Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מין קבוצתי בחיל האוויר: חיילת אחת ו-15 חיילים

15 חיילים מבסיס חיל האוויר במרכז הארץ השתתפו לפני כחמישה שבועות במסיבת מין עם חיילת המשרתת עמם. בחיל האוויר מינו קצין בודק לחקירת הפרשה, והוא העביר את ממצאיו לפרקליטות הצבאית שתקבע האם להגיש כתבי אישום נגד החיילים המעורבים בפרשה.

מפרטי תחקיר האירוע עולה כי האורגיה התבצעה בהסכמת החיילת, בת ה-20. ואולם גורמים בבסיס מסרו ל"ידיעות אחרונות" כי מדובר בחיילת בעייתית שסבלה בעבר מבעיות אישיות. גורם המעורב בחקירה העריך כי יתכן שלא יהיה אפשרי להאשים את המעורבים באירוע בעבירות חמורות, ויתכן שמדובר רק בעבירה על חוקי הצבא.

האירוע התרחש ביום שישי אחר הצהריים. א', חייל ששירת בעבר בגף הרכב בבסיס, אסף את החיילת שנשארה בסוף השבוע באחת היחידות בבסיס. גורמים המעורבים בחקירה סיפרו כי האירוע התרחש במספר מקומות בגף הרכב. תחילה נכנסה החיילת עם מספר חיילי סדיר לחדר המועדון והחלה, לטענת החיילים, "להשתעשע" עם כולם. לאחר מכן היא עברה עם מספר מהחיילים לפנצ'ריה, וביקשה לקיים עם אחד מהם יחסי מין מלאים.

עוד עולה מהתחקיר, כי בהמשך ירדה החיילת עם כמה חיילים ל"מחלקת החירום", וביקשה לקרוא לחיילים נוספים. בעקבות בקשתה, התקשר אחד החיילים לחבריו ולמקום הגיעו חיילים נוספים, בהם אנשי קבע. בהמשך קיימה החיילת יחסי מין עם כמה מהחיילים בעוד חבריהם צופים באירועים, מבלי שאיש מהנוכחים מנסה לעצור את המתרחש. למקום הגיעו גם שני נגדים. אחד מהם סירב לבקשתה לקיים עמו יחסי מין, ועזב את המקום.

החיילים תכננו שלא לחשוף את הפרשה, אולם המקרה נתגלה לאחר שאחד הנגדים סיפר בהומור לקצין התורן, סגן מפקד הגף, כי חייליו "עשו בלאגן". הקצין פתח בבירור ודיווח על הפרשה למפקדיו. מדובר צה"ל נמסר בתגובה: "מדובר באירוע חמור וחריג שבגינו מונה קצין בודק שיחקור את הפרשה. צה"ל רואה תופעות אלה בחומרה רבה".

למה אני משוחרר כבר?? ולמה לא היתי במילואים...

http://news.walla.co.il/?w=//422205news.gif

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי בתוררררררר? :lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

לא חסר כאלו....

אצלי בבסיס , תפסו קצינה תוך כדי מעשה... במבנה נטוש...

נפלא... האמת סיפורים כאלו רק משמחים אותי ... מה רע?

היא נהנתה , החיילים נהנו , והכל בא על מקומו בשלום..

* אם היא עשתה את הדברים בהסכמה כמובן , סבבה!

:D

פורסם

את ההודעה הזאת צריכים לקרוא כל אלה מהשרשור של איך להוציא גימלים...

שיבינו מה הם מפסידים שכשהם יושבים בבית ומאוננים מול הפורום, חברים שלהם שלא הוציאו גימלים טוחנים בצבא. טוחנים חיילות התכוונתי.

פורסם
חובה לדעת איך היא נראית..

VOVKA, יש לך שמץ?? :p

:wink::wink:

לפני או אחרי ה"עליה לרגל" :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

כתבה כזו מעוררת בי חלחלה.

לא משנה אם זה היה בהסכמה, בחורה ששוכבת עם 15 בחורים יש לה בעיה נפשית בדיוק כמו לאותם חיילים אומללים שניצלו את הבעיה הנפשית שלה.

מצטער אם אני נשמע מתחסד או אם אני במיעוט בדעתי אבל זו דעתי. הייתי בטוח שאני אכנס לפה ואקרא תגובות שונות ממה שקראתי.

