אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,355 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
(התגובות נמחקו בתום לב ) המדינה היחידה / יאיר לפיד זוהי המדינה היחידה שבה פטריוט הוא מי שקונה בצומת מילד רוסי דגל כחול לבן, שאותו יצר פועל תאילנדי מבד שהגיע ממתפרה בעזה. זוהי המדינה היחידה שבה 61 אחוז מהציבור תומך בניוד רצועת האלכסון, אבל רק 12 אחוז מהם יודעים מה זה בעצם. זוהי המדינה היחידה שבה את החינוך העצמאי משלמת המדינה, אבל את החינוך חינם משלמים ההורים. זוהי המדינה היחידה שבה המובטלים שובתים. זוהי המדינה היחידה שבה כביש חוצה נגמר לפני החצי, נתב"ג 2000 עוד סגור ב- 2003, יבוא המים מתחיל דווקא בשנה הכי גשומה ופי גלילות מפורק כבר שמונה שנים רצוף, ועדיין קיים. זוהי המדינה היחידה שבה בני 60 עדיין שונאים את המ"כ מהטירונות. ז…
הודעה אחרונה מאת שלומי, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טיול ממונע ברחבי ארה"ב או אירופה,לתקופה של חודש עד חודשיים, יעדים גמישים ,לצערי תאריכים לא:17/7/03-17/9/03 צף.
הודעה אחרונה מאת zafzaf, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
הרבה חברה בזמן האחרון שואלים שאלות שאפשר למצוא אחרי חיפוש מעמיק או אפילו לא מעמיק באינטרנט . אני לא רואה שום סיבה שיענו להם "חפש בגוגל" , "בואנה יא עצלן" וכדומה... אני חושב שמי שיודע שיענה מי שלא שימשיך הלאה ולא ינסה לחנך . מסכימים איתי ?
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
נתבקשתי בידי מישהו שהוא עצלן מדי בשביל להכנס לפורום ולכתוב בעצמו (היי אריה!!) לשאול: האם יש הבדלים משמעותיים בין הספקים השונים, ובמיוחד בין אינטרנט זהב לנטוויזן? מהירות גלישה, שירות, ניתוקים וכולי... תודה רוני
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש!!!!!!!!!!!! http://www.eagames.com/ps2/nfs_underground/?src=11hmer2g2000gnonenone סליחה על ההתלהבות- אבל אני חולה על הסדרה הזו! שמוליק
הודעה אחרונה מאת volcane, -
כמעט חזיתית -נהג מפגר 1 2
מאת דניאל- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מפגר זה יותר מדביל נכון ?!? אני נוסע לי בר"ח אפריקה ישראל הדרך לבית של אבא כשראיתי פונטו HGT עם ג'נטים צהובים - זוועה , כשאני חוזר להסתכל על הנתיב אני רואה אוטו נוסע בנתיב שלי בלי נהג צפירה ארוכה ... ואז הוא קם מה"תיקון" שהוא עשה או מה שזה לא יהיה פנה הכי חזק שיכל ואני נעלצתי לברוח ולהעלות על המדרכה .... איזה אידיוט נשרט לי הטמבון מקדימה אבל המשכתי לסוע...
הודעה אחרונה מאת Jeka, -
תמיד אמרתי שהמדינה שלנו על הפנים ושאחרי צבא אני רוצה לעזוב אומנם אני יודע רק להתלונן, אבל כשאני שואל אנשים מה טוב במדינה שלנו התשובה המיידת (והיחידה) היא : "זה המולדת שלך" \ "זה הבית שלך" \ "פה נולדת"....בלה בלה בלה... אז תגידו לי אנשים, מה באמת טוב במדינה שלנו
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
*פעם הבאה יש לצרף לשרשור הקיים כבר בנושא * כמשתתף ומבקר במפגשים כאלו בארץ ובעולם במשך עשרות שנים ,אני מאחל לכולנו עוד הרבה מפגשים כאלו ! כל הכבוד למנהל אתר השיפורים -www.max-tuning.com ולחברי הפורום שלו על היוזמה, על ההתמדה ומעל הכל על הרצון הכנה לארגן מפגש בסדר גודל שלא היה מעולם בצפון! כל הכבוד למשתתפים ולנציגויות המכובדות שהופיעו למפגש הראשון מסוגו בארץ, נכון חברה, זכות הבכורה שמורה למפגש היחודי הזה . תראו ברמת גן, הדר יוסף, רדינג ד' וז'...מגיעים ה"קבועים" וקיימת מסורת יפה של מפגשים אבל... למפגש בצפון הגיעו נציגים גם מבחינה מספרית, די גדולה ולאו דווקא למטרת רייסים. בראשם בעלי הסובארו טורבו לדגמיהם מכל הארץ, רנואים ספורטיביים בכמות שלא הייתה ב…
הודעה אחרונה מאת -יובל-, -
-
חדש בפורום
מאת YH- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רק רציתי לומר שלום לכולם.
