Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור הזה נפתח כנקודה למחשבה, מה קורה כששילוש הקודש (פיז'ו+106+ראלי, למרות שאני מקבל את הרושם שגם רק אחד מאלמנטי הקודש היו מספיקים) מופיע בכותרת של הודעה, ללא כל תוכן.

אז מה קורה? 28 :!: הודעות ולמעלה מ-470 צפיות :!::!: וזה ביממה אחת... :shock:

אני בהחלט יכול להבין למה אומרים עלינו שאנחנו פורום 106 ראלי, או סתם פיז'ו, וחבל - כי למרות האופנה העיוורת הזו, המטרה של הפורום להיות פורום חובבי רכב באופן כללי, לא פורום "תראו, גם לי יש"...

"ותחשבו על זה..." :wink:

(שרשור הפיז'ו 106 ראלי -ללא תוכן- לשעבר)

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

והתשובה - כן.

אהההה לא.

בעצם אולי.

וגם זה בספק.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
HOLD IT! זה רק אני או שההודעה ריקה מתוכן ויש רק כותאת לנושא? :roll:

ואתה לא חושב שהכותרת עצמה היא נושא ראוי לדיון?

מה, אין לך מה להגיד על פיז'ו 106 ראלי? הרכב שהפך למיתוס עוד בחייו, המיני קופר של שנות ה-90, הלוטוס אליז להמונים?

ולרגע אחד בלי ציניות (קשה לי אבל אני אנסה): רכב שהוא באמת בעל יכולות גבוהות, וביחס למחירו יכולות גבוהות מאוד אפילו - שהפך, בין השאר בזכות הפורום הזה, לרכב בעל תדמית מסויימת מאוד של רכב למבינים בלבד - דבר שמשך אליו קונים שניסו להדביק לעצמם חלק מהתדמית הזו באמצעות הבעלות עליו.

לדעתי, ה"מיתוס" שקיים בברנז'ה לגבי הראלי די דפק אותה, העלה את מחירה, וגרם לה להתגלגל לידיים שאינן ממצות את יכולתה.

אנשים קונים ראלי כדי להיראות מבינים גדולים, כשלמעשה היו יכולים להינות הרבה יותר מרכב פחות ספרטני ,מהיר לא פחות בקו ישר וקל יותר לאחזקה. ואולי היו אפילו מוותרים על סיבוב ב-40 קמ"ש בנס הרים (עוד מיתוס ל"מבינים בלבד").

אתם לא מסכימים איתי שהראלי עברה תהליך כזה? שהתדמית של האוטו גדלה קצת מעבר למידותיו?

פורסם

אם כבר אני פה...

לא יודע מה יש לכולם מראלי, אני בהחלט מעדיף את ה GTI

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
אם כבר אני פה...

גם אני לא יודע מה יש לכולם מהראלי אם כבר אני מעדיף את הGTI אם כברGTI אז את ה205

פורסם
אם כבר אני פה...

אני מבין שנהגת על שלושתן בתנאי כביש שונים.

אתה יכול לפרט במה ה205GTI עדיפה על ה106GTI?

נוחות, אחיזה, זמינות כח, ביצועים וכו'?

ולזה שה106GTI עדיפה מהראלי אני חש שאלו שחוו את שתי המכוניות יסכימו איתך, מפני שמדובר באותה שלדה (מ****ת) בעקרון, אבל עם יותר כח, וברכב מפנק יותר אם כי כבד יותר.

אבל אין פה מי יודע מה בסיס להשוואה - מדובר על תקציב אחר ועל מיצוב אחר. אני מאמין שרבים מבעלי הראלי היו מחליפים לGTI אם זה היה באותו תקציב. להחליף ל205GTI כולם יכולים מחר. אז אתה מציע להם לעשות זאת?

פורסם
אם כבר אני פה...

ולזה שה106GTI עדיפה מהראלי אני חש שאלו שחוו את שתי המכוניות יסכימו איתך, מפני שמדובר באותה שלדה (מ****ת) בעקרון, אבל עם יותר כח, וברכב מפנק יותר אם כי כבד יותר.

אבל אין פה מי יודע מה בסיס להשוואה - מדובר על תקציב אחר ועל מיצוב אחר. אני מאמין שרבים מבעלי הראלי היו מחליפים לGTI אם זה היה באותו תקציב. להחליף ל205GTI כולם יכולים מחר. אז אתה מציע להם לעשות זאת?

אם לה הבנת ,אז המשפט שלי נאמר באירוניה :lol:

פורסם
אם כבר אני פה...

אישפוז אתה נכנס יותר מידי עמוק....

בוא נשאיר את השרשור הזה כמו שהוא - חסר תועלת ותוכן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...