Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים רעים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, זה שהשוטרים רעים, זה לא חדש לנו...

אבל הנה דוגמא מהיום בבוקר.

חזרתי מיציאה עם חברים בשעה 6 בבוקר בערך...כשיש כבר אור והכל.

אני עובר ברמת גן ליד אואזיס למי שמכיר ויש שם תחנת משטרה. מתוך התחנה יוצאת ניידת כנראה למשמרת הבוקר שלה ועומדת ברמזור, ואני ברמזור שאחריו (כלומר מפריד ביננו רמזור). הוא לא נראה ממהר ולקח את הזמן בזמן שיצא מהחניה והכל....

הרמזור שלי מתחלף ראשון, אני נוסע, ואז שלו מתחלף כשאני מתקרב אליו, והוא נוסע...אבל מה נוסע - מרביץ! לכיף שלו נוסע מהר. אני נוסע מאחוריו במהירות שלו פחות או יותר ומספר לחבר שלי: בוא תראה איך השוטר מתרגז האהבל הזה... שנינו ממשיכים לכיוון הכביש החדש בפתח תקווה (וואי, הכביש החדש שם....מדהים!!! פה ושם פניות ארוכות, וכבישים ארוכים, אפשר לשייט על 200! למי שיש את המכונית לכך....).

אני כל הזמן נוסע מאחוריו ככה שאי אפשר להגיד שנסעתי במהירות מסוימת מופרזת, במהירות שלו הייתי. עמדנו ברמזור, אני לידו....הוא נוסע, אני התחלתי טיפה לאט ואז נסעתי יותר מהר והדבקתי את הקצב שלו (למי שראה את זה מבחוץ לא היה רואה כאילו האצתי בצורה מיוחדת). הגעתי למהירות שלו, ואז הנתיב שלו היה חסום, אז אני ממשיך בנתיב שלי ישר באותה המהירות ששנינו היינו בה. הוא נכנס לננתיב שלי כי שלו היה חסום וחצי דקה אחרי זה יש רמזור. אני עוצר, וכשהוא מתקרב מאחורה הוא אומר: אתה עם האוטו הלבן, בלה בלה בלה.

לא בדיוק הבנתי מה הוא אמר אז רשמתי בלה בלה בלה....ואז הוא עצר לידי, פתח את החלון, ואומר לי: אתה רוצה לאבד את הרשיון שלך? אז אני אומר לו: למה, מה הבעיה, מה קרה? אז הוא אומר: תיסע על 40 פה, לא 100, אז אמרתי לו: לא נסעתי בצורה מיוחדת, שיהיה לך יום טוב, ואז הרמזור התחלף, שנינו נסענו והוא אומר ברמקול שלו: ותדליק אורות. הדלקתי :p .

השאלה שלי היא, הוא יכל להביא לי דוח על משהו כלשהו?.....

Back to the original - NC again.

פורסם

אם הוא היה שוטר תנועה והיה לו הוכחה שנסעת יותר ממשמותר

תוכל לקבל דוח

זה שהוא נסע 100 ומותר 60 או לא יודע כמה

זה לא אומר שאתה יכול לנסוע אחריו באותה מהירות

יכול להיות אלף סיבות למה הוא נוסע במהירות כזו......

ואותם אלף סיבות אין לך.......

פורסם
אם הוא היה שוטר תנועה והיה לו הוכחה שנסעת יותר ממשמותר

תוכל לקבל דוח

זה שהוא נסע 100 ומותר 60 או לא יודע כמה

זה לא אומר שאתה יכול לנסוע אחריו באותה מהירות

יכול להיות אלף סיבות למה הוא נוסע במהירות כזו......

ואותם אלף סיבות אין לך.......

נכון....אבל קודם כל הוא נסע מהר סתם, ובזה אני בטוח. אם הייתה לו ממש סיבה הוא לא היה לוקח את הזמן בתוך החניון, לא היה עוצר באור אדום למרות שלא היה כלב בכביש חוץ משנינו וכל זה...

ודבר שני, הוא לא יכל בחיייים להוכיח על איזה מהירות נסעתי. זה לא קביל בבית משפט אם הוא יגיד: הוא נסע אחרי ואני הייתי ב 100 אז הוא היה בערך ב 90 ובגלל זה הדוח.

זה לא קביל.

פורסם

ברור , אתה זה שנותן לי לישון בשקט בלילה ... השוטרים רעים..

אפשר לשייט על 200! למי שיש את המכונית לכך....).

לך אין את האוטו , וליהיות במהירות של 200 קמ"ש , אינה נקראית לשייט

לפחות לא באוטו שלך...

בוא תראה איך השוטר מתרגז האהבל הזה

טעות , אתה אהבל יותר גדול ממנו...

השאלה שלי היא, הוא יכל להביא לי דוח על משהו כלשהו

נותר לנו לקוות שכן...

