אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,361 נושאים בפורום הזה
-
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
צהריים טובים לכולם , לאחרונה יש לי בעיה דיי מעצבנת הלא היה הפופ אפים , שנראה לי נגרמים עקב הספיי וור של תוכנות ההורדה השונות ובכלל... התופעה הפכה ליהיות בלתי נסבלת עד שכל חלון נוסף שאני פותח קופצים לי לפחות ארבע חמישה חלונות נוספים של פופ אפים ובין היתר פופ אפים של סקס . השאלה שלי היא איך להפטר מכל הפופ אפים הללו , וכמובן מהספיי וור דרך ה REG ? או מה. תודה .
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שתי אחיות. תאומות. האחת, "אנג'ל", תורמת את איבריה בכדי להשאיר את אחותה השניה "אריאנה", בחיים. . ואם היה כוחי מספיק חזק, שתיהן היו קורעות את האספלט (הלא משובח) של ארץ זבת החלב והדבש. (או במילים אחרות.. כסף..) אז נא להכיר, זאת "אנג'ל", נקנתה אתמול והיא תתרום איברים לאחותה היותר מוכרת, "אריאנה".. מצבה עגום ביותר, והיא נקנתה בסכום השווה לסכום ג'ינס "דיזל".. אך למעשה היא שווה הרבה יותר!!!. מבחוץ: ומבפנים. חיובי, יש הגה של "מומו". שלכם, אדם.
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה זה מסלול,כביש,חוקים ומה על המדינה לעשות. http://www.netcar.co.il/forum/la.asp?ix=49768&lb=0
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קבלו את 2 הסרטים האלה שמראים את המצב העגום יש לציין ,שלנו במפגשים ברמת גן. אחד מנסה להסביר לאיש מה זה מנוע VTEC ומה הוא עושה במוסטנג שלו דגם חדש של מוסטנג GTR ולקינוח פרסומות משעשעת נ.ב הכותרת שלי, פשוט לא היה לי רעיון אחר ********תוקן**********
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כן כן כן אני לא מאמין איך החיים יכולים להשתנות בשנייה הייתי כבר 3 חודשים מובטל וכמעט מיואש בחודש האחרון,הייתי ממש על סף למכור את האוטו בגלל החובות. היה לי פשוט מזל בשנייה האחרונה להתקבל לעבודה הזאת שאני גם אוהב את התחום. מוכר מחשבים בסקאל בקניון ארינה החדש בהרצליה פיתוח,אני חייב לציין גם שזה הקניון הכי מפואר שהייתי בארץ (וגם הרבה כוסיות ) וגם אהבתי את הדרך להרצליה, באיילון יש את הסיבוב הזה בסוף להרצליה ממש רחב ועוד סיבוב רחב ישר אחר כך ממש נחמד כל בוקר להתקל בשני הסיבובים האלה(בנתיים רק על 80 כי היו מכוניות ) בכל מקרה הדבר החשוב הוא שאני עובד עכשיו בשביל לחסות את החובות,ואחר כך לנשום קצת אוויר ולהמשיך בדרך של האוטו לגבי שיפורים. אני ממש שמח הרבה זמן לא …
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
חברה משהו יכול לעזור לי ? אני צריך תוכנה שמתרגמת טקסטים מאנגלית לעברית... אם משהו מכיר או שיש לו כזאת והוא יכול לשלוח לי אני מאד אשמח... ראוי לציין שאני מחפש תוכנה צרובה...
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
סתם, לא יודע מה הקשר של ה -ZOOM ZOOM אבל בכל אופן - אני שמח ! אז ככה : המשרה היא יועץ שירות במוסך פולקסווגן בי-ם. לפי מה שהבנתי המוסך הולך להשתנות מא' עד ת' במיקום, במבנה. בקיצור הוא הולך להתחדש לפי התקן האירופאי. אני הולך לעבור קורסים והשתלמויות על דגמי פולקסווגן בת"א בקרוס. השכר הוא 4500 נטו התחלתי (לא כולל שעות נוספות - ויהיו). שעות עבודה : מעליית החמה ועד צאת הנשמה. (לא מפריע לי) אז ככה, רציתי להודות ל : שלומי (יוזם הת'רד : מחפשי עבודה - למרות שלא הגיעו אלי משם אבל היוזמה מבורכת. בהצלחה לכולם) רחלי (שעודדה אותי במשך תקופה ארוכה), מצמצ (שעודד אותי ביום שעברתי את הראיון השני והרגשתי מעט מדוכא) ועוד אנשים שאני בקשר איתם במיוחד מהפורום. תודה לכולם, ג'י…
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
אהלן... זה האתר שלי, של רקעים למחשב (לא קשורים למכוניות חוץ מ1) רוב הדברים שיש שם ישנים, לא הכנתי משהו חדש כבר דיי הרבה זמן. אז יאללה, מחכה לתגובות. http://gilad.trance-shop.com
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
תודה לילדון ה 5 טורבו על הסריקה (הועתק ממקס טיונינג) http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=guest.folder&path=200306291346228711&user=5turbo
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
"אחי, אתה רואה? זה הטורבו... גודש 1.5 באר!"
