיז לו את הרכב, במיוחד שזה הונדה סיוויק 1400 שנת 90 (המרובעות של פעם).

אם תלמד אותי איך מורידים חלונות, תאמין לי אני יותר לא אפגע באנשים שחוסמים אלא אני רק אדרדר להם את הרכב.

אני לא חושב שהיית צריך להזיז לו את הרכב, ולא מצדיק את מה שעשיתי (עשיתי את זה גם בשיא החום וממש במקרה, כי כשנשענתי על החלון להביט פנימה, הוא זז טיפה).

בכל זאת - להוריד לו לחץ אוויר בגלגלים או משהו בסגנון, זה לא הפתרון...

רוני

וזה גם מסוכן.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
כן כל אלה שחושבים שיש להם אוטו מי יודע מה ומנסים לעשות פוזות ברמזור

רוצים פתיחות וזה אני חולה על אלה כי אני כרגע נוסע בטויטה קורולה 1600 הילוכים XLI הדגם של ה 5 דלתות מחות דעת אישית האוטו הזה מטוס אני מת עליו... קיצור בא לי איזה אחד עם DL מסכנה מחמם את המנוע שלו ומנסה לעשות פוזות קיצור אני הייתי עם חברה שלי באוטו אני עושה לה מהרגע שהוא יוצא ספרי עד שלוש ותראי איך הוא אוכל אבק... ככה היה אנחנו שומעים אותו מפרר משהו רציני שרף את הצמיגים האדיוט ונוסע חברה שלי ספרה עד שלוש אני יצאתי משכתי את ההילוך הראשון כמו שצריך עד שש בערך בלי הרבה מאמץ וכבר עברתי אותו...

בקיצור אני מת על אלה שחושבים שהם יכולים לעשות פוזות על כל אחד כי אני יודע שהאוטו שלי מהיר וזה כייף כזה לייבש אותם... תמיד אבל תמיד עד עכשיו לקחתי כל אוטו שעמד איתי ברמזור ורצה לעשות רייס חוץ מאיזה ג'יפ אחד שהעיף אותי אבל לא זוכר איזה...

יש עוד מלא סיפורי רייסים עם האוטו הזה אם תרצו אני יספר לכם..

האמת היא, שכדי לקצר, ההית צריך לכתוב:

נסעתי במשפחתית של אמא שלי,

איזו סובארו DL מסכנה ניסתה לעשות זינוק בעליה,

אבל צריך לתת הנדברקס והרבה גז בשביל זה.

ישר ההיתי בטוח שהוא רוצה לעשות רייס,

כי בדיוק חזרתי ממהיר ועצבני 2,

וגם חברה שלי אשך היתה בסרט,

ובסוף קרעתי את האמא של האוטו של האמא שלי,

אבל ניצחתי בגדול, אך, איך שיגלתי אותו!!! :p

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

אין עוד הרבה מה להוסיף, אבל כשתתקדם לערסים תודיע לנו...

אני בטוח שאנשים כבר מכינים תגובות מעניינות.

רק, בקיצור, בפעם הבאה ש"תפרסם" תנסה להשתמש

בקצת יותר סימני פיסוק מ"...".

פורסם

.... תן לי לחדש לך משהו. טויוטה קורולה זה לא מטוס. זה גם לא טיל שיוט וגם לא חללית קלינגונית (מאיפו לעזאזל זה הגיעה :!::?::wink::lol: ). אתה בדיוק מהילדים האלו שחושבים שהם יכולים לעשות פוזות עם פאקינג קורולה.....

רוני

רוני אתה היום במצב רוח טוב, אהבתי.

האמת שבבוקר בדקתי את השרשור ולא ציפיתי שבערב הוא יתפתח כל כך טוב,

גם צוקרמן לא איכזב. :p

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
הוא ליצן שצוחק על כולנו, בסוף זה יחזור אליו כמו בומרנג.

ורוני, אני לא מומחה בהורדת חלונות ברכבים אז בשיא העצבים והחום אני לא בדיוק חושב על איך להזיז לו את הרכב, במיוחד שזה הונדה סיוויק 1400 שנת 90 (המרובעות של פעם).

סתם...מעניין אותי...מי זה כולנו ?

פורסם
כן כל אלה שחושבים שיש להם אוטו מי יודע מה ומנסים לעשות פוזות ברמזור

רוצים פתיחות וזה אני חולה על אלה כי אני כרגע נוסע בטויטה קורולה 1600 הילוכים XLI הדגם של ה 5 דלתות מחות דעת אישית האוטו הזה מטוס אני מת עליו... קיצור בא לי איזה אחד עם DL מסכנה מחמם את המנוע שלו ומנסה לעשות פוזות קיצור אני הייתי עם חברה שלי באוטו אני עושה לה מהרגע שהוא יוצא ספרי עד שלוש ותראי איך הוא אוכל אבק... ככה היה אנחנו שומעים אותו מפרר משהו רציני שרף את הצמיגים האדיוט ונוסע חברה שלי ספרה עד שלוש אני יצאתי משכתי את ההילוך הראשון כמו שצריך עד שש בערך בלי הרבה מאמץ וכבר עברתי אותו...

בקיצור אני מת על אלה שחושבים שהם יכולים לעשות פוזות על כל אחד כי אני יודע שהאוטו שלי מהיר וזה כייף כזה לייבש אותם... תמיד אבל תמיד עד עכשיו לקחתי כל אוטו שעמד איתי ברמזור ורצה לעשות רייס חוץ מאיזה ג'יפ אחד שהעיף אותי אבל לא זוכר איזה...

יש עוד מלא סיפורי רייסים עם האוטו הזה אם תרצו אני יספר לכם..

