Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את זה עדיף לקנות במזרח או באירופה (למרות שאם אתה כבר שם יש אופציות הרבה יותר טובות).

איזה אופציות אחרות?

בקשר לאירופה המחירים של הסלולריים בשמיים, זאת בעיה. בייחוד בהשוואה לארה"ב.

אגב, אכן הרשת הסלולרית הנפוצה בארה"ב פועלת בטכנולוגיית TDMA (סינגיולר או משהו כזה) כמו רוב החברות שם, אבל עדיין ישנן גם כמה וכמה חברות שעובדות בGSM.

המחירים בשמיים כשקונים מכשיר שהוא SIMFREE. המכשירים שאתה קונה ישירות מול חברה מסויימת עם התחייבות וכו' הם סבירים+ כי הסבסוד די גבוה.

אופציות אחרות לא עולות לי כרגע לראש אבל יש את ה3300 שהוא מכשיר חביב אבל בלי מצלמה. ממש נהניתי מהממשק שלו והוא גם נגן MP3 שניתן להרחבה עם כרטיס SD.

יש את הN-GAGE שהוא יקר אבל מדהים (יותר GAMEBOY מאשר סלולרי....), ויש עוד אבל לא משהו שקופץ לי כרגע לראש.

:-)

פורסם

הטלפון המומלץ ביותר כרגע הוא הסוניאריקסון החדש T610, שכרגע לא משווק בארץ.

נוקיה 7210 לא ישווק בארץ והמכשיר בתמונה שהצגת הוא 7250, שתחילת השיווק שלו לא ברורה כלל וכללץ אני אישית הייתי מחכה קצת, ורואה איזה מכשירים חדשים יגיעו לקראת הקיץ, או בעת הנסיעה לחול לקנות/לבקש ממישהו שיקנה לי מכשיר.

שוב פעם, כיום לדעתי, המכשיר(בחול) המומלץ ביותר הוא הסוניאריקסון T610 ומחירו בין 2000 -2500 ש"ח, ויש בו כמעט כל מה שתבקש (מצלמה, צלצולים, GPRS ושאר ירקות...), בנוסף הוא מאוד קטן וקומפקטי.

יניב

פורסם

נוקיה 7210 לא ישווק בארץ והמכשיר בתמונה שהצגת הוא 7250, שתחילת השיווק שלו לא ברורה כלל וכללץ אני אישית הייתי מחכה קצת, ורואה איזה מכשירים חדשים יגיעו לקראת הקיץ, או בעת הנסיעה לחול לקנות/לבקש ממישהו שיקנה לי מכשיר.

שוב פעם, כיום לדעתי, המכשיר(בחול) המומלץ ביותר הוא הסוניאריקסון T610 ומחירו בין 2000 -2500 ש"ח, ויש בו כמעט כל מה שתבקש (מצלמה, צלצולים, GPRS ושאר ירקות...), בנוסף הוא מאוד קטן וקומפקטי.

מצטרף להמלצה על האריקסון.

בקשר ל7210 - הוא ישווק עוד החודש באורנג'.

פורסם

אני ממליץ, לא לגעת בנוקיה!

הכל גרוע! נסו יצרנים אחרים.

האריקסונים (+סוני) החדשים - פשוט מעולים וקראתי עליהם ביקורות לטובה.

גם סמסונג טובים, להרבה חברים שלי יש את החדשים שלהם והם ממש מרוצים.

172

פורסם

בסמסונג יש שתי בעיות -

1. אין בהם הרבה אפליקציות - בד"כ אומרים עליהם שהם "מכשירי אופנה" .

2. הסוללה שלהם פשוט מחורבנת- יחסית למכשירים אחרים, הסוללה שלהם חלשה מאוד.

יניב

פורסם

אני ממליץ, לא להקשיב לתומר!

הוא גרוע, תקשיבו לאנשים שמבינים.

תומר, אל תבלבל את השכל.

בהיצע המכשירים המשווק בארץ נוקיה היא הפתרון הכי טוב. אם זה מבחינת טכנולוגיות ואם זה מבחינת נוחות הפעלה וכו'.

האריקסון החדש באמת מעולה אבל לא כולם יתרגלו מהר לתפעול שלו (בעיקר מי שרגיל לנוקיה)

הסמסונגים הם , כמו שיניב אמר, מכשירי אופנה, נראים טוב יש להם צלצולים נחמדים וזהו.

התפעול שלהם מסובך, מאוד לא אינטואיטיבי והם מאוד איטיים.

בקיצור, אם הרכישה מתבצעת בארץ (כמו במקרה של רוני) אז רק נוקיה .

פורסם

טוס ליפן ותביא איתך 2 קילו פלאפונים דור "שלישי" משוק האלקטרוניקה, עולה כמו 2 קילו עגבניות בארץ :D

Finger's gonna kill me.

פורסם

מצטרף להמלצה של אריאל.

אני כבר שנים עם נוקייה (כמעט מאז שסלקום הוקמה), לאחרונה ובעקבות המעבר שלי לסלקום GSM בחרתי את הטלפון הכי יקר שהוצע במסגרת הניסוי - מוטורולה V50 (היום יש כבר נוקיות איכותיות בסלקום GSM).