פורסם

לא משנה אם זה היה בהסכמה, בחורה ששוכבת עם 15 בחורים יש לה בעיה נפשית בדיוק כמו לאותם חיילים אומללים שניצלו את הבעיה הנפשית שלה.

מצטער אם אני נשמע מתחסד או אם אני במיעוט בדעתי אבל זו דעתי. הייתי בטוח שאני אכנס לפה ואקרא תגובות שונות ממה שקראתי.

מסכים.

15 זה פשוט מוגזם...!

Back to the original - NC again.

פורסם

אתה טועה , זה משנה מאוד שזה היה בהסכמה , אתה מבין את ההבדל

הוא עצום...

דעתך היא דעתך , אתה לא היית עושה את זה , אבל להגיד שלאחת שעושה את זה עם 15

יש בעיה נפשית , זו טענה לא במקום שכן קודם כל זכותה ( אומנם לא במסרגת הצבאית)

ודבר שני אין ההעדפות המיניות של אדם כל עוד הן חוקיות , צריכות לקבוע האם הוא בן אדם

שפוי או לא.

איזה תגובות ציפית לקרוא?

אם היה מדובר במעשה ללא הסכמה , כולנו היינו מזדעזעים , אבל מדובר במקרה בהסכמה מלאה.. אתה מבין ה-ס-כ-מ-ה

שגבר יעשה את זה עם 4 בחורות הוא יהיה מלך , אבל שחלילה בחורה?!

למה?

היא עשתה את זה , נהנתה, סבבה .

פורסם

מסכים.

15 זה פשוט מוגזם...!

ומי אתה שתקבע , מה מוגזם ומה לא.. ההעדפות המיניות הן של האדם בלבד.

לפי מה החלטת שזה מוגזם?

שמעת על יוסטון 640?!

:roll::wink:

פורסם

מסכים.

15 זה פשוט מוגזם...!

ומי אתה שתקבע , מה מוגזם ומה לא.. ההעדפות המיניות הן של האדם בלבד.

לפי מה החלטת שזה מוגזם?

שמעת על יוסטון 640?!

:roll::wink:

לא...לא שמעתי.....

ואני לא אחד שיכול לקבוע מה מוגזם ומה לא. כל אחד והעדפות המיניות השונות שלו (זה בסדר לירן...אנחנו איתך).

אבל בחורה שמצפצפת בצורה כ"כ רצינית על החוקים בצה"ל, ומתעסקת עם לא פחות מ 15 גברים, זה מוגזם. גם הגברים אשמים. אני לא חושב שהם עשו משהו רציני שהם צריכים לחטוף כלא או משהו כזה. ממש ממש לא. כי היא בחרה שהיא רוצה לעשות את זה. סבבה לה, אבל אחרי הכל, גם אם זה היה בחור אחד ו 15 בנות, בתוך בסיס, זה מוגזם. לדעתי.

בלי קשר - 15 גברים. אתה באמת מאמין שכווולם היו בריאים, לא חולים בכלל, בלי שום דבר, ועם קונדום? כי אם לא, לך תידע איזה מגיפה יכולה לפרוץ שם. הוא מדביק אותה, והיא מדביקה חצי מצה"ל.... :lol:

Back to the original - NC again.

פורסם

אתה טועה , זה משנה מאוד שזה היה בהסכמה , אתה מבין את ההבדל

הוא עצום...

דעתך היא דעתך , אתה לא היית עושה את זה , אבל להגיד שלאחת שעושה את זה עם 15

יש בעיה נפשית , זו טענה לא במקום שכן קודם כל זכותה ( אומנם לא במסרגת הצבאית)

ודבר שני אין ההעדפות המיניות של אדם כל עוד הן חוקיות , צריכות לקבוע האם הוא בן אדם

שפוי או לא.

איזה תגובות ציפית לקרוא?

אם היה מדובר במעשה ללא הסכמה , כולנו היינו מזדעזעים , אבל מדובר במקרה בהסכמה מלאה.. אתה מבין ה-ס-כ-מ-ה

שגבר יעשה את זה עם 4 בחורות הוא יהיה מלך , אבל שחלילה בחורה?!

למה?

היא עשתה את זה , נהנתה, סבבה .

תקשיבו ללירן, הוא מדבר מניסיון. גם הוא היה עם 15 גברים בבת אחת.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...