האמת היא, שכדי לקצר, ההית צריך לכתוב:

נסעתי במשפחתית של אמא שלי,

איזו סובארו DL מסכנה ניסתה לעשות זינוק בעליה,

אבל צריך לתת הנדברקס והרבה גז בשביל זה.

ישר ההיתי בטוח שהוא רוצה לעשות רייס,

כי בדיוק חזרתי ממהיר ועצבני 2,

וגם חברה שלי אשך היתה בסרט,

ובסוף קרעתי את האמא של האוטו של האמא שלי,

אבל ניצחתי בגדול, אך, איך שיגלתי אותו!!! :p

:hihi: :hihi: :hihi: :hihi:

פורסם

את האוטו שלי לא הרבה מבינים מהו.

באים ערסים ושואלים, מה זה, זה XSI זה מה?

אני עונה שזה GTI וממשיך לנסוע.

ואם אחרי כן משיגים אותי ברמזור האדום ומזמינים אותי לרייס?

אני נותן לבחור ההוא שיפתח שיזיין את האוטומט שלו ושיעשה מה שהוא

רוצה.

אף פעם לא פתחתי ברמזור מול מישהו ברייס. שכל הערסים שיתגרו

שיהנו. כשבא אליי מישהו בהזמנה לרייס, אני עושה לו בסדר, ונוסע כרגיל.

ואז אני רואה אותו עובר אותי ואני והGTI צוחקים... חחח עכשיו הבן אדם הזה

ינסע כל היום כשהוא חושב "לקחתי 106 GTI" כשהוא בכלל לא יודע מה זה

האוטו הזה, אכפת לי? ממש לא. אני יודע שאני יותר מהיר ממנו וזה מספיק לי.

לא צריך הוכחות בשביל לנפח לי את האגו.

Race Smart

פורסם

לא קשור כל כך לעניין הערסים , לעניין החניות יותר , ופיתרון יצירתי להבנת הרמז הדק

מעשה שהיה כך היה. :)

בשכונה שלי לדוג' יש המון אבל המון אנשים שחונים באלכסון ותופסים 2 חניות

או ברווח של חצי רכב לפחות ואין יותר מידי חניה... יום אחד פשוט לא יכלתי יותר.. ועוד רכב של מישהו שלא גר בשכונה, וזאת הפעם השלישית שלו (חבר\ה של מישהו אני משער) ברציפות במשך כשבוע....

פתרון יפה שמצאתי אשר לא סיכן אף אחד, פשוט גרם לבעל הבית להזיז קצת את התחת ולהזיז שתי פחי אשפה ירוקים אשר חסמו לו את הדרך מקדימה ומאחורה.

היה יפה , גם יש לי תמונה של אחרי, אני משום מה לא מוצא אותה עכשיו. אבל זו גם שיטה כדי להבין את הרמז, ואכן מאותו מקרה הוא לא החנה יותר בצורה כזו, אני משער שזה בגלל זה או בגלל הפתק שגם הוספתי לו על השמשה שאם הוא עוד פעם יחנה ככה , הפחים יהיו על הרכב שלו... :evil:

ככה או ככה, זה עבד :p

פורסם
טויוטה קורולה זה לא מטוס. זה גם לא טיל שיוט וגם לא חללית קלינגונית.

(...)

רוני

חבר שלי התייחס לקורולה שלו בתור טנק. בטנק יש מספר תפקידים קבועים כידוע, וכך גם בטנק שלו:

1. נהג טנק (החבר הנ"ל)

2. נווט (החבר הנ"ל דיסלקט לכן צריך נווט שיגיד לו לאן לנסוע)

3. טען-קשר (תפקידו לטעון דיסקים לרדיו, ולתקשר עם טנקים אחרים באמצעות פלאפון)

4. מפקד (חברה שלו, מי חשבתם?)

לצערינו בקורולה אין צריח ותותח ולכן היא כמובן טנק ניגוח - ויעידו על זה מוסכי הפחחות המורשים של טויוטה כמובן :?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אתמול פירקתי פיאט 127 עם 5 ערסים...

הוא לחץ ואני נתתי לו לעקוף אותי כשהגענו לסיבוב בסוף של איילון הורדתי הילוך ולקחתי את הסיבוב על 140 ולא ראיתי במראות מה זה הרגשתי גבר ...

אחר כך חניתי ומישהו חסם אותי (בוקסטר S) אז ריססתי לו עם ספריי על האוטו, חוררתי לו את הצמיגים הכנסתי לו לוקטייט לאגזוז השתנתי לו בדלק והדבקתי לו מסטיקים על הריפודים... ואז הבאתי מלגזה הרמתי אותו יצאתי מהחניה והחזרתי לו את האוטו לאותו מקום כדי שיגנב כשהוא יחזור ויראה את האוטו באותו מקום.

בדרך הבייתה פתאום עקפו אותי A3, הונדה סיוויק קופה, טויוטה קורולה ו106 ראלי, נסעתי אחריהם וכשהגענו לרמזור ארבעתם נסעו באדום....

היה נחמד...

יש לי עוד סיפורי קרבות מהיום יום מי שרוצה לשמוע אז חופשי כי אני אחלה גבר תותח מלך מזיין את כולם קורע אימברזות ולוכד ברווזים מוסמך....

haters will hate

פורסם
טויוטה קורולה זה לא מטוס. זה גם לא טיל שיוט וגם לא חללית קלינגונית

מישהו פה בהה יותר מדי בערוצי "סינמה" בכבלים הספרתיים לאחרונה, הא?

:wink:

Toyota Corolla "Bird of Pray" Special edition

:D

MCS 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...