Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה עבירה בדיוק עומדים להעמיד את החבר'ה האלו לדין?

את הקצינים/מפקדים ברור שאפשר לשפוט כי יש יחסי סמכות וכו' אבל מה עם החיילים באותה דרגה של החיילת הנ"ל? לא נראה לי שהיתה פה עבירה בכלל ואם ידביקו להם משהו אז זה עיוות דין לגמרי.

ואני לא בא לשפוט פה אם 15 זה יותר מדי או פחות מדי (אני לא יודע מה אני הייתי עושה אם היו באות אלי 15 חיילות כשהייתי בצבא ורוצות :ladysman: איתי...) אבל אם הולכים לטעון שהיא לא בדיוק שפויה אז נשאלת השאלה - מה לעזאזל היא עושה בצבא??? יש מלש"ביות שפויות לחלוטין שמקבלות פטור על "עודף בנות בצה"ל" מה שזה לא יהיה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הקצינים/מפקדים ברור שאפשר לשפוט כי יש יחסי סמכות וכו' אבל מה עם החיילים באותה דרגה של החיילת הנ"ל? לא נראה לי שהיתה פה עבירה בכלל ואם ידביקו להם משהו אז זה עיוות דין לגמרי.

ואני לא בא לשפוט פה אם 15 זה יותר מדי או פחות מדי (אני לא יודע מה אני הייתי עושה אם היו באות אלי 15 חיילות כשהייתי בצבא ורוצות :ladysman: איתי...) אבל אם הולכים לטעון שהיא לא בדיוק שפויה אז נשאלת השאלה - מה לעזאזל היא עושה בצבא??? יש מלש"ביות שפויות לחלוטין שמקבלות פטור על "עודף בנות בצה"ל" מה שזה לא יהיה.

זאת עברה.

על פי חוקי מטכ"ל חייל לא יכול להתקרב לחיילת למרחק של פחות מ 40 ס"מ.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
כתבה כזו מעוררת בי חלחלה.

לא משנה אם זה היה בהסכמה, בחורה ששוכבת עם 15 בחורים יש לה בעיה נפשית בדיוק כמו לאותם חיילים אומללים שניצלו את הבעיה הנפשית שלה.

מצטער אם אני נשמע מתחסד או אם אני במיעוט בדעתי אבל זו דעתי. הייתי בטוח שאני אכנס לפה ואקרא תגובות שונות ממה שקראתי.

אתה טועה , זה משנה מאוד שזה היה בהסכמה , אתה מבין את ההבדל

הוא עצום...

דעתך היא דעתך , אתה לא היית עושה את זה , אבל להגיד שלאחת שעושה את זה עם 15

יש בעיה נפשית , זו טענה לא במקום שכן קודם כל זכותה ( אומנם לא במסרגת הצבאית)

ודבר שני אין ההעדפות המיניות של אדם כל עוד הן חוקיות , צריכות לקבוע האם הוא בן אדם

שפוי או לא.

איזה תגובות ציפית לקרוא?

אם היה מדובר במעשה ללא הסכמה , כולנו היינו מזדעזעים , אבל מדובר במקרה בהסכמה מלאה.. אתה מבין ה-ס-כ-מ-ה

שגבר יעשה את זה עם 4 בחורות הוא יהיה מלך , אבל שחלילה בחורה?!

למה?

היא עשתה את זה , נהנתה, סבבה .

תקשיבו ללירן, הוא מדבר מניסיון. גם הוא היה עם 15 גברים בבת אחת.

זה לא היה במקום....

למה? ככה!

פורסם

זאת עברה.

אוי עשה לי טובה...

הם לא עשו פה שום דבר רע....

בסך הכל "מסיבה" בהסכמה... אל תיהיו כאלה צדיקים.... אני לא רואה פה שום דבר רע הבחורה ביקשה שיבואו עוד אנשים בהתחלה היה מספר קטן של אנשים והיא ביקשה מאנשים שיבואו עוד אנשים אתה לא יכול להאשים את החיילים שקיימו איתה יחסי מין אחרי שהיא ביקשה מה אתה היית מסרב..? עשה לי טובה אף אחד לא היה...

למה? ככה!

פורסם

זאת עברה.

אוי עשה לי טובה...

הם לא עשו פה שום דבר רע....

בסך הכל "מסיבה" בהסכמה... אל תיהיו כאלה צדיקים.... אני לא רואה פה שום דבר רע הבחורה ביקשה שיבואו עוד אנשים בהתחלה היה מספר קטן של אנשים והיא ביקשה מאנשים שיבואו עוד אנשים אתה לא יכול להאשים את החיילים שקיימו איתה יחסי מין אחרי שהיא ביקשה מה אתה היית מסרב..? עשה לי טובה אף אחד לא היה...

