אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,361 נושאים בפורום הזה
-
- 21 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
מישהו יודע אם קיים איזשהו דגם של פרארי שנוסע בכבישי הארץ (הרשות... )?? או לחילופין, האם יש יבואן בארץ של פרארי?
הודעה אחרונה מאת תומR, -
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
..להשאיר את הרכב בשכונה לא מוכרת כמה כוכבי ריסוק זה? אהבה אסורה? לכל אוהבי ZX מוסך חצר (מי מזהה איזה אוט זה?) זהו להיום הרמן.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
הבנתי ששוב הזרימו ביוב לים. הרצה מותרת או ששוב אסור לנו להנות ממנו??
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
והקישור.. http://home.netvision.net.il/Common/GeneralModules/Ticker/PopUp.asp?ArticleID=72445&ServiceID=16 מה אתם הייתם עושים...
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 23 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
פרטים: יד 3 106 ק"מ זהובה שנת 97 תתחדש ותהנה תמיד כיף לראות עוד 106 בפורום
הודעה אחרונה מאת eyal_ro, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איזה יום עבר עלי...מה אני יגיד לכם, עד עכשיו לא ישבתי דקה בבית! ככה זה מתחיל... בחודש ינואר שנת 2001 התהפכתי עם הטרקטורון שהיה לי אז (הונדה EX300?) ובעקבות זה ,נאלצתי למכור אותו...מכרתי וכעבור חודשיים (מרץ 2001) קניתי אופנוע (הונדה CRM50) נהנתי מהאופנוע חודש ימים ,ואז הוא נגנב מבייתי (אפריל 2001), איזה בעסה, בקיצור באותו יום של הגנבה, הלכתי למשטרה לתת דיווח על כך. תיארתי ת'פרטים ונתתי דיווח מלא (אבל ממש לא תיארתי לעצמי שזה יזיז משהו), ביינתים עברו כבר יותר משנתיים מהמקרה וכבר שכחתי מהאופנוע הזה לגמרי ואני הייתי בטוח שכבר חלקים שלו מסתובבים על כמה CRM במדינה . אבל ביום בהיר אחד (היום) פתאום אני מקבל טלפון מהמשטרה שמודיעים לי שנמצא אופנוע CRM גנוב ושל…
הודעה אחרונה מאת Liran xsi, -
מומלץ למשועממים: http://www.snopi.com/ee/ee_intro.asp
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי .. תגידו יש לכם מושג מאיפה ניתן להשיג מדבקות יפות לרכב ? באמת היא שאני אוהב מדבקות כמו הלוגו של oakley וכאלה .. *הודעה עם כותרת של עזרה בלבד תימחק להבא. נא לרשום כותרת שפויה. הודעתך נערכה.*
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
איש עשיר יצא לספארי באפריקה עם כלב התחש שלו. יום אחד הכלב הלך לאיבוד. פתאום רואה הכלב שנמר מתכוון לטרוף אותו. חושב הכלב במהירות מה לעשות ? ! הוא רואה עצמות על האדמה. הוא מתיישב ליידן עם הגב לנמר, תופס עצם בפה, ואיך שהנמר מתקרב אומר הכלב בקול: "זה היה נמר ממש טעים, מעניין אם יש עוד כאלה נמרים טעימים באיזור..." שומע הנמר את הכלב, עוצר בשניה האחרונה ומבט אימה על פניו "זה היה קרוב... כמעט הכלב הזה אכל אותי..." אמר הנמר, הסתובב והלך משם בזחילה. בעץ למעלה ראה הקוף את הכול, החליט שזו הזדמנות טובה בשבילו לתפוס יחסים טובים עם הנמר, רדף אחרי הנמר, וסיפר לו איך הכלב עשה ממנו צחוק. הנמר חטף עצבים אמר לקוף לשבת לו על הגב כדי שיבוא איתו ויראה איך הוא עושה מהכלב …
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.x-tremewebhosting.net/jokes/tapette/tapette.html
הודעה אחרונה מאת nim®0d, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא רלוונטי - תוקן
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
לירושלמים בינינו 1 2
מאת יגאל- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חבר'ה יש מצב לעשות איזה שרשור קטן וחמוד שבו אנחנו הירושלמים נמליץ אחד לשני על מוסכים באזורנו? (אזור תלפיות סביר להניח, לא?) מוסכים כלליים, מקצועיים וכד' נ.ב. - אם למישהו בא להוסיף משהו שלא קשור למוסכים (בי-ם) מוזמן
הודעה אחרונה מאת VooDo, -
- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
תראו אני קיץ שעבר הייתי מתאמן בקניון גים ברג למי שמכיר. עכשיו אני לא מתאמן כבר שנה עליתי במשקל ואני ממש לא מרגיש טוב עם עצמי. אני מרגיש שאני חייב לחזור להתאמן אין לי בעיה לחזור לאיפה שהייתי מתאמן, אבל אולי אתם מכירים מקום טוב להמליץ עליו באיזור תל אביב והסביביה. אשמח לשמוע למתאמנים שביניכם.