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לא זוכר אם זה פורסם פה או לא, אבל בהנחה ולא - בעודי צורב איזה 5 GB של סרטי מכוניות שהיו זרוקים לי על המחשב, נתקלתי (שוב) בפרסומת הזאת, שמשום מה הצחיקה אותי נורא מחדש. אז הנה לינק אליה. אהבתי נורא את הפשטות הרעיונית שלה פרסומת לגרפסים רוני
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
דע את עיזך.
מאת ishpuz- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
בוחן מקוון בנושא אנטומיה של עיזים. http://www.ics.uci.edu/~pazzani/4H/Java/GoatPartsTest.html לכל שוחרי העיזים בפורום - בהצלחה. גילוי נאות - האתר באדיבות YNET.
מפחיד... לא?!
מאת דניאל- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היית בירושלים עם חבר טויוטה קורולה וכמה דיסקים של ראפ אחרי שבילנו רצינו לחזור הבייתה בטעות בלי כוונה ועם ידיעה מוקדמם שהכביש הזה מסוכן נכנסתי לכביש 443 (שטחים) לא נסעתי מהר כי זה היה האוטו שלו (הוא שתה) אבל לא היה שם נפש חיה מפחיד רצח באיזה שהוא שלב נכנסתי לענן כזה לא ראיתי כלום רק חסר איזה ערבי עם קאלצ' פחד מוות. אתם נוסעים בכביש הזה ? (בטח לא בשעה כזאת ) הייתי בסיכון גבוהה ? הייתם באים להלוויה שלי ?
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
משחק נהיגה
מאת יבגני- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה יש משחקי נהיגה מומלצים ? את ה cm3 סיימתי , קשה מאוד . אני מחפש משחק של סתם נהיגה , לא תחרויות ושאפשר להשתולל קצת בדריסת הולכי רגל
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
עקב מעבר בין חברות האינטרנט(מצבעים למצטרפים חדשים) כל פעם משתנה כתובת הדואר שלי, יש איזה שירות דואר אלקטרוני חינמי שמספק גם שרת POP3?
הודעה אחרונה מאת LiorB, -
- 13 תגובות
- 3 אלף צפיות
מתחת לבית עומד כבר יומיים אופנוע העונה לשם honda goldwing 1800 אני יודע שבדר"כ המספר בא לציין את הנפח מנוע, אבל 1800 באופנוע?? (למרות שהאופנוע ענק). תענו בבקשה, ככה גם אני ידע וככה גם ייושב וויכוח עם חבר (אני אומר שזה 1800 סמק והוא מסרב להאמין). ועוד משהו, על המספר המקורי קשורה לוחית אחרת שכתוב עליה : במבחן ואז המספר, מה זה אומר? הרכב שייך להונדה אבל הם נתנו אותו למישהו לבדיקה?? (להזכירכם זה כבר היום השני שהאופנוע עומד למטה).
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חשבתי על הרעיון הבא : לשלוח למשטרה\עירייה אישור ממוסך שכביכול גררו לי האוטו משם. מה אתם אומרים זה יותר מדי שיקרי (הונאה גדולה מדי) ? חברה תחשבו שאלו 1000 שקל שאין לי ! (סתומרת יש לי אבל אני צריך לתקן את המזגן ) יש לי סיכוי להצליח ?? מכירים איזה מוסכניק שיעשה דבר כזה בשבילי ?? תודה, דניאל
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך אני הופך תמונה עמיתית לתמונה מצויירת תעזרו מי שיכול תודה.........
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
עוברת ראלי יפיפה לבנה MK2... ומה אני רואה? סאן רוף! זאת הפעם הראשונה שאני רואה ראלי עם סאן רוף ,ועוד בארץ. מישהו מכיר אותה? נ.ב היא נראתה מאוד משופרת. לירן
I am prejudiced against dumb people, but I don't wish they didn't exist. I myself just have very little use for them - outside of one of em making me a Big Mac or somethin!
