אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,357 נושאים בפורום הזה
-
- 12 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כן , חשבתי על זה הרבה והגעתי למסקנה המשחק היחיד שיגרום לי להפיג את השעמום או להעביר את הזמן במקום בוא אני נמצא כל בוקר ( לא נפרט ) היא גרסא ממוחשבת של משחק הטאקי האגדי אם קיימת גרסא שכזו... בנוסף גם אשמח לדעת הייכן אני יכול להוריד שש בש למחשב... תודה ..
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 25 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בא לי לצרוב דיסק שאני אוכל לשמוע כל פעם שאני עולה לאוטו לנהיגה לא רגילה חשבתי על שירים בסגנון: Prodigy - Fire Starter תומר! אני יודע שאתה שומע שירים בסגנון אז תתחיל לשחרר שמות תודה לכל העונים!
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כל פעם שנכנס מישהו ומבקש תמונה של אפלאוז או נתוני מהירות של פרארי צריך לשים לו את זה:
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי מצלמה דיגיטליתת מדגם A40 של canon ואני איבדתי את החוט המקשר בין המחשב למצלמה ... יש למישהו מושג מאיפה אני משיג את זה ?? נ.ב. קניתי את זה מחו"ל אז אני לא יכול ללכת למוכר ... תודה, דניאל
הודעה אחרונה מאת שמר, -
על איזה מכוניות הם נוסעים ? שאלה זאת עלתה עקב זה שהקצין מיון הציע לי היום להיות נהג של אלוף (וסירבתי)
הודעה אחרונה מאת boca_juniros, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חבר'ס אני עושה טיול עוד מעט (ספטמבר) לפני גיוס לניו יורק עם כמה חברים, יש פה במקרה מישהו שיש לו המלצה אולי לגבי איזשהי אכסניה או משהו בסגנון בניו יורק (ניו גרז'י- האזור הקרוב למנהטן יחסית) במחירים טובים בלבד כמובן, שאני יוכל על כמה מאות דולרים לשרוד כ3 + שבועות. תודה
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סתם משהו נחמד http://www.funny.co.il/xxx/movies/ars.exe
הודעה אחרונה מאת TurBoy, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 5 אלף צפיות
בזמן האחרון, אני פשוט מבואס. איפה שאני הולך, אני שומע כמה חרא במדינה הזאת, וזה כבר מתחיל להרגיז אותי! אנשים - תתחילו לדבר חיובי, ולעשות, ולא רק להתלונן כמו זונות זקנות על החוף. אני קורא בזאת את פורום "קארס - פורום", לפתיחת הקמפיין הפרוע של צחוקים, דאחקות, ושלל רעיונות להעלאת המצב רוח! הרבה לכולם
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
-
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
טוב כפי שנוכחתם לראות כבר שבועיים+ אני לא כותב בפורום (אסון!), ולזה אחראים מי אם לא בזק הנפלאים :mm_tongu: שלחתי להם פקס שברצוני להסיר את ה-ISDN שיש לי, ובמקום זה ניתקו אותי מה- ADSL אחרי הרבה עינויים מצידם ועצבים מצידי לקח להם יותר משבועיים לתקן את הטעות!!! ואחרי שסוף טוב והכל טוב החלטתי לפנק את עצמי עם כמה משחקים חדשים שהגיעו למחשבי במהירות של 2.5MB (או יותר נכון 320kb/s טהורים ) ועל זה נאמר WOW! זה ממש משהו שהולכים לישון וקמים בבוקר והופ עוד כמה GB של כל טוב נוסף ל- HD. בקיצור לעניין- RalliSport Challenge אני חייב לציין שהמיקרוסופט האלו יודעים לעשות משחקים! למרות שעדיין לא בחנתי את המשחק כמו שצריך, אני יכול לומר בזהירות …
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
נניח אתם בים וכולם נכנסים ואף אחד לא נשאר בחוף, איפה תשאירו את המפתחות? או שנגיד אתם לבד עם מישהיא או מישהו ושתיכם נכנסים, איפה תשאירו את המפתחות?