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ליביו! המאבטח שלנו חוגג 21 אביבים.. :smilecol: :rainbow1: מזל טוב! עד 120 קמ"ש (עם האופל ) מתנה ממני /\
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
זהו אין ממש מה להגיד, מה שכתוב בנושא ולמי שלא מבין אני מדבר על משקה ולא על עיר מסויימת..
הודעה אחרונה מאת RK, -
רעיון חדש למיקום המפגשים 1 2 3
מאת a123- 30 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מה דעתכם להיפגש באיזור הדרום? (אשקלון אשדוד) יש הרבה מקומות שאפשר להיפגש שם בלי שוטרים לדוגמא: באשדוד יש מלא מקומות ריקים (שטחים פתוחים ליד הדיונות לדומא) ובאשקלון יש איזור ענקי למפגשים - ליד כפר הגולף (עדיין בבנייה) יש איזור ענקי שאין סיכוי שהמשטרה תוכל לעלוות עליו)... איזור טוב נוסף הוא ליד תחנת הכח באשקלון ביציאה הדרומית (ליד תחנת הכח) יש חניונים ריקים חוץ מזה ניתן לעשות את המפגשים לסירוגין באיזור אשקלון-אשדוד ואיזור המרכז וכך להשוות ולראות מה יותר טוב... (לעשות איזו תקופת ניסוי)... תחשבו על הרעיון שלי ואשמח אם תגיבו...
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
גם אם כן וגם אם לא, מישהו פה יודע אם אפשר לשים לאקס בוקס צ'יפ בארץ??
הודעה אחרונה מאת silent night, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
באחד הקטעים בסרט ווילברין נכנס לרכב (מזדה) ספורטיבית משהו לא מהעולם הזה, שיש לה שתי דלתות ועוד שתי דלתות מסתובבות כאלה מאחורה... משהו יודע איזה דגם זה?! יש לו תמונות של הדגם הזה? את הסמל של מזדה רואים בברור, והמכונית נראת סוף הדרך.... יש למשהו פרטים?
הודעה אחרונה מאת OnlyKymco, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
.היום, או יותר נכון אתמול (רביעי) בבוקר, נסעתי עם שני חברים באיביזה של אחד מהם, באיזור מרכז חורב בחיפה. אחרי שיצאנו מאחת הסמטאות שבה חנינו, פנינו ימינה לכוון דניה, לבית של אחד מהחברים. איך שפנינו ימינה, הופס, דרדס מסמן לנו לעצור. כמובן שהחבר י', שהוא נהג בעל רקורד מרשים של עבירות ותאונות, מיד נלחץ, ועצר בצד תוך שהוא מושיט ת'ידיים לאזיקים. ניגש אלינו הדרדס, שיש לציין היה נחמד ביותר, מציץ לתוך האוטו, מחייך, ופתאום משחרר משפט, "חברים, האמת, ששכחתי את האוטו עם הצל"שים ברחוב למטה, אבל אני עוד מעט מביא אותו". מיד, בלי היסוס, שאלתי ממעמקי המושב האחורי, "על איזה צל"ש אתה מדבר?", ודרדסבא השיב, "אתם פשוט כולכם חגורים". "שיהיה לכם יום נפלא, לימודים מהנים ומבחנים …
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 46 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
יום שישי כמו כל שבוע מפגש מכניות בביג בצומת קרית אתא בשעה 17:00 יש בונוס חדש בדמות מסלול ג'ימקנה שאנחנו בונים. כל אחד רשרוצה יכול להשתתף ונמדדים זמנים, כל הזמנים יפורסמו לאחר מכן פה באתר ובמקס טיונינג אז כל משרוצה מוזמן יהיה כיף... כל בעלי הראלי עם השלדות המטורפות מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת עומר, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לקח קצת זמן אבל הנרקומניות במועדון ,כל מי שמכיר יודע במי מדובר...
