Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

* נכון המספר לא מכוסה ... למה לי לכסות את המספר , שום עבירה לא מבוצעת בתמונות.

תכסה, תכסה..... שלא יתנו לך דו"ח על חניה על המדרכה :lol:

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אחלה תמונות. מבריקות.

איך אתם מוצאים את הרקעים האלה..

באמת מכונית יפה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אחלה תמונות. מבריקות.

איך אתם מוצאים את הרקעים האלה..

באמת מכונית יפה.

שמוליק

באזור תעשייה קיריית עתידים

פורסם

יופי של תמונות!

אפשר לדעת באיזה צמצם/חשיפה השתמשת?

כשאני עשיתי סט צילומי לילה, הכל יצא לי צהוב בטירוף מהמנורות רחוב :?

עבדתי עם צמצם 1.8 בחשיפות של מעל שניה עם אסא 200 במצלמה ידנית. יצאו לי ממש חרא תמונות המכונית נראית כאילו היא בסופת חול.

פורסם
יופי של תמונות!

אפשר לדעת באיזה צמצם/חשיפה השתמשת?

כשאני עשיתי סט צילומי לילה, הכל יצא לי צהוב בטירוף מהמנורות רחוב :?

עבדתי עם צמצם 1.8 בחשיפות של מעל שניה עם אסא 200 במצלמה ידנית. יצאו לי ממש חרא תמונות המכונית נראית כאילו היא בסופת חול.

מנורות רחוב שפועלות על בסיס סודיום מאירות בתדר מסוים שאומנם לעין נראה נורמלי אבל למצלמה נראה ירקרק להחריד.

תיקון עם פונקציית הWhite Balance של המצלמה בהתאם למקור האור באותו לוקיישן יפתור את הבעייה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תוכן חדש...