אומנם ניבאתי שהחיים עם המוטורולה לא יהיו קלים ותיכננתי מראש להחליף את הטלפון בעצמי (GSM...) אבל באמת שלא שיערתי את כמה אני אסבול.

חוץ מזה שהטלפון קטן וקל, פשוט טלפון נחות בכל צורה שרק אפשר לתאר ובפרט הממשק שלו, כאילו תוכנן כדי לייסר את המשתמש... :?

נוקייה 7250 here I come!

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
מצטרף להמלצה של אריאל.

אני כבר שנים עם נוקייה (כמעט מאז שסלקום הוקמה), לאחרונה ובעקבות המעבר שלי לסלקום GSM בחרתי את הטלפון הכי יקר שהוצע במסגרת הניסוי - מוטורולה V50 (היום יש כבר נוקיות איכותיות בסלקום GSM).

אומנם ניבאתי שהחיים עם המוטורולה לא יהיו קלים ותיכננתי מראש להחליף את הטלפון בעצמי (GSM...) אבל באמת שלא שיערתי את כמה אני אסבול.

חוץ מזה שהטלפון קטן וקל, פשוט טלפון נחות בכל צורה שרק אפשר לתאר ובפרט הממשק שלו, כאילו תוכנן כדי לייסר את המשתמש... :?

נוקייה 7250 here I come!

תמתין שבוע שבועיים אני אכין לך REVIEW טוב על ה7250... :lol:

פורסם
תמתין שבוע שבועיים אני אכין לך REVIEW טוב על ה7250... :lol:

מניאק :!::)

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

מה :?::shock:

על סמך מה אתה ממליץ בדיוק :?:

לנוקיה יש את הרדיו (קליטה ושידור) הטוב ביותר והמכשירים לא נתקעים.

האריקסונים ובראשם ה-T68 הגרוע, פשוט לא מומלצים.

רדיו בינוני והמכשירים נתקעים, פשוטו כמשמעו.

הסמסונגים גם לא להיט: קליטה ושידור גרועים מבין כולם, מכשירים נתקעים

ומבצעים אתחול על דעת עצמם, תפריטים לא הגיוניים.

אני עובד בחברת סלולאר והרבה מאוד מכשירים עוברים לי תחת הידיים.

כרגע יש 7210 וברירת המחדל היא סמסונג 824, בגלל המשחקים . :wink:

MCS 2008

פורסם

מה :?::shock:

על סמך מה אתה ממליץ בדיוק :?:

לנוקיה יש את הרדיו (קליטה ושידור) הטוב ביותר והמכשירים לא נתקעים.

האריקסונים ובראשם ה-T68 הגרוע, פשוט לא מומלצים.

רדיו בינוני והמכשירים נתקעים, פשוטו כמשמעו.

הסמסונגים גם לא להיט: קליטה ושידור גרועים מבין כולם, מכשירים נתקעים

ומבצעים אתחול על דעת עצמם, תפריטים לא הגיוניים.

אני עובד בחברת סלולאר והרבה מאוד מכשירים עוברים לי תחת הידיים.

כרגע יש 7210 וברירת המחדל היא סמסונג 824, בגלל המשחקים . :wink:

אתה יודע מתי יהיה 6110?

חבר שלי הביא אחד כזה,מכשיר לא רע.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

בתור אחד שגם "מתעסק פה ושם עם מכשירים סלולרים" :lol: ...

נוקיה הוא היצרן האיכותי ביותר כיום מבחינת קליטה, אמינות, פונקציות וכו', הבאים אחריו הם סימנס וסוניאריקסון.

יצא לי להסתובב עם ה-7650 בשבוע האחרון, אחלה מכשיר!!! אבל, הוא נופל בין הכיסאות. הוא לא מספיק נוח וקטן בשביל סלולרי והוא לא מצלם באיכות מספקת בשביל להיות מצלמה ניידת. פשוט גימיק יקר הפוגע בשימושיות המכשיר.

נוקיה 7210 ו-6610 לא יכנסו לפי שעה באורנג'.

מה שכן יכנס הם מכשירים חדשים יותר ומעניינים יותר, שווה לחכות ולא הרבה. בקיצור רוני, תחכה עוד כמה שבועות ואז יכנס מכשיר שיענה בדיוק לדרישותך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בקשר לנוקיה כתבתי מהניסיון שלי.

ישי ואריאל מוזמנים לגשת מחר אל דוכן של נוקיה ולרכוש להם טלפון נייד.

כמובן שהם יהנו קליטה, אמינות, פונקציות וכו' שאין שני לה.

:mad:

172

פורסם
בקשר לנוקיה כתבתי מהניסיון שלי.

כמובן שהם יהנו קליטה, אמינות, פונקציות וכו' שאין שני לה.

:mad:

סתם לפרוטוקול, כמה טלפונים כאלו עברו תחת ידיך שהבאת אותה

במסקנה החד-משמעית הזו, שנוקיה חרא?

אני נזכר בת'רדים שונים על אמינות המכוניות האירופאיות... :?

MCS 2008

• תוכן חדש...