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מיקרוסופט הוציאה MSN חדש! הוא פשוט מדליק ! http://messenger.msn.com/download/v6preview.asp שמוליק
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 4 תגובות
- 959 צפיות
מישהו לאחרונה מקבל אימיילים ובהם יש קובץ RAR ובתוכו יש קובץ PIF ? תוכן ההודעה : Please see the attached zip file for details מה זה ? זה השלישי שאני מקבל היום. שמוליק
- 6 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יודע מי שר את השיר : Lonley i'm mister lonley לא יודע את ההמשך.. מישהו מכיר את הזמר? שמוליק
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אין מילים אז אנחנו מתפלאים מאיפה באים לנו כל המשופרות אבשלום קור מתהפך בקבר כעת נ.ב אין להפיץ בלי רשות מלבד CF
הודעה אחרונה מאת Serginio, -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קבלו ! http://planet.nana.co.il/bccdde/yeled.swf שמוליק
הודעה אחרונה מאת ~TB~, -
מרמריס או אנטליה?
מאת nos- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן רציתי לנסוע עם כמה חברים לאחת מן הערים הללו ,מישהו יכול להמליץ לי מה עדיף, איפה יותר מתאים לצעירים , איפה יש יותר מקומות בילוי? ואולי מקומות אחרים במחירים סבירים אני פתוח להצעות.
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתה משחק איזה קאובוי פצפון שבורח מהמשטרה. שולטים על הכיוונים בעזרת מצביע העכבר, ועולים על הסלעם כדי לקפוץ. למטה, מופיע מס' הנקודות, יהיה נחמד אם כל אחד ירשום כאן כמה נק' הוא הצליח לצבור. הנה הקישור ---> כאן תבלו..
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בעודי נוסע עם האוטו לקנות סמלים בפיזו בני ברק חותכת אותי ראלי MK2 מדהימה !! צבע כחול מבריק אבל משהו מדהים לאחר מרדף קליל הצלחתי להדביק אותו ברמזור וגיליתי שזהו כריסי ממוסך חזי וכריסי הוא לא נתן לי פרטים על אותו בעל רכב אבל עדיין זה ראלי ואני בטוח ב מליון אחוז שהוא לא היה אף פעם כמעט במפגשים .. כריסי טען שהוא בודק לו את הטורבו ואז היה ירוק והוא נעלם לי כי שנינו פנינו למקומות אחרים אז מי שיכול לעזור לי למצוא את בעל הרכב אז הפרטים שאני יכול להוסיף הם ככה: ראלי MK2 צבע כחול, אין סמלים מאחורה בכלל ורק סמלים בצידי האוטו, טורבו שמתגלה לך מצד שמאל של הנהג בגדול (אי אפשר לפספס את זה) , דוד אחורי כמו שלי בערך אותו גודל, מספר הרכב הוא XXXXXX * ההוד…
הודעה אחרונה מאת Greg M., -
- 23 תגובות
- 5 אלף צפיות
הודעה זו רצינית והכרחית למניעת פדיחות. קיבלתי הודעות בסגנון "אני רוצה לספק אותך בחינם, רק תגיד מה אתה אוהב" "קיבלת 20% הנחה להגדלת הזין" ועוד כל מיני שטויות. מה אני עושה??? יש לי ספייבוט וזה לא עוזר. לא נתתי אי מייל לאף אחד. בקשה: לשמור את הבדיחות רק אחרי שימצא פתרון, תודה. זה מאד חשוב לי ודחוף, אז בבקשה תצילו אותי מפדיחות נוראיות. אני יבקש שוב, תצחקו עליי והרבה סבבה, אבל אחרי שימצא פתרון! תודה לעוזרים ברצינות
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא יודע למה לא פירסמתי פה עד עכשיו את הפורום, אבל טוב שנזכרתי סוף סוף לכל מי שאוהב לאסוף דגמים כנסו ותצטרפו אלינו http://www.ototoy.com/index.php והנה תמונות של האוספים של חלק מהחברים http://www.geocities.com/diecast_hum/modpic.htm
הודעה אחרונה מאת Car Lover,
-
מי מחובר 40 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 2,511 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- matan_mil
- תומר ב
- mcaspi
- gadik6
- Coresh
- MIHAEL
- שחר 1
- EliC25
- sperial
- FuriousLift
- ארי62
- alechko01