Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש פה הרבה ח'ברה שגרים במרכז, ועוד יותר כאלה שהם תפרנים כמוני, אז אני פונה אליכם בבקשה:

אני צריך המלצות למסעדות בשריות (אבל שעדיין יהיה בהן משהו לבנות) טובות באיזור תל-אביב ועד הרצליה, כאשר רצוי שארוחת ערב נורמלית לא תעבור את סכום ה 50 שקל בהרבה (סה"כ אנחנו חיילים תפרנים ורעבים).

המלצות, הכוונות וכדומה יעזרו לי מאוד.

כמו כן, אם מישהו יכול לתת לי הסבר פשוט על איך להגיע מאיזור תל-אביב לרעננה (רח' אחוזה - הרח' המרכזי), זה יעזור לי מאוד מאוד. אפשר דרך כביש 4 או איילון, מה שבא לכם.

שוב תודה לכולם.

עריכה: כבר הבנתי איך להגיע לרעננה (דרך כביש 4, או שפשוט יורדים באיילון ומיגעים לכביש 4...). אז תודה לכל העונים. תתמקדו באוכל, או שהבנות שאני יוצא איתן יכעסו. :lol:

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נאפיס אבל זה גועל נפש............... בהרצליה..........

אבל יש את אבו חאלד בכניסה להרצליה קיפוח אחרי הקאנטרי והקניון....

וזהו כל השאר יוקרתי מדיי................

גם פיצה מר לא רעה ויש שם אחלה תוספות בשריות לפיצה.... כמו חזה אווז פפורני וכו וכו................

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
נאפיס אבל זה גועל נפש............... בהרצליה..........

אבל יש את אבו חאלד בכניסה להרצליה קיפוח אחרי הקאנטרי והקניון....

וזהו כל השאר יוקרתי מדיי................

גם פיצה מר לא רעה ויש שם אחלה תוספות בשריות לפיצה.... כמו חזה אווז פפורני וכו וכו................

אני אוכל כשר, אז פיצה בשרית יורד מהפרק.

חוצמזה אנחנו מחפשים יותר מסעדה, לא פיצריה.

מה רע בנאפיס? שמעתי עליה רק דברים טובים (אבל אף פעם לא הצלחתי להבין איפה זה).

פורסם

נאפיס סבבה........ קבל הסבר...........

אתה יורד מאיילון בהרצליה ממשיך ישר מתחת לגשר של כביש החוף... אחרי בנינן מרכזים(תחנת דלק של דלק + מקדונלד) אתה לוקח ימינה ברחוב גלגלי הפלדה....

לפני סוכנות של VIP MOTORS אתה לוקח ימינה (או בקיצור פניה ראשונה ימינה)

ובסוף הרחוב עוד פעם ימינה (קפה מצדה) סע ישר נאפיס נמצא בסוף הרחוב... בהצלחה במציאת חניה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
נאפיס סבבה........ קבל הסבר...........

אתה יורד מאיילון בהרצליה ממשיך ישר מתחת לגשר של כביש החוף... אחרי בנינן מרכזים(תחנת דלק של דלק + מקדונלד) אתה לוקח ימינה ברחוב גלגלי הפלדה....

לפני סוכנות של VIP MOTORS אתה לוקח ימינה (או בקיצור פניה ראשונה ימינה)

ובסוף הרחוב עוד פעם ימינה (קפה מצדה) סע ישר נאפיס נמצא בסוף הרחוב... בהצלחה במציאת חניה

נראה לי שקצת התבלבלת או שנאפיס עברו למקום אחר........

לפני סוכנות של VIP MOTORS אתה לוקח שמאלה (או בקיצור פניה ראשונה שמאלה)

ובסוף הרחוב עוד פעם שמאלה (קפה מצדה ימצא מצד ימין שלך חנות רהיטים לופט ממולך) סע ישר נאפיס נמצא בסוף הרחוב... בהצלחה במציאת חניה - יש חניון חדש ממול נאפיס

פורסם

תנסה את בורגוס ... אתה נכנס להרצליה לרח' שד' גלים ... הרח' הראשי של האיזור תעשייה איפה שכל המסעדות ... אתה עובר בערך 3 רמזורים ועושה פרסה , והמסעדה מצד ימין שלך .

אההה .... אם אתה מגיע לשם תגיד שאתה רוצה את ההנחה של ישי וזרזיר , אם עדיין יסכימו להגיש לך אז תזמין איזה 3 קנקני מיים ותעשה הרבה רעש ... הם כבר יבינו למה התכוונת !

אהה ... יש להם אחלה של המבורגר ... והמלצריות שם ... אחחח ... משהו מהתנזים ! או יותר נכון משהו מגדודי עז (לירן) אדין אל קסאם !!! אחחחח ....

מומלץ לא לקחת את החברה ... חבל עליה ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אם אתה כבר הולך לבורגוס,

מה שלא תעשה,

אל תזמין סלט עוף.

א. אין כזה דבר, סלט עוף זה אוקסימורון.

ב. רק חאפרים מעדות המזרח (כמו אביב) שזאת הפעם הראשונה בחיים שלהם שהם מבקרים בהרצלייה קיפוח מזמינים את זה.

ג. תציק לברמן לאחמ"ש ולמלצריות חופשי. חוץ מחן. זאת אישתי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

יש בשנקר את הזוזוברה, חביב ולא יקר. אוכל תאילנדי.

אגדיר מצויין ויש את הים בורגר, עם לא רע בכלל ולא יקר.

אם חשקה נפשך במשהו קצת יותר רציני אך עדיין לא שחיטה, יש את עד העצם ששווה כל שקל שתשאיר שם.

לגבי להגיע לרעננה לרחוב אחוזה , צומת רעננה מרכז פונים שמאלה ואתה באחוזה :roll:

פורסם

תודה לכולם על התגובות (אז אני מבין שבתל-אביב אין אוכל? :lol:)

בכל מקרה, אולי תחליטו כבר איפה זה "נאפיס"? (ליביו, נראה לי אתה מקבל צילצול היום בערב..).

מה טווח המחירים בערך שם ובמסעדות אחרות שהצעתם?

שוב תודה על ההענות. :wave2:

פורסם

אחוזה- הכי קל להגיע דרך גהה,אתה עובר את מורשה לכיוון צפון ונוסע תמיד על הנתיב השמאלי,ברמזור הראשון שיש לך אתה פונה שמאלה-ברוך הבא לרח' אחוזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
או המבורגר 250 גרם.

דהה.....

בורגוס, לפי מיטב הבנתי, זה יענו כמו "בורגרס-בר" בירושלים עיה"ק?

(למי שלא בטוח מה זה, זה מה שמעיק על הבטן כשאתה בנסרים).

• תוכן חדש...