Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מעניין אותי, בגלל שאני נושא על my precious לאילת, ואני הולך בכל מקרה להתמקם כ-1 ק"מ מהגבול המיצרי - מה יש שם בטאבה שכדאי לראות? האם כדאי בכלל לעבור את הגבול?

חשוב לציין שבמזנו כבר יצא לי לנסוע למיצרים, ושהיתי שם שבוע, בקהיר והסביבה... היה חביב ביותר... והמומיות היו אדיבות במיוחד! אם לא להחשיב כמובן שהן שכבו מבלי לזוז בתוך ארונות זכוכית...

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

בטאבה אין מה לראות.. מה שטוב בסיני זה החופי אלמוגים המדהימים בעיקר בדהאב (שעתיים ואולי יותר מהגבול..), הסטלאבט, המחירים, התיירות, השמש, המחירים וטיולי הגיפים.

ואני אשמח אם מישהו יעביר את זה לאוף טופיק :roll:

פורסם
סתם מעניין אותי, בגלל שאני נושא על my precious לאילת, ואני הולך בכל מקרה להתמקם כ-1 ק"מ מהגבול המיצרי - מה יש שם בטאבה שכדאי לראות? האם כדאי בכלל לעבור את הגבול?

חשוב לציין שבמזנו כבר יצא לי לנסוע למיצרים, ושהיתי שם שבוע, בקהיר והסביבה... היה חביב ביותר... והמומיות היו אדיבות במיוחד! אם לא להחשיב כמובן שהן שכבו מבלי לזוז בתוך ארונות זכוכית...

הנסיכה אחלה מלון... או שאתה הולך לאמבסדור ? שזה כבר יותר מק"מ מהגבול...

בכל מקרה, אני עוד זוכר שפעם היה את מלון סונסטה קצת אחרי הגבול, אבל אפשר היה להגיע אליו בדרך מקוצרת (וחוקית), אותי אישית מאוד מסקרן לעבור את הגבול יום אחד ולראות מה יש אחריו... למי שיודע, האם קרוב לגבול מהצד השני יש משהו ? או שצריך ליסוע כמה שעות בשביל אטרקציות ???

ינון.

פורסם

ינון, פגעת בול... חוף הנסיכה.. ולא, זה לא סתם נשמע מוזר... בהשראת הטירונות שרק עברתי, נוסעים עם אוהלים! :lol:

יש שני אוהלים, וגם סוויטה מלכותית - הפג'ו שלי, עם מיזוג אוויר, רדיו דיסק, כרית ותאורה! :lol:

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

הנסיכה אחלה מלון... או שאתה הולך לאמבסדור ? שזה כבר יותר מק"מ מהגבול...

בכל מקרה, אני עוד זוכר שפעם היה את מלון סונסטה קצת אחרי הגבול, אבל אפשר היה להגיע אליו בדרך מקוצרת (וחוקית), אותי אישית מאוד מסקרן לעבור את הגבול יום אחד ולראות מה יש אחריו... למי שיודע, האם קרוב לגבול מהצד השני יש משהו ? או שצריך ליסוע כמה שעות בשביל אטרקציות ???

ינון.

מלון סונסטה הפך להיות הילטון טאבה

פורסם

אשמח אם מישהו ימליץ על מקומות לינה באיזור דהאב..

אנחנו לא מחפשים משהו זרוק מידי.. חשוב שיהיו מים זורמים :?

• תוכן חדש...