פורסם

אני חושש שאתה לא מפגין חוכמה גדולה במיוחד בשרשור הזה.

זה שהשוטר נסע במהירות גבוהה מהמותר, וסיכן את עצמו ואת הסביבה - לא נותן לך את הזכות לנהוג כמוהו. היית קופץ מהחלון אחריו?

על הכביש, חוק ה"אם הוא יכול, אז גם לי מגיע" לא תופס. למעשה, זה חוק שכדאי מאוד לשכוח ממנו בכלל.

מלבד זאת, הוא יכול לעכב אותך עד להגעת שוטר תנועה אם ממש מתחשק לו או סתם לטרטר אותך למשך זמן ארוך.

מלבד זאת, כל עוד יש אור, ובמיוחד בדרך עירונית - אין חובת הדלקת אורות. מכיוון שאני לא ער בשעות כאלו לשמחתי אני לא יודע אם בימים אלו יש או אין אור.

ושוב, הפואנטה - אל תהיה קוף אחרי טיפשים. במקום להוכיח כמה הוא "אהבל" (על ידי מעשים "אהבליים" אפילו יותר) - תהיה החכם ותנהג כראוי.

פורסם

אני בכלל לא מבין את הקטע שרץ פה בזמן האחרון בפורום.

להוכיח בכל מיני סיפורים לא משונים כמה השוטרים הם לא בסדר ואנחנו

טלית שכולה תכלת.

נכון שחלק מהשוטרים באמת הרבה פעמים לא בסדר

אבל גם אנחנו עושים הרבה פעמים שטויות

וזה בלי יוצאים מן הכלל.

פורסם

אבל הנה דוגמא מהיום בבוקר.

למה לעשות הכללות? גם אלה שמגינים עליך מפני פיגועים גם הם רעים?

תחשוב מה היה מצבנו בלי משטרה?

נקודה למחשבה!

פורסם

ברור , אתה זה שנותן לי לישון בשקט בלילה ... השוטרים רעים..

שוטרי מפלג התנועה נותנים לך לישון בשקט? לא נראה לי....וחוץ מזה, השוטרים במדינה עושים מה שהם רוצים, במיוחד בכבישים, והגיע הזמן שזה יפסק!

..בוא תראה איך השוטר מתרגז האהבל הזה

טעות , אתה אהבל יותר גדול ממנו...

למה? כי ניסיתי סתם לנסוע אחריו? איזה ביג דיל....

...השאלה שלי היא, הוא יכל להביא לי דוח על משהו כלשהו

נותר לנו לקוות שכן...

סבבה...אם זה מה שאתה חושב - אבל השאלה שלי על מה בדיוק יכולתי לקבל דוח...זה מה שמסקרן...

ואגב, אולי באמת לא הייתי צריך לעשות את זה... אבל מרגיז אותי.

לדוגמא...שבוע שעבר, כביש חד סטרי, אני ועוד 4 מכוניות מחכות...למה? כי השוטרת הנחמדה החליטה לדבר עם מישהי שהיא לא פגשה כמה שנים טובות אז היא עיכבה את כל הטור. ומי באמת יצפצף לה? אז היא עיכבה את כולנו... והשוטרת במקרה הייתה מכירה של המשפחה,אז אחרי זה דיברתי איתה והבנתי למה היא עצרה.

לא אמרתי שאנחנו טלית שכולה תכלת, אבל שלא יחשבו שמותר להם הכל כי הם שוטרים.

פורסם

אז במקום לקחת את החוק לידיים, לעבור עבירות תנועה כדי "לחנך" את השוטר (באמת??) - תרשום את המספר של הניידת, ותשלח תלונה למשטרה.

כל דבר מעבר לזה הוא טיפשי ומיותר.

במסגרת הדו"חות שיכולת לקבל:

נהיגה במהירות מופרזת, נהיגה רשלנית, ועוד... הכל בהתאם למצב רוח שלו.

אל תתעסק סתם עם שטויות, זה מיותר.

פורסם

פ"ת , צומת ירקונים , מתוך ACE וכו , יוצא , ימינה לכיון הבית ..

מאיץ... מושך הילוכים (עליה) רעש... אךךך איזה רעש (רמוס??) ,

מאותת , שמאלה ברמזור.. נוסע..

עוצר ברמזור. מזהה במראת צד שמאל דרדס כחלחל שלישי (לאנטיס , עוד אחת והדרדס ב B4)

רמזור מתחלף , מאיץ.. (אני בימני) הרכב שלפני לא זז , מאותת , קצת האצה , לשמאלי , נוסע 60 כי יודע שיש משטרה לא עושים בלאגן :)

ממשיך .. עוצר ברמזור, שם לב שהדרדסים הדליקו אורות (את הסירנה) עומד ראשון ברמזור צד ימין כמובן , נוסע , מאיץ .. השאר רחוק מאחורי , שומר על 60 (משטרה.. מה לעשות)

ופתאום..... הדרדסים מאיצים , באים מאחורי , אורות גבוהים , 4 איתותים "פג'ו תעצור אחרי הסיבוב)

טוב נו .. מאותת , עוצר בצד , 4 איתותים , מחכה שהוא יבוא

דרדס מתלמד (ריח של חדש יש עליו.. מן עדינות כזו): רישיונות.