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 31 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות מצלמה טובה ובמחיר לא מנופח. רציתי לדעת באיזה מצלמה כל אחד ממכם משתמש [יצרן ודגם] , אם אפשר קצת פרטים , כמה עלתה המצלמה , ואם אפשר גם תמונה לדוגמא שצולמה מהמצלמה ואם אולי אתם לא ממליצים על המצלמה הזאת או על המצלמה אחרת ואם יש לכם המלצה על מצלמה אני ישמח לשמוע. תודה רבה רבה רבה .
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.geocities.com/charlybarmucha/ הורדתי כמה מהשירים ולא ידעתי.... לצחוק? לבכות? מאוד מבלבל!
הודעה אחרונה מאת lior218, -
- 0 תגובות
- 773 צפיות
שלום ! פתחנו אתר פורומים חדש העוסק בתקשורת סלולרית : חברות סלולר בארץ, תעריפים, מסלולים ודיונים נוספים בתחום כגון טכנולוגיות חדשות וכד'. מה שכרגע אנחנו מחפשים זה אחראים לפורומים שמבינים בתחום. למעוניינים נא ליצור איתי קשר באיי סי קיו 14305771 (לוני) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Lonny, -
מחפש עבודה ? 1 2
מאת שלומי- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
לאחרונה תופעת הפיטורים תופסת לה תאוצה ולא פוסחת על אנשים מהפורום שלנו , אז כל מי שמחפש עבודה או יודע שמחפשים עובדים שישאיר כאן את הפרטים שלו ואת הנסיון הרלוונטי, במה הוא רוצה לעסוק ואולי מישהו אחר יימצא פתרון בשבילו. נ.ב בלי הודעות סתמיות או ירידות כאלה ואחרות, רק דברים ענייניים. תודה לאיילון על הרעיון.
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 2 תגובות
- 971 צפיות
שלום לכולם... רציתי לשאול אם מישהו יודע איך להגיע לשלב של ה- Maclaren F1 Delivery במשחק... משחק מומלץ....
הודעה אחרונה מאת volcane, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כנסו ללינק הזה, תפעילו את הרמקולים, סרטון מדהים של צוות פעלולנים יפנים שצוחקים על מטריקס, תראו עד הסוף! מומלץ ביותר!!!!!! http://www.ntv.co.jp/channel/kasoh/kin10.html
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לאחר כמה חודשים של נסיעה באוטוביאנקי שהורדתי לה את הגג ונסעתי בה בכיף בשבילי הירקון. אבא שלי החליט שנמאס לו שאני מתעסק בשטויות וזו התוצאה:
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 0 תגובות
- 977 צפיות
אתמול היה בערוץ 10 את אחד הפרקים הכי טובים שיש זה פרקים מספר 131 ו 132 נראה לי. כל חובבי האוטו יאהבו תפרק מי שלא ראה יכול לנסות להוריד בקאזה או בכל תוכנה אחרת של שיתוף קבצים מומלץ!
הודעה אחרונה מאת BlackSheep, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.workinprogress.tv/personal/118118/118118.html
הודעה אחרונה מאת silent night,