Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש עבודה....

edan82
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב אנשים,ההודעה שלי לא קשורה לפורום בכלל,אבל אולי מישהו מכם מחפש או מכיר מישהו שמחפש עובד ?

פשוט אני חייל משוחרר טרי,ומחפש משהו שיעסיק אותי.....

אני בן 21 מבת ים,יש לי חוש טכני די מפותח ויכולת קליטה מהירה.

שירות צבאי- קצין חי"ר (גבעתי לשעבר,רובאי 12).

ותעשו טובה אבל אם יש לכם כל מיני הודעות\הערות סתם לא קשורות אז אל תכניסו אותן לפה,כי אני די רציני בקטע הזה.

בקיצור,אם יש לכם מה להציע,תשלחו לי הודעה פרטית או לאי מייל- [email protected]

תודה מראש,עידן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ותעשו טובה אבל אם יש לכם כל מיני הודעות\הערות סתם לא קשורות אז אל תכניסו אותן לפה,כי אני די רציני בקטע הזה.

אז סתמו ת'פה ש'לכם!

פורסם

דווקא רוב המקומות שניסיתי אמרו שהם מחפשים אחרי צבא... תפתח עיתונים, יש המון הצעות... אצלינו בשקמה ובגל גפן, וגם בלוח העיר וכד' יש פשוט המון הצעות, במיוחד לכאלה עם רקע טכני.. מפעלים/מחשנים/הרכבות... יש המון הצעות.. למה שלא תחפש? חוץ מזה אני מתכנן לעשות רישיון לדו"ג ולעבוד בשליחויות... אומנם מסוכן, אבל אפשר לעשות כסף טוב... מה דעתך?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

תראה, יש לך כבר הכשרה ספציפית מאוד בידיים, שהופכת אותך לאטרקטיבי למוסדות מסויימים.

אז אם זה בראש שלך - יש בעיתונים בזמן האחרון מודעות עם סמל מדינת ישראל עליהן, המחפשות קצינים קרביים במיל' לתפקידים מאתגרים (לאו דווקא תפקידי שטח).

אם זה בראש שלך - תנסה ליצור איתם קשר, להתקדם קצת בתהליך המיון ולראות אם זה מתאים לך.

פורסם

האמת שמה שאמרת לגבי ה"מוסדות" שמחפשים אנשים כמוני,זה נכון וזה תפור עלי, הבעיה היא שאני מתכנן לטוס לחו"ל בעוד שנה וחצי לתקופה בלתי מוגבלת,ואותם מוסדות מקבלים רק מי שמוכן להתחייב אליהם לתקופה ארוכה מאוד,וזה לא ממש מתאים לי.

ואגב,אם כבר אני מעדיף תפקיד שטח...יותר מעניין :wink:

האמת שאני גם חושב לעשות רשיון ל-500 סמ"ק וללכת בינתיים לעבוד בשליחויות כדי שיכנס קצת כסף לחשבון בנק....

עוד משהו שאני בודק כרגע זה הנושא של אבטחת אוניות נופש,זה אחלה כסף שבעולם,זה לראות עולם,וזה גם מאוד מתאים לרקע הצבאי שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...