אני: הינה בבקשה

דרדס מתלמד: רישיון שלך

אני: הינה בבקשה

דרדס מתלמד: בוא לניידת

אני מגיע לניידת והקצין שליידו שואל אותי

"אתה רוצה לאבד את הרישיון?"

אני: למה !!?

דרדס קצין: גם חתכת אנשים , גם נסעת מעל המהירות המותרת

אני: אדוני , אם כל הכבוד, אותתי ולא חתכתי אף אחד הייתי ראשון

דרדס קצין: אני ראיתי אותך הייתי מאחוריך עוד מירקונים

אני: לא, אתה היית שלישי משאל ואני הייתי בימני , כל הזמן אותתי ונסעתי על 60 כי ראיתי אותך !!!

דרדס קצין: בגלל שראית אותי נסעת 60 ?

אני בגאווה: כן !

דרדס קצין: ואם לא היית רואה אותי , בטח היית נוסע מהר יותר..

אני: לא.. חס ושלום אני נהג מאוד זהיר :)

דרדס קצין: טוב תשמע בחור אני מוותר לך הפעם , אבל שזה לא יקרה שוב

אני (אולי קצת בטיפשות..): אדוני השוטר , מוותר לי על מה ? מה בדיוק עשיתי שלא היה נכון ? שאני אדע לתקן

דרדס קצין: קדימה תנסע מפה

אני: דופק חיוך והולך

הינה.. לא היה לו מילים כי הוא יודע שראיתי אותו כל הדרך..

בקיצור מטומטמים.

פורסם

בגלל זה רושמים את מס. הרישוי של הניידת ומתלוננים - הכי פשוט.

אני קלטתי היום בצומת שוטר מדבר ברמזור - אז? אז אני צריך לחקות אותו ?

רושמים מס. וגומרים סיפור (לצערי לא יכולתי כי הייתי בנסיעה)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

על מהירות מופרזת הוא יכל להביא לי דוח?

אין לו הוכחה שנסעתי במהירות מופרזת חוץ מהחשיבה שאני נסעתי מאחוריו במהירות דומה יחסית, והוא נסע במהירות שמעל החוק, אז גם אני....אבל מותר לו להביא לי דוח על זה?

פורסם
על מהירות מופרזת הוא יכל להביא לי דוח?

אין לו הוכחה שנסעתי במהירות מופרזת חוץ מהחשיבה שאני נסעתי מאחוריו במהירות דומה יחסית, והוא נסע במהירות שמעל החוק, אז גם אני....אבל מותר לו להביא לי דוח על זה?

אתה יודע בוודאות שלא היה לו ואסקאר בניידת?

מלבד זאת, על סמך עדותו הוא יכול לתת דו"ח גם על זה, לא בוודאות שזה יעבור את מבחן ביהמ"ש אבל עדיןו מדובר בכאב ראש לא קטן.

פורסם

נתחיל בזאת שאין לי דבר אישית נגדך ...

שוטרי מפלג התנועה נותנים לך לישון בשקט? לא נראה לי....וחוץ מזה, השוטרים במדינה עושים מה שהם רוצים, במיוחד בכבישים, והגיע הזמן שזה יפסק!

לא תמיד , כי אם כל השוטרים היו עושים מה שהם רוצים , המצב שלנו לא היה טוב

אין ספק שיש לנו שוטרים שעושים מה שהם רוצים , אולי הם הרבה אבל בטח ובטח שהם לא

הרוב ורוב שוטרי התנועה מקבלים עליהם את ההוראות מהממונים וכן לאכוף מהירות זה נקרא לשמור עלינו , כי הם בעצם שומרים על החוק , לא משנה מה הוא וכמה הוא צודק , אז בכך הם מגינים עליך....

למה? כי ניסיתי סתם לנסוע אחריו? איזה ביג דיל....

לא , אתה לא אהבל כי ניסית לנסוע מאחוריו אלא בגלל עצם העובדה שאתה קורא

לשוטר אהבל על מעשה שאתה אשם בו ועשית אותו להתגרות בלבד..

סבבה...אם זה מה שאתה חושב - אבל השאלה שלי על מה בדיוק יכולתי לקבל דוח...זה מה שמסקרן...

זה לא משנה על מה יכולת או לא...פשוט אתה צריך ללמוד...

• תוכן חדש...