אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,357 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
התקנתי את המשחק ואני רוצה לשחק בו עם הגה אבל אני לא מצליח לשנות באפשרויות את האפשרות של המקלדת.. יש במשחק הזה בכלל אפשרות להגה?
הודעה אחרונה מאת Dark Jager, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
טוב, זה אחד המועמדים לשרשור ההזוי ביותר, מה לעשות.. אבל בגלל שמשעמם לי תוך כדי שאני עושה פעולות מסוימות זה נכנס לי לראש... קמתי בבוקר בידיעה שמיכל הדלק שלי כמעט ריק וצריך לדלק.. נזכרתי שמול העבודה יש "פז" ונותנים שם לנסות להתניע הונדה ג'אז.. ישבתי, לעשתי מקרוני עם עוף (כן, על הבוקר), לגמתי מהתה בסופו של דבר וחשבתי - שיט, מה אני אעשה עם הונדה ג'אז? הונדה ג'אז בכלל עדיף לי על פני ה-205?? אולי צריך לתת את הג'אז לאמא... אבל מצד שני למה? הרכב שלו במצב כמו חדש והיא מרוצה.. מספיק לה האיביזה.. אחי יכול לקחת את הפג'ו ואני אשאר עם ההונדה.. או שאולי למכור את ההונדה ולקנות איזה חיה? אבל אולי לא... לא יודע!!!! הגעתי לעבודה, חניתי, עבדתי, ובמשך היום חשבתי שוב ושוב מה לעשות עם ההונד…
הודעה אחרונה מאת עדי, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
השבוע היתה לי נסיעה די קצרה עם לירן... ואני לא יודע איך לתאר לכם איך נראתי בעצם לא נראתי התאדתי !!! הרגשתי שהב%#צים שלי נהפכו לב&%צים קשות! הרגשתי כמו טוסט ששכחו אותו די הרבה זמן בטוסטר! הרגשתי כמו בורקס ששכחו יותר מידי בתנור! הרגשתי כמו עוף צלוי שסבתא שלי שכחה בתנור שהייתי קטן! הרגשתי כמו בנזין שמנוע שורף רק ביחס של 1ליטר ל20 מטר! הרגשתי כמו מלון ששחכו אותו יותר מידי בשדה! הרגשתי כמו תירס בסיר לחץ! קצב פעימות הלב שלי עלה...ולא מהשלדה המטורפת של הרכב החום ששרר ברכב היה אדיר !רצח!!! מה קורה כשהסאנרוף פתוח ויש פקקים?!? בקיצור שתפו את כולנו מה אתם עושים ומה אתם מרגישים כאשר אתם נוסעים ב106 בלי מזגן?!?!
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
אתר שמציע מיגוון של מכוניות פיז'ו משופרות...(tuning cars) http://www.ecosse-peugeot.co.uk/ תהינו......
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם: חבר שלי היה בגרמנייה וראה באיזה אאודי במושב האחורי מושבי ספורט ספארקו לילדים קטנים השאלה שלי האם יש להשיג כאלה בארץ? והאם מישהוא ראה בארץ או בכלל מושבים כאלה?
הודעה אחרונה מאת djor, -
- 1 תגובות
- 909 צפיות
לפני כשעה יצאתי מבייתי לכיוון הקריות, שם גרה חברתי. נסיעה של 30 דקות שאני עושה כבר כשנה בצורה מונוטונית ומשעממת. אני גר בנהריה ויש כביש אחד בדרך שנקרא "עוקף עכו", מדובר בכביש של 3 ק"מ שנחשב לכביש בעל תשתית די טובה, והוא כולו ישר. ברמזור לפני אותו כביש אני נעמד מאחורי מונית אשר בה יושבים שני נערים שפוזלים על רכבי דרך החלון האחורי, טוב שהם לא הזילו ריר על החלון. לידי עומדת סוזוקי בלנו שבה נוהגת בחורה צעירה שהחליטה שהיא איבדה משהו ברכב והחליטה שבנסיעה היא תמצא את אותו חפץ, לכן כל הנסיעה שלי אחריה אני שם לב שהיא יורדת לשוליים ועולה חזרה, ציפצפתי לה כמה פעמים על מנת לגרום לה להבין שהיא סוטה מהנתיב אך ללא הועיל. כשעמדתי מולה שמתי לב שהיא לא ממש מחוברת לעצמה. ובכן ב…
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
- 29 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
http://www.peugeotsport.co.uk/game/index.html אחלה משחק.... השיא שלי היה 29 שניות....(אחרי הרבה אימונים ) בהצלחה
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעקבות השרשור - הראלי החדשה שלי גם אני התעסקתי עם התמונה במקצת....
