Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקראו את מה שכתבתי בהודעה הקודמת, זה מי שמנסה לדקור את ניו.

ובדיוק בסוף הסרט רואים את שניהם שוכבים אחד ליד השני וזה כאילו הקטע המותח ;)

כאן יש סתירה.הבחור הזה הוא חלק מסמית' וסמית' כבר לא חלק מהמטריקס אלה תוכנה שברחה מהשמדה,אז למה הרובוטים משמידים את כל האנשים והספינות שיצאו לקרב חוץ ממנו?איך הרובוטים ידעו שזה סמית' ואם הם ידעו אז למה הם לא הרגו אותו (כי הרי הוא נועד להשמדה)?

מי שעשה את זה, זה לא סמית'. זה האייגנט הנוכחי. סמית' לא עושה את הטריק הזה עם הידיים.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. אם אתם מבולבלים אז תראו את הפרצוף של קיאנו כל הסרט....אני בטוח שאפילו אתם קלטתם טוב ממנו מה הולך שם (היחיד שנראה שמבין משהו זה פרנצ'י).

2. למה הכל בסרט חייב להיות הגיוני? זה ששרק משחק במטריקס זה הגיוני?!,

זה שיש מלא שחורים מתחת לאדמה איפה שאין קרינת שמש לשזוף או השחמה (לא שעל פני האדמה יש) במקום אוכלוסיה לבנה זה הגיוני?! (לא שבן ציון צריך לעשות פוטוסינתזה אבל עדין הייתי מצפה מהשחורים שם להראות כמו מייקל ג'קסון אחרי 200 שנה מתחת לאדמה).

זה שאיג'נט סמית' משחק בשר הטבעות זה הגיוני?!

זה שטריניטי עשתה תאונת עבודה במטריקס 1 כשהיא נתקעה מהקפיצה מהמסוק בבניין הזכוכית מההדף ולכן היא במטריקס 2 שטוחה זה הגיוני (מה אין לה כסף לעשות ניתוח פלסטי אחרי מטריקס הראשון?!). זה שראינו שטריניטי לא בתולה ושיש לה בכל הגוף חורים זה הגיוני?!

תראו איך כל הגורמים האלה השתלבו בסרט (ואני בטח מפספס עוד) והגיוני או לא התוצאה היא אותה תוצאה קריא, :shock:.

3. סוף העולם בא ועושים מסיבה? SOUNDS JUST LIKE MY THING :D

בקיצור אחלה סרט, אקשן מצויין, סוף מעצבן. הגיוני לא הגיוני נהנתי. זה לא מלוטש ובהחלט עשו שם יותר מידי סלט, אבל התוצאה בהחלט לא רעה.

אני בטוח שחלק מהכוונה של האחים מנדבושקס או איך שקוראים להם זה בדיוק השרשור הזה. שכולם ידברו על הסרט. ואז אלה שלא ראו ילכו לראות בשביל לראות על מה כולם מדברים. באמת מעניין הקטע של המטריקס במטריקס. נחכה לנובמבר ונדע את כוונת המשורר (או שלא, ואז באמת הם יצטרכו לתת דין וחשבון :twisted: )

נ.ב.

אתם יכולים לתאר לעצמכם איזה טראומה ילדים היו מקבלים אם היו עושים את הארי פוטר כזה מסובך :lol:

פורסם

דבר אחד טוב באמת יצא מהסרט הזה...

עוד אישה עברה קורס נהיגה מתקדמת !!! (יסלחו לי כל נשות הפורום)

טריניטי, קרי אן מוס בראיון אמרה שהיא עשתה קורס ניהגה מתקדמת עבור הסצנה בכביש המהיר...

כן ירבו סצנות הנהיגה עם נשים בסרטים... אולי עוד הם ידעו לנהוג :lol:

שששששששששירוקו אדומה

פורסם
בכל מקרה, כמה פרטים קטנים שאולי לא ידעתם - בעוד המטריקס הראשון נראה מאוד מקורי וחדשני, בעצם רעיונות רבים נלקחו מתוך סרט מנגה ותיק ששכחתי את שמו. יותר מזה - הרבה מאוד מהרעיונות בסרטים הללו מופיעים גם בספר מ-1984 אם זכרוני איננו מטעני, בשם "ניורומנסר" (שכחתי את שם המחבר, זה יחזור אלי...) כולל ציון והמטריקס וכולי (רק בצורה מעט שונה).

אמנם הוא שאל מהרבה סרטים, אבל לדעתי הסיפור על הסרט אנימה שהוא שאל ממנו

(Ghost in the Shell) הוא קצת מגוחך ונרקם ע"י fanboys מוטרפים - גם אם יש

השפעות, אז Ghost in the Shell בעצמו שאל מהרבה מקומות, ואין כזה דמיון סה"כ.

