Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אישפוז אתה נכנס יותר מידי עמוק....

כן, כולן אומרות לי את זה.

אתה גיניקולוג או פרוקטולוג?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אוף.. נמאס..:!::!:

בבקשה תרדו מהראלי הזאת :!::!::mad::mad:

היא פשוט לא משהו, צאו מזה, לא אגדה, לא מושלמת ולא צריכה להיות כזאת מושא להערצה :!::!:

דיי, אפילו האחראיי פורום נגררו לזה עכשיו.. צאו מזה לפני שתפלו לזה עמוק מידי ותשנו את שם הפורום ל 106 ראלי פורום ..

פורסם

היא פשוט לא משהו, צאו מזה, לא אגדה, לא מושלמת ולא צריכה להיות כזאת מושא להערצה :!::!:

דיי, אפילו האחראיי פורום נגררו לזה עכשיו.. צאו מזה לפני שתפלו לזה עמוק מידי ותשנו את שם הפורום ל 106 ראלי פורום ..

רסמי.

אין כמו 740 פשע.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

הלו, בלי הכללות.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש משהו בגלגלים הלבנים שעושה לי את זה...ולא רק לי...

ונכון-המון אנשים "עלו על הגל" וראו,שכאשר מהללים רכב מסוג מסויים ומשבחים אותו,

הוא הופך להיות מושא הערצה בעיני רבים.

יש רבים שקונים ראלי בשביל להגיד:"בוא'נה אחי,איזה שילדה מטורפת","איזה יציבות אח'שלי משהו בנזו**,כדאי לך גם לקנות".

ואז נוצר מצב שהרכב מגיע לידיים לא נכונות ("יש רייסים אח'שלי??"),ולא שומרים עליו,

ולא יודעים להעריך רכב טוב ואז פחות ראלי על הכביש.....

טוב,אולי קצת סטיתי מהנושא,אבל באמת שהכותרת של רועי ומספר הצפיות בת'רד,הוכיחו

שצירוף המילים "פז'ו 106 ראלי" גורם לכולם לעצור,להתרגש ולהיכנס...

אני מאז ומתמיד אהבתי רכב זה ובכלל את הצרפתיות כי בתור חובב סיבובים שכמוני אני מאמין שזה רק עניין של זמן אבל בעיקר כסף,עד שתהיה לי קליאו ספורט.

בקיצור,106 זה אוטו טוב,אבל באמת שמימדי הערצה שלו הגיעו לרמות מוגזמות.

יאללה,להתחיל להלל ולשבח קליאו ספורט.

פורסם

רסמי.

אין כמו 740 פשע.

אז זהו שאני לפחות לא משבח, מהלל ומקלס את ה 740 שלי כמו ה 106 שלך... (ללא שום הצדק) :!:

פורסם

אהמ...ערן..(E L)..האוטו שבAVATAR שלך שייך לחבר שלי.

בחור מאוד נחמד,רו"ח,בגילי,העונה לשם אנדי.הוא חי בביטניה באושר ואושר ואם תיצור איתו קשר (מהיכן שהתמונה נלקחה),תגלה שכבר שנה שהוא בונה את האוטו שלו במיפרט זהה (כמעט) לחלוטין לאוטו שלי (בלוק 1600,וייפר,מיצערת,גיר,כיסאות,הפשטה,ברלינגו וכו וכו).

כמובן שלי אין כסף לג'נטים שלו.... :(

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
אהמ...ערן..(E L)..האוטו שבAVATAR שלך שייך לחבר שלי.

אאוץ'... :hihi:

רסמי.

אין כמו 740 פשע.

:mm_yeah:

רסמי, אין כמוך, ישי.

צוקרמן, אני חייב לשבח אותך על יכולתך המופלאה ליצור שרשור שיגיע ל-12 עמודים

ול-2500 hits מכלום.

כישרון מולד? :roll:

:wink:

MCS 2008

• תוכן חדש...