הודעה אחרונה מאת marksab, -
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אהלן , יום שלישי בלילה חבר שלי אומר לי בצחוק "יאללה בוא לאילת" אנחנו צוחקים ולבסוף מחליטים שנוסעים הדרך הייתה ממש סבבה, רוב הנסיעה הייתה 120-140 , היו חלקים של יותר בדרך ראינו בין 2 אבנים דרדסים יושבים להם עם הממל"ז ביד, וכמובן סימנו עם האורות לכולם להוריד מהירות , מקווה שעזר אילת בתפוסה מ-ל-א-ה ! , פול כוסיות , כאשר הגענו לאילת, בכיכר אחרי הנמל תעופה (איפה שקניון מול הים) , גנבה את ההצגה פרארי אדומה עם מספר רישוי צהוב ו 3 אותיות אנגליות בתוכו , בנוסף יש שם מעט מאוד משופרות... ראיתי עוד 2 RSI , והונדה שמתאים לה ההגדרה אימפרזה (המבין יבין) החדר שהשכרנו היה מ-ד-ה-י-ם, אצטרף תמונות בהמשך, 100 ש"ח ליום ל 2 אנשים (כל אחד 100 ש"ח) ו 50 ש"ח לכל אחד אם …
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חיברתי אתמול ראוטר בין 3 מחשבים, לשניים מותקן win98se ולשלישי win98. כרטיס הרשת בשניים הראשונים מותקן מדרייברים מקוריים ובבדיקת IPCONFIG שניהם מזהים ונותנים כתובת לgateway. ואילו השלישי win98 דרייברים מאתר היצרן אבל אני לא בטוח ב100% שזה הדרייבר הנכון, למרות שהפרטים די זהים וwindows זיהה את הדרייבר כמתאים. לפי המידע על הרכיב הwindows טוען שהרכיב עובד. הראוטר מזהה את המחשב אבל המחשב לא נותן לראוטר כתובת וגם לא לוקח ממנה גישה לאינטרנט. הסרתי והתקנתי עשרות פעמים את הדרייבר ואת ההגדרות, גם של הפרוטוקול, ללא הועיל. השאלות הם: 1. האם כדאי להתקין win98se על המחשב השלישי? 2. האם בעת ההתקנה על מערכת הפעלה קיימת יהיה צורך להתקין את כל הדרייברים והתוכנות מחדש או שההתקנ…
הודעה אחרונה מאת lior218, -
-
חג אהבה שמח 1 2
מאת חלי-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חג אהבה שמח לכווווווווווווווווווווווולם ובמיוחד לאוהבים
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
-
- אחראי פורום
- 40 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
השרשור הזה נפתח כנקודה למחשבה, מה קורה כששילוש הקודש (פיז'ו+106+ראלי, למרות שאני מקבל את הרושם שגם רק אחד מאלמנטי הקודש היו מספיקים) מופיע בכותרת של הודעה, ללא כל תוכן. אז מה קורה? 28 הודעות ולמעלה מ-470 צפיות וזה ביממה אחת... אני בהחלט יכול להבין למה אומרים עלינו שאנחנו פורום 106 ראלי, או סתם פיז'ו, וחבל - כי למרות האופנה העיוורת הזו, המטרה של הפורום להיות פורום חובבי רכב באופן כללי, לא פורום "תראו, גם לי יש"... "ותחשבו על זה..." (שרשור הפיז'ו 106 ראלי -ללא תוכן- לשעבר)
הודעה אחרונה מאת E.L, -
-
נפלתי בוירוס עם מערכת הפעלה של 98.(עזרה)
מאת Guest TALOR- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נפלתי חזק בווירוס. ואני לא יכול להוריד את הווירוס בגלל שכנראה אני בין הבודדים שהותקפו באוינדאוס 98 . יש למישהו פיתרון בשבילי? אני חוזר-יש לי אוינדאווס 98. ורוב הסיכויים שמדובר על התולעת. כל החלונות שלי קיבלו סמלים חדשים ומשונים.