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 22 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
הכיצד? יש מספר שמטרידים אותי ממנו, אני לא יכול לפרסם פה את המספר, אבל אני רוצה לדעת מי המטריד ואין אפשרות לחשוף בעלי סלולרי גם באתרים כמו 441.co.il. תודה על העזרה. ירון.
הודעה אחרונה מאת ajunior, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש אתר של קיטים שהורכבו לכל מיני מכוניות סתם כדי להתרשם ולשטוף קצת את העיניים...
הודעה אחרונה מאת Idan_Kuchman, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בעיקר אני מחפש פורום טוב ללמוד איך להשתמש בתכונות החכמות שלו......
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום, אחר כבוד, נחתם זכרון-דברים למכירתה של "יצירת הפאר" הקוריאנית שלי הרי היא: הקיה ספיה. אחר 4 שנים של סאדו/מאזו(תלוי מאיזה כיוון מסתכלים), הופיע ה"מלאך" בדמותו של סוחר-רכב נתנייתי אשר היה מוכן לגאול אותי ממנה. אזי מחר במפגש כל שירצה להפרד ממנה(לא לדחוף) מוזמן עמית
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
.... הקשבתי (אולי ברוב טיפשותי? ) לאריאל, עוד שבועיים אני אהיה בקפריסין.. איה נאפה הוא הייעד שלי. לפי מה שאריאל אמר יש שם נוכחות רבה של מכוניות ספורט עממיות, מה שמעלה את השאלה המתבקשת, האם יש שם גם חנויות רכב\שיפורים? אולי מישהו מכיר? אולי חנות בסביבה? תודה רבה!, אדם.
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמו הפרסומות לשעבר של לוויס ...
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחר שהלוח אם במחשב של אבא די נשרף ומת אני מחפש עכשיו אולי להפתיע אותו עם אחד תחליפי, את םיודעים המצב בהיי טק לא הכי הכי ואבא בטח ובטח לא יקנה לעצמו מחשב חדש עכשיו. אז אם מישהו רוצה למכור/לתת/לזרוק לוח אם SLOT 1 שיתאים לפנטיום 2 או לפנטים 3 עד 450 מגה הרץ, אנא צרו קשר בפרטי או באי מייל. זה יעשה רק טוב על הלב של אבא. תודה מראש! ראלימן
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 1 תגובות
- 824 צפיות
משהו יכול לתת קישור מאיפה אפשר להוריד אותו?
הודעה אחרונה מאת אמיר ט, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זאת ההודעה שרשמתי בפורום אופנועים טפוז , אבל אם מישהו פה יכול לעזור אז בכיף . אני רוצה לנסוע לחו"ל למספר ימים ולטייל קצת על אופנועים , כבר עשיתי את זה בעבר ברודוס , ולקחתי XT600 לאיזה ארבעה ימים , הייתי ברודוס , מעבורת לטורקיה ... בקיצור מאד נחמד . אני מעוניין בעוד טיול שכזה , למספר ימים ( 3 -4 ימים ) , אני חייל בחובה ולכן אני חושב רק על יוון , כריתים וכו' ולא על אירופה מסיבות של $$$. הנה השאלות שלי : ביוון אני יודע בדיוק שיש את האופנועים המתאימים ואפשר לטייל בכיף אבל ... 1. כריתים , מישהו שהיה שם , האם כייף שם מבחינת טיול אופנועים , האם אפשר שם להשכיר אופנועים נורמליים ( 500 + ) . 2. יוון המרכזית ( לא האיים ) , כנ"ל כמו שאלה מספר 1 , איך שם …
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הודעה חשובה : http://www.ynet.co.il/NonReg/Ext/App/Billing/BillingRegistration/CdaRegBill_LoginScreen/1,,,00.html שמוליק
הודעה אחרונה מאת idokk, -
שאלה קצת מטומטמת.... 1 2
מאת feint- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
נגיד והיה לכם רכב ממש ממש מהיר (למבורגיני,פרארי, משהו בסגנון) ואתם נוסעים לכם בכבישי ישראל ולפתע משטרה מסמנת לכם לעצור בצד, מה תעשו?