ומה שמצמץ הזכיר בקשר לקיאנו ריבס, בהחלט היה משעשע לראות אותו מנסה לשחק

שם - הוא נראה במצב של הלם תמידי, ורוב השורות שלו מסתכמות ב-

"whoa"

"dude"

"ah?"

"yeah"

פורסם
דבר אחד טוב באמת יצא מהסרט הזה...

עוד אישה עברה קורס נהיגה מתקדמת !!! (יסלחו לי כל נשות הפורום)

טריניטי, קרי אן מוס בראיון אמרה שהיא עשתה קורס ניהגה מתקדמת עבור הסצנה בכביש המהיר...

כן ירבו סצנות הנהיגה עם נשים בסרטים... אולי עוד הם ידעו לנהוג :lol:

חבל שהיא עדיין נוהגת עם ידיים ישרות לגמרי. שלא לדבר על איך שהיא רוכבת - אם היא לא מצליחה לברוח ממכוניות משטרה מג'ויפות...

עומר - ראיתי את גוסט אין דה של - יש הרבה דברים שהמטריקס גנב ממנו, אבל אני מדבר על סרט אחר... ישן בהרבה. פשוט לא זכור לי השם... :?

ותודה על הויליאם גיבסון, הזכרון שלי לא משהו בזמן האחרון :roll:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואוופס..

גם אני מצטרף לחברה שצפו במטריקס וקצת התאכזבו..

בקשר לסמית וההשתלטות - המטריקס זאת בעצם תוכנה ששולטת במוחות של האנשים באיזה שהיא רמה מסויימת מכאן אפשר להבין איך "סמית" השתלטת על המוח של האיש הטוב ההוא..

שמתם לב שלכל אלה שדופקים קטעים (מנסים להרוג את ניו) יש זקן צרפתי? (או שאני באמת הייתי קצת שיכור אתמול..)

2 דברים שלא הבנתי, טוב נו קצת יותר..

1היו צמד תאומים עם שיער לבן - מזכירים את זה ממורטל קומבאט ושילוב של איזה מדוזה..

מי אלה בכלל? זאת אומרת, מה הם? מישהי קישקשה (הנביאה ... אני חושב...) על משהו עם רוחות, אבל לא הקשבתי כל-כך, הייתי חייב להשתין , אולי זה מתקשר?

2עוד אחד, מי זה הפליצה הקטן הזה שמנג'ס לניו כל הזמן?

מה הקטע שלו?

3למה טרינטי נראת פתאום כמו גבר?

4ולמה כמעט כולם כושים???? מטריקס-דרום אפריקה?

פורסם
ואוופס..

בקשר לסמית וההשתלטות - המטריקס זאת בעצם תוכנה ששולטת במוחות של האנשים באיזה שהיא רמה מסויימת מכאן אפשר להבין איך "סמית" השתלטת על המוח של האיש הטוב ההוא..

שמתם לב שלכל אלה שדופקים קטעים (מנסים להרוג את ניו) יש זקן צרפתי? (או שאני באמת הייתי קצת שיכור אתמול..)

1היו צמד תאומים עם שיער לבן - מזכירים את זה ממורטל קומבאט ושילוב של איזה מדוזה..

מי אלה בכלל? זאת אומרת, מה הם? מישהי קישקשה (הנביאה ... אני חושב...) על משהו עם רוחות, אבל לא הקשבתי כל-כך, הייתי חייב להשתין , אולי זה מתקשר?

מה הקטע שלו?

1.זה סוג של "סוכנים" שנועדו להשמדה והצליחו ל"הינצל" והם בעצם תוכנות אחרות השוכנות במטריקס , כמו ווירוסים .

2. מישהו שניאו הציל

3. לא מסכים אתך

4. יפה ששמת לב , כנראה ש"האחד" הקודם שהחליט להתחיל את ציון מחדש היה שחור והאנשים שהוא בחר היו גם שחורים .

פורסם
ואוופס..

מה הקטע שלו?

1.זה סוג של "סוכנים" שנועדו להשמדה והצליחו ל"הינצל" והם בעצם תוכנות אחרות השוכנות במטריקס , כמו ווירוסים .

2. מישהו שניאו הציל

3. לא מסכים אתך

4. יפה ששמת לב , כנראה ש"האחד" הקודם שהחליט להתחיל את ציון מחדש היה שחור והאנשים שהוא בחר היו גם שחורים .

תודה, אני הבנתי שהילדון זה מישהו שניאו הציל, פשוט נראה לי שהוא מפתח למשהו..

או שלא..

:p

• תוכן חדש...