Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לטיול ג'יפים קצר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני רוצה לנסוע לטיול ג'יפים קצר (לצאת בבוקר ולחזור בערב)

הרבה ניסיון בשטח אין אז משהו לא יותר מדיי מסובך

אני גרה בת"א אז זה צריך להיות מקום שלא יהיה יותר מידי רחוק...

מישהו מכיר מסלולים :?::?:

תודה עדי

פורסם
היי

חוסר ניסיון בנהיגה ברכב שטח, זה מתכון לאסון, תאמיני לי חוויתי את זה על בשרי. ומכיוון שאני יודע שמדובר על גרנד ויטרה, בדיוק כמו שלי אני עוד יותר ממליץ להמנע.

דבר ראשון, הרכב יחסית נמוך, והמכלולים למעטה לא מוגנים בגרוש ומאוד עדינים ביחס לרכב שטח/כבישביל.

דבר שני את יכולה להכנס למצבים שלא תוכלי לצאת מהם, כי לפעמים תנאי הדרך - במיוחד חולות ו/או שלוליות בוץ יכולים מאוד להטעות, והגרנד ויטרה לא אוהב לא חול ולא בוץ, במיוחד שמדובר בדגם האוטמטי כמו שלנו, שפשוט חסר כח, עקב מנוע לא הכי חזק ומשקל רב.

הייתי ממליץ על טיול שבילים עם קצת סלעים וגבעות שזה הבית של הרכב.

אם את רוצה לקחת את זה שלב אחד קדימה אז קורס נהיגה בשטח יועיל מאוד, ומיגון הרכב יכול לחסוך הרבה $$.

תחשבי על זה טוב כי אין לך מושג כמה נזק יכול להגרם מטיול אחד תמים.

פורסם
היי

חוסר ניסיון בנהיגה ברכב שטח, זה מתכון לאסון, תאמיני לי חוויתי את זה על בשרי. ומכיוון שאני יודע שמדובר על גרנד ויטרה, בדיוק כמו שלי אני עוד יותר ממליץ להמנע.

דבר ראשון, הרכב יחסית נמוך, והמכלולים למעטה לא מוגנים בגרוש ומאוד עדינים ביחס לרכב שטח/כבישביל.

דבר שני את יכולה להכנס למצבים שלא תוכלי לצאת מהם, כי לפעמים תנאי הדרך - במיוחד חולות ו/או שלוליות בוץ יכולים מאוד להטעות, והגרנד ויטרה לא אוהב לא חול ולא בוץ, במיוחד שמדובר בדגם האוטמטי כמו שלנו, שפשוט חסר כח, עקב מנוע לא הכי חזק ומשקל רב.

הייתי ממליץ על טיול שבילים עם קצת סלעים וגבעות שזה הבית של הרכב.

אם את רוצה לקחת את זה שלב אחד קדימה אז קורס נהיגה בשטח יועיל מאוד, ומיגון הרכב יכול לחסוך הרבה $$.

תחשבי על זה טוב כי אין לך מושג כמה נזק יכול להגרם מטיול אחד תמים.

היא לא ביקשה טיול מאתגר עם הרים וגבעות בלתי ניתנים לעבירה אלא טיול נחמד יש הרבה מסלולים פשוטים שלא מצריכים שום מיומנות חוץ מיכולת נהיגה בסיסית...

אולי כדי לך לפנות לפורום של ג'יפים ושטח פה זה בעיקר כביש....

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

טיול נחמד יש הרבה מסלולים פשוטים שלא מצריכים שום מיומנות חוץ מיכולת נהיגה בסיסית...

אולי מישהו מכיר מסלול כזה???

פורסם

טוב קודם כל, יש המון המון מסלולים בצפון, בלי סוף.

פותחים מפה, רואים מסלול שמסומן בדרגת עבירות קלה (אמרתם ויטרה..) ומתחילים לנסוע

רצוי שהג'יפ שנוסע איתכם יהיה ברמה קצת יותר גבוהה, שאם חס וחלילה תתקעו במצב לא נעים יהיה מי שיעזור.

מסלול מאוד נחמד וקצר כדי לחוות קצת שטח, נחל דישון , 10 דקות מקרית שמונה

משם תוכלו להמשיך לכל מקום שמופיע לכם במפה, ואם אתם מרגישים קצת לבד תצטרפו לעוד ג'יפים באיזור.

ופעם הבאה להזמין אותי.

בהצלחה, סעו בזהירות.

HOOTERS

:ladysman:

• תוכן חדש...