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 1 תגובות
- 687 צפיות
מכוניות אדומות, נהגים כועסים, ובכל זאת... עכשיו אני מבין למה הם מנצחים כל הזמן...
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני קורא בפורום באופן קבוע במשך כחודשיים . מכיון שכל כך נהנתי ממנו ומהאכזבה שלי מפורומים אחרים... הצטרפתי לפורום, בכוונה ללמוד ולהשכיל. אם היתי יכול להגיע למפגשים היתי אפילו תורם אבל... טוב מספיק לבזבז את זמנכם. לכו תקראו משהוא מועיל!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב לכולם אני חדש בפורום ושמי לירון. אני בדרך כלל מגיע למפגשים בימי שישי ומכיר אישית המון מכם.( השחור שמגיע עם לירן בראלי.. ) בכל אופן אני שמח שנרשמתי ומקווה להשכיל בנושא. בכל אופן שיהיה לכולם ערב טוב. הנה תמונה של היד שלי.... נו לפחות משהו... http://www.pbase.com/image/18331834
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
כמה אחוז מהאנשים שכותבים פה בפורום הם אשכנזים?
הודעה אחרונה מאת _307XSI_, -
- 10 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
וירוס חדש מתרוצץ בין בעלי מערכת ההפעלה WINDOWS. לכל אלה שהמחשב נכבה להם כמה שניות אחרי שהם מדליקים את האינטרנט: יש פיתרון: הורידו פאץ' למערכת כאן: http://microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/security/bulletin/MS03-026.asp הפאץ סותם חור אבטחה שהוירוס משתמש בו על מנת להפיל את המערכת. התקינו את הפאץ' במהירות. לאחר מכן - מיחקו את הוירוס עצמו. איך עושים זאת ? תחילה סיגרו בתפריט של Ctrl + Alt + Delete את הקובץ: msblast.exe ולאחר מכן גשו לתיקיה SYSTEM32 ומחקו את אותו קובץ מרושע...
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הXP עושה רסטרט בגלל שאיזהשהו service נסגר או מתרסק זה קורה גם לכמה חברים שלי!! לעוד מישהו? זה באג או וירוס? פאק זה פעם שלישית שאני כותב תהודעה הזאת, כל פעם הוא מתרסק לי זה עושה טיימר של 60 שניות
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תגידו מישהו פה אוסף דגמים של מכוניות???
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו חשב על משהו שווה לטו באב???? אין לי כוח שאומרים לי מתי לחגוג. כל שנה אותו זבל - מה עושים לטו באב, מה לא קנית לי מתנה מה לא הזמנת מסעדה? מה לא אחותי.... אין לי כוח לזה! זהו הייתי חייב למקום לפרוק את זה.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אז ככה... אמא שלי,אחותי אבא שלי, ובקיצור כל המישפחה טוענים שאני אובססיבי יותר מידי כלפי האוטו שלי... (פיז'ו 306 שיחייה)... האמת שעד עכשיו לא התייחסתי,אבל שאני חושב על זה, אני עושה דברים של משוגע!! כל הלילה (חוץ מלשבת פה בבית ולהיות פה בפורום..) אני יוצא כל בערך 20 דקות מהחלון ליראות לשלומו של האוטו שלי!! השאלה היא כזאת..אני היחיד עם הבעיה הזאת?? או שיש עוד חברה כמוני שאוהבים יותר מידי את הרכב שלהם???
