Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפחיד... לא?!

דניאל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היית בירושלים עם חבר טויוטה קורולה וכמה דיסקים של ראפ :wink:

אחרי שבילנו רצינו לחזור הבייתה

בטעות בלי כוונה ועם ידיעה מוקדמם שהכביש הזה מסוכן נכנסתי לכביש 443 (שטחים)

לא נסעתי מהר כי זה היה האוטו שלו (הוא שתה)

אבל לא היה שם נפש חיה מפחיד רצח באיזה שהוא שלב נכנסתי לענן כזה לא ראיתי כלום רק חסר איזה ערבי עם קאלצ' פחד מוות.

אתם נוסעים בכביש הזה ? (בטח לא בשעה כזאת :wink: )

הייתי בסיכון גבוהה ? :?

הייתם באים להלוויה שלי ?

:twisted:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שום סיכון.

אחלה כביש להרבצה פראית, חבל שהיה ענן.

הלוויה? מה אני נראה לך נער ליווי? בנק? :twisted:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

כביש 443 זה כביש מודיעין-ירושלים

בעבר הוא היה סגור תקופה מסוימת מחשש לפיגועים אבל עכשיו אין בעיה

יוצא לי לנסוע שם דיי הרבה וחוץ מזה שהכביש באמת קצת חשוך זה אחלה כביש הרבה יותר נוח וקשר מהכביש הרגיל לירושלים.

ד"א אם אתה נוסע מירושלים למודדיעין (או האזור) אז תיסע דרך כביש המנהרות (קוראים לו בגין נראה לי) זה כביש יחסית חדש והוא מאד רחב ונוח ואפשר בכיף לסגור שם כמה סקאלות

באיזה שלב הוא מתחבר ל 443 אבל זה אחרי כל הישובים שעוברים בדרך ב 443.

20 דקות מיושלים למודיעין לקח לי שם, וזה על 100-110 לא יותר...

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

יוצא לי לנסוע שם דיי הרבה וחוץ מזה שהכביש באמת קצת חשוך זה אחלה כביש הרבה יותר נוח וקשר מהכביש הרגיל לירושלים.

ד"א אם אתה נוסע מירושלים למודדיעין (או האזור) אז תיסע דרך כביש המנהרות (קוראים לו בגין נראה לי) זה כביש יחסית חדש והוא מאד רחב ונוח ואפשר בכיף לסגור שם כמה סקאלות

חחחחחחחחחחחח........ מזכיר לי שפעם נסעתי עם המפקד שלי לפיקוד מרכז, ולקחתי אותו דרך הכביש הזה, כשאיתי באוטו יושב גם תת-אלוף. היה מצחיק לראות אותם עם נשק בהכנס (זה היה בתקופה ה"חמה" של האינתיפאדה) ומסתכלים בלחץ מסביב לראות עם יש מחבלים בסביבה, ואני בנתיים משייט לי על 130.

אמיר, למה אתה נוסע בכביש הזה? ז'תומרת מה יש לך לחפש שם? כביש המנהרות זה לא שם. גם בגין לא.

:puzzled:
פורסם
ממש הצחיקה אותי ההודעה :lol:

יש לך סיכוי יותר טוב למות בתאונת דרכים (חס וחלילה) בכביש מס' 1 מאשר לההרג בכביש 443.

:mm_yeah:

הכביש ממש לא מסוכן היום, והסיכוי למות בתאונה בכביש 1 הרבה יותר גבוה.

ולכל מי שלא מעודכן - כביש 443 מתחבר היום ישירות לבגין.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

קבל הודעה שלי מלפני חצי שנה שמתארת חווית נהיגה מרנינה בשטחי הרשות:

לפני חודש בערך יצאנו אני וזוגתי שתחיה לפגישה עם באר אקטיבי לחתונתי הקרבה.

יצאנו בערך בתשע בלילה. מה היו ההוראות? "כשתגיעו לירושלים תתקשרו"

טוב אז הגענו לירושלים. התקשרנו. "לאן?"

-סעו לפסגת זאב ותתקשרו כשתגיעו.

סבבה שיניים. נסענו לפסגת זאב, תוך שאני מסביר לאהובתי הנצחית שפסגת זאב זו שכונה במזרח ירושלים. היא לא אהבה את הרעיון.

בגין צפון ויאללה - הגענו.

מתקשרים שוב "לאן?"