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
שוטרים רעים! 1 2
מאת ~TB~- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
טוב, זה שהשוטרים רעים, זה לא חדש לנו... אבל הנה דוגמא מהיום בבוקר. חזרתי מיציאה עם חברים בשעה 6 בבוקר בערך...כשיש כבר אור והכל. אני עובר ברמת גן ליד אואזיס למי שמכיר ויש שם תחנת משטרה. מתוך התחנה יוצאת ניידת כנראה למשמרת הבוקר שלה ועומדת ברמזור, ואני ברמזור שאחריו (כלומר מפריד ביננו רמזור). הוא לא נראה ממהר ולקח את הזמן בזמן שיצא מהחניה והכל.... הרמזור שלי מתחלף ראשון, אני נוסע, ואז שלו מתחלף כשאני מתקרב אליו, והוא נוסע...אבל מה נוסע - מרביץ! לכיף שלו נוסע מהר. אני נוסע מאחוריו במהירות שלו פחות או יותר ומספר לחבר שלי: בוא תראה איך השוטר מתרגז האהבל הזה... שנינו ממשיכים לכיוון הכביש החדש בפתח תקווה (וואי, הכביש החדש שם....מדהים!!! פה ושם פניות ארוכות, וכבישים ארוכי…
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
נבחרת ישראל VS נבחרת סלובניה מי ייתן וסוף סוף הנבחרת שלנו תיתן נחת ( אולי בעזרת מגמדוב המתאזרח החדש...)
הודעה אחרונה מאת PEUGEOT205, -
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אנחנו כמה חברים רוצים לטוס מהארץ הזאת(ישראל?פלסטין?) לאיזה תקופה לפני הגיוס (זה יוצא חודש הבא). המלצות בבקשה! (יש לציין שאנחנו חבורת תפרנים) כרגע יש לנו 2 אפשרויות עיקריות: 1. סרי לנקה (טיול גלישה - כרטיס טיסה יקר אבל מחיה זולה מאוד טיול של חודש) 2. יוון - איזה אי או משהו (טיסה בינונית ומחייה יקרה מאוד.. טיול של שבוע ~) קיצר או מקום עם מסיבות או מקום עם חוף טוב בשביל גלישה. נואשים להמלצות. אנחנו מעדיפים מקומות מיוחדים וללא עם ישראל. תודה!
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה עשיתי עבודה חדשה בפוטושופ שלפי דעתי שווה לראות אותה(דעתי בלבד) טוב, קודם כל יש כאן רעיון שהכנסתי (של פתיחת מכסה מנוע ודלתות) שלא ראיתי בשום מקום, לא בשום אתר אחר שהביאו פה או ראיתי מתישהו.....לכן לפי דעתי צריך לרשום (ואני רושם...חחחחח) את הפטנט על שמי..... אז ככה הוא נרשם על שמי ולפי דעתי די הרבה אנשים שיראו את העבודה עכשיו ויעשו גם כן אחת משלהם יוסיפו גם כן את המכסה או הדלת הפתוחה.... ועכשיו הרשימה של מה ששיניתי באוטו: 1.פתיחת מכסה מנוע!!!(פטנט ראשוני מסוגו לפי דעתי בישראל ובעולם....אולי?!?!) 2. מריחת הקפלים או מה שזה מעל הסמל וממה שנשאר מהמכסה מנוע.... 3. ספוילר מעל החלון האחורי... 4. מדבקת מיכל דלק על כנף אחורית... 5. הוספת מראה חדשה + צל... …
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סיפור חייו של טלאור http://www.rathergood.com/vid/
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אתם חושבים שכדאי (ואפשר בכלל?) לשים באוטו את הדבר המכני הזה שגורם לו לקפוץ? כמו בקליפים של הרבה חברים כושים...
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כידוע לכולם או שלא , האתר subs סגור זמנית לכן אין מאיפה להשיג כתוביות לסרטים האם מישהו יודע שקיים אתר נוסף המספק כתוביות לסרטים? בדחיפות... תודה
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 38 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
קראתי הרבה ביקורת על הסרט הזה של הורשבסקיס . לדעתי הסרט גאוני מבחינת הרעיון, לא מהוקצע מבחינת הביצוע ונחמד מבחינת האפקטים, שהם אגב הדברים שהכי מגבילים אותו. אני מניח שהסרט והרעיון מובן הרבה יותר לאנשים שבקיאים בעולם התוכנה, אנשים ש back doors ו reload אומר להם משהו. אני מניח שאת הסרט הזה אפשר לפרש בחצי מיליון דרכים אבל יש כמה דברים שהייתי רוצה לשמוע מה אתם חושבים עליהם : 1. הצרפתי המסוקס, מה תפקידו בכוח ? מי הוא, האם הוא אחד כמו ניו שפרץ את גבולות המטריקס בעבר ומשתמש בה היום להנאותיו האישיות ? האם הוא אחד מששת הקודמים של ניו ? האם פרספונה (אשתו של הצרפתי) היא כמו טרינטי "מבורגנת" ? למי שלא יודע, פרספונה היא דמות מהמיתולוגיה היוונית שירדה …
הודעה אחרונה מאת Adabbbbbb, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני כל הזמן מחפש פרטים באינטרנט על האוטו שלי וכל הזמן יוצא לי קצת פרטים. מה מתברר, שלאופל בכלל יש שם Vauxhall ,מאיפה הם הביאו אותו לעזאזל? לא הבנתי, כל אתרי המכירות והשמאות לא מכילים את החברה OPEL, רק עכשיו קלטתי שזה Vauxhall..