הודעה אחרונה מאת Slow Sprinter, -
מזל טוב לסרגי X2 1 2 3
מאת אורן 16V- 32 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
קודם כל מזל טוב על מכירת ה GTI וכמובן מזל טוב על הקניה החדשה! נראית מ-ד-ה-י-ם !!! מת לראות אותה נותנת לי רכבות
הודעה אחרונה מאת SPL, -
- 29 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תהנו : http://www.pbase.com/redr1/rallye * נכון המספר לא מכוסה ... למה לי לכסות את המספר , שום עבירה לא מבוצעת בתמונות.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
איזה ביאוס גררו לי תאוטו היום בגלל שחניתי על המדרכה ליד הביצפר שלי זה מקום ממש ליד הכניסה, חניתי במקביל לשאר המכוניות שחונות בחניה הנורמלית. כמובן שהאוטו לא הפריע שמה לאף אחד ואין לי מושג למה גררו אותו, שיצאתי כבר עמד שמה אוטו אחר זה גם לא מדרכה שמישהו הולך שמה, סתם מין אי כזה שמפריד בין החניה לבין הכניסה לביצפר... כוס אמוק!! אחרי זה לקחתי מונית לחניון הזה (בערך 5 דקות הליכה אבל לא היה לי מושג בדיוק איפה זה ) בדקתי תאוטו ושילמתי 260 שקל עכשיו יש עוד קנס על 250 + 12 שקל על מונית 522 שקל שנזרקו סתם ככה לאוויר לפחות אם הייתי מקבל רק קנס על 250 שקל זה עוד בסדר, אבל הזונות גם גררו תאוטו!!! יש סיכוי לברר למה נגרר האוטו (יענו א…
הודעה אחרונה מאת OnlyKymco, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למי ששם לב שלא בלבלתי את המח כבר יותר משבוע (שזה לא טיפוסי) וחשב שאני אולי חולה (אז זהו שכשאני חולה אני מז**ן את המח יותר), להלן הסיפור (הכמעט) המלא. השמות שונו על מנת להגן על החפים מפשע, השמות המלאים שמורים במערכת: יום אחד אני ניגש למחשב שהושאר דולק כמה ימים (מוריד כל מיני זבלים מהרשת), ולמרבה ההפתעה אני מגלה שהמחשב תקוע על מסך ה-boot של ה-bios וצועק עלי invalid system disk או קללה דומה. אחרי בדיקה קלה גיליתי שה-harddisk שבק, אבל בצורה התיאטרלית ביותר, כולל רעשים מתכתיים מגניבים בהתנעה, מין קליקים כאילו היצור מהנוסע השמיני התיישב בפנים ומנסה לצאת, רק שכח שזה עשוי מתכת. ניסיתי כל מיני בעיטות, 44K, התנעה בדחיפה ומה לא. לא מזדהה ב-BIOS בכלל, ובקיצור - מת מות…
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
כמה פעמים חניתם את רכבם בחנייה ציבורית וחזרתם לרכב ואתם מסתכלים על הדלת שלכם ורואים את הצבע של האוטו שחונה לידכם על הדלת שלכם מה עושים עם ה**** האלה????
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קבלו משחק חדש אבל הרבה יותר משופר. http://www.bhmotorsports.com/CRASH/screenshots http://www.crashday-game.de/pages_e/screenshots.htm שמוליק
הודעה אחרונה מאת Q-PiXeL, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי קרייזלר m300 ואני מעוניין לשפר אותה חיצונית בלבד... למישהו יש רעיון?? או תמונות של קרייזלר משופרת?? אשמח לתמונות!
הודעה אחרונה מאת עומר, -
טליקו תתחדש 1 2 3
מאת יאשה והפיצפוצים- 33 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מזל טוב לטל המכונה "TALIKO" או "טל 1712" או "טל מה קורה אח שלי גיבור" בכל מקרה הבחור קנה / קיבל / מנצל יאריס T SPORT בצבע אדום אשששש אז שיהיה במברוק תעשה חיים , תעשה כסף , תעשה ילדים , תעשה בי*... החיפוש אחר הצרפתייה המושלמת הלך.... ( אין אחת כזאת , תבכו עד מחר )
הודעה אחרונה מאת Serginio,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 1,968 אורחים (הצג רשימה מלאה)