מה אתה רוצה ממני :?::shock:

WILL שאל על מה כבר יכולים להעמיד אותם לדין ואני עניתי.

איפה ראית את הדעה שלי על הנושא :?:

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

לא משנה אם זה היה בהסכמה, בחורה ששוכבת עם 15 בחורים יש לה בעיה נפשית בדיוק כמו לאותם חיילים אומללים שניצלו את הבעיה הנפשית שלה.

מצטער אם אני נשמע מתחסד או אם אני במיעוט בדעתי אבל זו דעתי. הייתי בטוח שאני אכנס לפה ואקרא תגובות שונות ממה שקראתי.

אתה טועה , זה משנה מאוד שזה היה בהסכמה , אתה מבין את ההבדל

הוא עצום...

דעתך היא דעתך , אתה לא היית עושה את זה , אבל להגיד שלאחת שעושה את זה עם 15

יש בעיה נפשית , זו טענה לא במקום שכן קודם כל זכותה ( אומנם לא במסרגת הצבאית)

ודבר שני אין ההעדפות המיניות של אדם כל עוד הן חוקיות , צריכות לקבוע האם הוא בן אדם

שפוי או לא.

איזה תגובות ציפית לקרוא?

אם היה מדובר במעשה ללא הסכמה , כולנו היינו מזדעזעים , אבל מדובר במקרה בהסכמה מלאה.. אתה מבין ה-ס-כ-מ-ה

שגבר יעשה את זה עם 4 בחורות הוא יהיה מלך , אבל שחלילה בחורה?!

למה?

היא עשתה את זה , נהנתה, סבבה .

תקשיבו ללירן, הוא מדבר מניסיון. גם הוא היה עם 15 גברים בבת אחת.

זה לא היה במקום....

ככה זה שאין מה להגיד ועדיין רוצים לכתוב הודעה...

לא כל דבר הוא צחוק.

פורסם

מסכים.

15 זה פשוט מוגזם...!

נכון :!: זה מוגזם, מילא 12, אבל 15 :?: , מה היא זונה?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

אם אני לא טועה קראתי על זה בוואלה והיה כתוב שלבחורה יש איזה שהן בעיות (אם אני טועה אני מצטער אין לי כח לקרוא את זה שוב).

לדעתי האישית חיילת ששוכבת עם 15 גברים בו זמנית היא חיילת במצוקה שזקוקה לתשומת לב וזו כנראה הדרך היחידה שהיא יכולה לקבל אותה ועוד שמי יודע כמה אחרים צפו בה (או שה15 זה כולל הצופים, אין לדעת).

זה שזה נעשה בהסכמה עדיין לא אומר שהיא נהנתה ועדיין זה לא אומר שאחרי כן היא לא תסבול מכך.

אני לא פסיכולוג ואני לא מתיימר להיות אחד, למרות זאת אני די בטוח שפסיכולוג שינתח את המקרה יקבע שהבחורה לא כל כך יציבה (בעדינות).

חבל שלא נדע איך הסיפור נגמר כדי שנוכל לדעת אם באמת זה היה כל כך תמים וכיפי כמו שהרוב כאן חושב, בכל מקרה בטוב זה כבר לא יגמר.

עריכה: ידעתי שזכרתי משהו -

ואולם גורמים בבסיס מסרו ל"ידיעות אחרונות" כי מדובר בחיילת בעייתית שסבלה בעבר מבעיות אישיות.
פורסם
חובה לדעת איך היא נראית..

VOVKA, יש לך שמץ?? :p

:wink::wink:

את זה אני מברר.... :lol: מעניין אם אני מכיר אותה... עם כן, אני מזמין אותה לוילה עם 30 גברים :lol:

פורסם

אח אח אח חבל אני לא הייתי שם מצטרף איתם לחגיגה כמובן שהכל היה בהסכמה של הבחורה

ככה שאם אף אחד שם לא היה מלשין אז אף אחד לא היה יודע.

בחורה באמת משוגעת אבל אתם יודעים יש הרבה בחורות כאלה משוגעות שמחפשות ריגושים מיניים 8)

אבל רק אותי דפקו בצנחנים 3 שנים לבנון חברון איפה שאתם רוצים הייתי אחרי לצנחנים :2gunfire:

פורסם
חובה לדעת איך היא נראית..

VOVKA, יש לך שמץ?? :p

:wink::wink:

את זה אני מברר.... :lol: מעניין אם אני מכיר אותה... עם כן, אני מזמין אותה לוילה עם 30 גברים :lol:

חולי נפש, בואו נעשה סקר של מי פה היה מצטרף לו יכל לחגיגה החולנית הזו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...