הודעה אחרונה מאת kompy, -
חופים באיזור במרכז? 1 2 3
מאת maxim-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 18.4 אלף צפיות
מישהו מכיר חופים טובים באיזור המרכז(רצוי ת"א, הרצליה) שאפשר למשל לעשות בהם על-האש? חופים שאין בהם יותר מידי אנשים ורצוי שאפשר יהיה להביא את האוטו קרוב? אהה ... וגם כדאי שיהיה בסביבה איזה מקום שקט שאפשר לקחת לשם מישהיא ו.....
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
חג שמייח...
מאת דניאל- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה, גם שבועות זה חג !
הודעה אחרונה מאת Alon_A, -
ניצפו ליד הקרייה 1 2
מאת Meishar84- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קאדילק אסקאלייד מדהימה בצבע שמפניה דודג' דוראנגו יפייפיה בצבע שחור וגם סיוויק ערס TYPE עושה פתיחות בנמוכות עם איביזה טורבו.
מאיפה מורידים את האייקונים של המכוניות הקופצות האלה http://www.carsforum.co.il/phpBB2/images/avatars/uploaded/e42d27a1f38d69c029eea5d5903331db.gif
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום ב"חדשות הספורט" בערוץ חמש+ היה החלק הראשון (מחר השני) בכתבה על ה 206RC כאשר מי שנהג ברכב הוא אלי אילדיס (המגיש) בהשקה בצרפת. בכתבה גם משולבים תמונות מקורס נהיגה שהוא עבר לפני הנסיעה אצל ראם סמואל. כמובן שהכתבה אינה ברמה של סקירה מקצועית אבל גם מה שיש זה יותר טוב מכלום ונקווה שערוץ הספורט ימשיך בסקירות כאלה(רק שבפעם הבאה ישלחו לפחות את און יעקובסון אם הוא כבר עובד אצלם) . *שידורים חוזרים יש במשך הלילה ומחר בבוקר.
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
Evanescence-bring me to life
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בבחינות הבאות עלינו לטובה (כן, כן לטובה - תחשבו על החופש שבפתח ) . ויאללה, אני לא רוצה לראות אתכם מחוברים לפורום כל היום, צריכים ללמוד !! טל, אחד בפה... (כססס אמק, זה יחזור אליי כמו בומרנג ).
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו פירסם לינק שהוא בעצם מבחן לגבריות בפורום שאני חבר בו. http://www.channel4.com/life/microsites/G/gayometer/gayometer.html בהצלחה שמוליק
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 3 תגובות
- 984 צפיות
הסאגה שכולנו ראינו כשהיינו קטנים! מתחרה על תואר סרט הילדות הטוב ביותר יחד עם טרילוגיות אינדיאנה ג'ונס ובחזרה לעתיד..! לא לפספס!
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 10 תגובות
- 24.8 אלף צפיות
חברה טובה שלי ביקשה ממני שאני אעזור לה ... ואמצא לה BOOK REPORT... לא מצאתי משהו טוב באתרים באינטרנט... ומה שגם המורים שלה מכירים את כל האתרים... אז אולי יש פה איזה תלמיד חרוץ ? ויש לו איזה בוק ריפורט על המחשב ????.... אם מישהו יכול לעזור לי בבקשה לשלוח לי ה"פ... אגב... הבוק ריפורט צריך לההיות בסגנון של ... "סוף חדש לסיפור"... "מכתב לכותב" ... "שיחה בין שתי דמויות"... תודה רבה לכל העוזרים !!! ניר. ( אוי... ימי הבי"ס העליזים! ).
הודעה אחרונה מאת ko3, -
חזרתי לשחק אחרי הרבה זמן שזנחתי אותו ועכשיו, אחרי שפתרתי בעיות הפעלה בלי CD בעזרת 'קראק' מקאזה, נתקלתי בבעיה נוספת. הבעיה היא שאחרי 5-6 שניות מתחילת כל סטייג' המשחק נתקע בפתאומיות! ניסיתי לשחק קצת עם הגדרות גרפיקה והעברתי לרמות מינימליות וגם ככה הבעיה נמשכת. מישהו יודע מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת yaron_z,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 800 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שימי 85
- SurfHigh
- gpro
- הרקוליטו
- יובל .מ.
- Johnathan
- flytomars
- Night Driver
- David32
- romansah
- viper83
- Step