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
שלום לכולם !
מאת GTROI- 0 תגובות
- 811 צפיות
אני חדש בפורום מי שרוצה חתימה מעוצבת יפה יותר מזו שמופיעה אצלו מוזמן לפנות אליי בצירוף תמונה לעריכה. (-: רועי.
הודעה אחרונה מאת GTROI, -
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ביומיים האחרונים ה-ICQ שלי לא מוכן להתחבר לשרת שלו,יש לציין שלא שיניתי שום הגדרות. מה גם שבזמן האחרון שלוחים לי הודעות מהולות בג'בריש,סגנון POP-UPS בלי יכולת שלי לסנן אותם, פשוט קופצים לי למסך. כבר יומיים שאני לא מצליח להתחבר לשרת ה-ICQ, ונראה לי שמישהו התעסק לי איתו. האם מישהו חווה את אותה בעיה,האם מישהו יכול לתת טיפ על מנת לפתור את הבעיה. נ.ב.: כבר הסרתי את ה-ICQ והתקנתי אותו מחדש, זה לא עוזר.
הודעה אחרונה מאת tomizaur, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מנהל,מתכנת ומפעיל מחשב נסעו במכונית לי-ם.בדרך קרה פנצ'ר. אמר המנהל:"נעצור מונית,ובעוד עשר דקות נהיה בי-ם". "אין צורך",אמר המתכנת,"יש לנו כאן ספר הוראות לנהג,נחליף גלגל לפי הספר ונמשיך בדרכנו". "חכו חכו",אמר המפעיל,"קודם כל נכבה ונדליק את המנוע,אולי הבעיה תפתר". עבר במקום מהנדס מחב' מיקרוסופט ויעץ להם:,לפני כל טיפול,סיגרו את כל החלונות,צאו והיכנסו שוב". ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מנהל,מהנדס ומתכנת נסעו לי-ם.בירידה מהקסטל איבדה המכונית את הבלמים,ורק במאמץ רב הצליח הנהג לעצור אותה בגדר הבטחון שבצד הדרך. אמר המנהל:"עלינו להקים ועדה שתבדוק את התקלה,תגדיר יעדים ברורים וצצווה דרך לפתרון הבעיה". "לא כדאי",,הגיב המהנדס,בעודו שולף "לדרמן"מכיסו…
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לאחר בירורים בטלפון ובICQ גיליתי שיש לא מעט אנשים שרוצים להפגש כרגיל ברמת גן. אז מי מגיע לרמת גן אני מגיע כל עוד יהיו מספיק אנשים מהפורום שי
הודעה אחרונה מאת Meishar84, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני יודע שלא מקובל לרשום תצפיות, אבל אני חייב כי לא כל-כך האמנתי לחבר מהפורום שרשם שהוא ראה סופרה בירושלים. אז אני גם ראיתי אותה היום, אדומה ,יבוא אישי. גם אני רוצה שמוליק
הודעה אחרונה מאת boca_juniros, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.gradis.net/Xray/xray.swf
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רצ"ב SWF משעשע. שוקל בערך מגה-מגה וחצי. http://www.flashplayer.com/flash/pop_flash_viewer.asp?flashType=1&FLASH_ID=1210 תהנו!
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
The Gaytrix
מאת feint- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.liquidgeneration.com/poptoons/gaytrix_reloaded.asp
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 5 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מישהו יודע היכן ניתן להוריד את המשחק NEED FOR SPEED 2 SE חוז מקאזה ו EDONKEY ? אני יודע שהוא ישן, אבל רק הוא חסר לי מכל הסדרה. שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לא יודע מה איתכם אבל אני ממש נסחף. ביום לפחות 7-10 שעות פעיל. אין לי חיים !! שמוליק
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,449 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zvit
- o.r
- SlowRide
- Itzik-b
- Avia
- garicho
- yuvk
- nglancer
- yuvalsa
- matan_mil
- epiphone
- מיץ פטל