- סעו ימינה, תעברו מרכז מסחרי ואז שמאלה.

הגענו לשמאלה ויש שם שלט "כביש עוקף רמאללה"

כאן כבר התחלתי להריח משהו לא טוב. אני יש לי גזים כשאני נלחץ.

התקשרנו שוב "אההה, כתוב כביש עוקף רמאללה....."

מה ענתה לנו?

- זה בסדר אנחנו נוסעים פה כל יום. תסעו עד למחסום, אחריו תפנו שמאלה תמשיכו עם הכביש ובכיכר תקחו ימינה לגבע בנימין.

טוב, כבר נסענו עד פה. נמשיך.

עברנו את המחסום המאוייש במג"בניקים שבוזים ותרנגול בשם רמי (בי נשבעתי) שהיה שבוז לא פחות. כאן כבר הסברתי לאהבת חיי שמאחר ועברנו מחסום אנחנו רשמית מחוץ למדינת ישראל. היא הלבינה.

נוסעים נוסעים. עוברים את חיזמה, עוברים את ג'בע ומגיעים לכיכר.

פונים ימינה ומגיעים לש"ג של ישוב. החייל השבוז אומר לנו ש"פה זה אדם. לא שמעתי על גבע בנימין. תנסו פניה הבאה בכיכר"

טוב. חוזרים לכיכר. פניה הבאה - לצומת תפוח. :shock: אני לא רוצה לצומת תפוח!

טלפון היסטרי "איפה אנחנוווווו?!?!?!?" והגברת עונה - אה זה בסדר, תכנסו חזרה אדם וגבע בנימין זה אותו דבר.

נכנסנו. היה מאוד נחמד. מקום ממש מדהים עם אוויר מדבר צלול ונוף פתוח עד האופק. קבענו איתם לחתונה. באמת מומלצים.

אפילו אמרה לנו כל הכבוד על זה שבאנו, כי חברים שלהם מפחדים לבוא. בטח, אם הייתי יודע לאן אני נוסע באמצע הלילה גם אני לא בטוח הייתי בא.

סוף עניין - ב00:30 יצאתי לי חזרה שמח וטוב לב (באר אקטיבי, לא) חזרה לציביליזציה.

ואפילוג - למחרת, כשסיפרתי את הסיפור לחברים, אחד שמקושר להתנחלויות אמר לי ששם נוסעים רק ברכב ממוגן, ושחיזמה שעברתי דרכה זה כפר שקבוע זורקים בו אבנים והיו מקרי ירי. חבר אחר שהיה קצין בחטמ"ר באיזור אמר לי שבצו אלוף, בכביש הזה נוסעים רק בממוגן ירי. ויותר מכך - ששני המילואימניקים שעשו בהם לינץ' - הלכו לאיבוד בדיוק משם. :?

אז זו החוויה הירושלמית האחרונה שלי.

שיפורים הבאים לאוטו - קמשפטים חמים, מיגון ירי וכפתור מצוקה.

ולעניין - באמת אולי תאונות יש שם פחות כי הכבישים יותר ריקים והאספלט משובח יותר. ואולי ממל"זים אין שם - אבל תאמינו לי שנסיעה בלילה בין כפרים עויינים די מסיחה את דעתך מהכביש. אני הייתי עסוק בלהסתכל על שטחים שולטים ולוודא שאין לי שם איזה בקת"ביסט.

אז הנסיעה הייתה מנהלתית מינוס.

פורסם

חחחחחחחחחחחח........ מזכיר לי שפעם נסעתי עם המפקד שלי לפיקוד מרכז, ולקחתי אותו דרך הכביש הזה, כשאיתי באוטו יושב גם תת-אלוף. היה מצחיק לראות אותם עם נשק בהכנס (זה היה בתקופה ה"חמה" של האינתיפאדה) ומסתכלים בלחץ מסביב לראות עם יש מחבלים בסביבה, ואני בנתיים משייט לי על 130.

אמיר, למה אתה נוסע בכביש הזה? ז'תומרת מה יש לך לחפש שם? כביש המנהרות זה לא שם. גם בגין לא.

טוב קודם כל אתה רואה שתיקנו אותך על טעותך בקשר לבגין...

דבר שני דודים שלי במודיעין וסבתא שלי בירשלים אז בכל חג שנוסעים אליהם אני על קו ירושלים-מודיעין ...

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

לאחרונה עומדות בכביש 443 ניידות.

היזהרו.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...